و سرانجام ویندوز 98 واقعی قابل اجرا روی نوکیا سری 60 ویرایش سوم (Windows 98 on Symbian Os 9.x)
برای دانلود نرم افزار اجرا کننده (dosbox) و توضیحات و .... به تاپیک ویندوز 95 و یا ویندوز 3.1 برید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
لینک های دانلود ویندوز 98 با حجم 85 مگابایت:
کد:http://rapidshare.com/files/138590254/Windows98.rar تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند. نحوه ویرایش فایل conf :
راهنمایی :کد:Imgmount c e:\cdos\win98\w98.img -t hdd -fs fat -size 512,63,16,518 Boot -l c
e:\cdos\win98\w98.img : این کد همون مسیریه که ایمج ویندوز رو کپی کردین و میتونید هر جایی از گوشی که خاستین ایمج رو کپی کنید و این کد رو عوض کنید
این ویندوز مثل ویندوز 95 نیست که صفحش بزرگ باشه و مثل ویندوز 3.1 رزولیشن بالاست!!!
متاسفانه نمیشه رزولیشن رو پایین آورد و لی برای بزرگ کردن فونت یه راهی وجود داره!!!!
به اینجا برید و فونت رو بزرگ کنید!!!!! : control panel>display>appearance
برای نصب نرم افزار روی این ویندوز باید ایمج رو با نرم افزار UltraISO ویرایش کنید و فایل های ستاپ رو داخل یه پوشه کپی کنید و بعد ایمج رو به گوشی انتقال بدید و در گوشی نرم افزار مورد نیاز رو نصب و اجرا کنید!!!! البته نرم افزار های سبک!!!
این ویندوز روی گوشی های n82,n958gig,5800 تست شده!!!!
لینک UltraISO:
نویسنده:vahid69کد:http://www.freedownloadscenter.com/Utilities/Misc__Utilities/UltraISO_Media_Edition.html
موفق باشید.![]()
موضوعات مشابه:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
تبلیغات در موبایل برای ایرانیان
04-12-2009 #2![]()
- پستها
- 208
04-12-2009 #3
مدیر بازنشسته
- پستها
- 16,181
Re: و سرانجام ویندوز 98 واقعی قابل اجرا روی نوکیا سری 60 ویرایش سوم (Windows 98 on Symbian Os 9.x)
اگر هنگام اجرای ویندوز روی گوشی ویروس هم روی گوشی باشه بلهنوشته اصلی توسط shayatinsorkh
![]()
04-23-2009 #4![]()
- پستها
- 67
Re: و سرانجام ویندوز 98 واقعی قابل اجرا روی نوکیا سری 60 ویرایش سوم (Windows 98 on Symbian Os 9.x)
اگه ویندوز 5 یا 3.1 رو روn-82 نصب کنم سیستم عامل symbianos9.2 اون پاک میشه؟
آیا امکانunistall کردن ویندوز و برگشت به سیستم عامل اولیه وجود داره؟
اصلا این برنامه سیستم عام هستش؟یکی را دوست میدارم ولی افسوس او هرگز نمی داند/نگاهش میکنم شاید بخواند از نگاه من که او را دوست می دارم ولی افسوس او هرگز نمی خواند
یکی را دوست دارم,به برگ گل نوشتم که او را دوست میدارم/ولی افسوس او آن گلها را به گردن کودکی آویخت تا او را بخنداند
04-23-2009 #5
مدیر بازنشسته
- پستها
- 16,181
خیر دوست عزیز پاک نمیشه شما هروقت که بخواهید می توند این ویندوز رو اجرا کنید سیستم عامل خود گوشی سرجاش می مونه.نوشته اصلی توسط cursedmc4
![]()
شما احتیاجی به uninstall کردن ندارید توضیحات dos box و win 3.1 را کامل بخونید متوجه میشید.
بله سیستم عامل کامل هست.
04-24-2009 #6![]()
- پستها
- 147
سلام دوستان
من سه سوال دارم
ایا این برنامه روی N81 8GB واقعا 100% کار می کنه؟(مثل اون برنامه GPS(garmin)نیست؟
مزیت این ویندوز نسبت به simbiyanخود نوکیا چیه؟![]()
ایا ویندوز جدیدتر و مدل بالاتری هست؟تنها تر از من انگار کسی نیست
هوا گرفته هم نفسی نیست
تنها تر از من از من خاموش
من شکسته من فراموش
که می خواستم از من جدا شن
توی مه پشت پنجره رها شد
نه عشقی موندو نه سرپناهی
ستاره ای نیست توی این سیاهی
04-25-2009 #7![]()
- پستها
- 1,320
بله این کار می کنه و تست شده.
در ضمن مثل این که بعضی دوستان اشتباه متوجه شدند با این کار سیستم عامل گوشی شما همچنان سیمبیان خواهد بود شما فقط سیستم عامل ویندوز 98 را روی گوشی شبیه سازی می کنید همین !
پایا ویندوز جدیدتر و مدل بالاتری هست؟
بله میشه هر ویندوزی حتی ویندوز 7 را با این کار روی گوشی شبیه سازی کرد ولی cpu گوشی بیشتر از این نمی کشه![]()
04-25-2009 #8![]()
- پستها
- 147
از شما ممنونم![]()
![]()
میشه روی گوشی من N81 8GB از ویندوزXPاستفاده کرد؟
از اون سوالم منظورم این بود که ایا میشه با این ویندوز فایلهای تحت ویندوز مثل فایلهای تصویری رو توی گوشی بدون تبدیل اجرا کرد؟تنها تر از من انگار کسی نیست
هوا گرفته هم نفسی نیست
من شکسته من فراموش
توی مه پشت پنجره رها شد
نه عشقی موندو نه سرپناهی
04-26-2009 #9![]()
- پستها
- 147
من دیروز جوابم رو گرفتم ولی دیدم کسی اینجا جواب ندادهنوشته اصلی توسط farzan_K
میشه xp یا هر ویندوز بالاتری رو نصب کرد ولی cpu یا پردازنده گوشی فعلا بیشتر از ویندوز 98 نمیکشه
بله احتمالا میشه فایلهای تحت ویندوز رو اجرا کرد
از professionalعزیز (رضا عزیز)و shadowعزیز بی نهایت ممنونم
مرسی از راهنماییتون موفق باشین
تنها تر از من انگار کسی نیست
هوا گرفته هم نفسی نیست
من شکسته من فراموش
توی مه پشت پنجره رها شد
نه عشقی موندو نه سرپناهی
05-19-2009 #10![]()
- پستها
- 147
سلام![]()
رضا جان من شنیدم از یه نفر که این ویندوز ریختن رو گوشی عمر گوشی رو کم می کنه :-O
من فکر نمی کنم همچین چیزی باشه درسته؟
تنها تر از من انگار کسی نیست
هوا گرفته هم نفسی نیست
من شکسته من فراموش
توی مه پشت پنجره رها شد
نه عشقی موندو نه سرپناهی
فروش استثنائی محصولات نوین | با قیمتی استثنائی
آموزش حرفه ای ورزش پارکور
آموزش مهارتهاي فوتبال توسط ديويد بکهام+هديه
گلچین بهترین قسمتهای خنده بازار
تمامی نکات و دانستنی های یک ازدواج موفق
مجموعه کامل شب هاي برره (بدون سانسور)
اطلاعات تاپیک:
Users Browsing this Thread
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
تاپیک های مشابه :
این بار ویندوز 95 روی گوشی های نوکیا سری 60 ویرایش سوم (Windows 95 on Symbian 9.x)
توسط Professional در انجمن آموزش ها - Training 3rdپاسخ ها: 12آخرين نوشته: 01-26-2012, 12:17 AMبشتابید اجرای ویندوز بروی گوشیهای سیمبیان با First Windows 3.1 on Symbian S60 Device by Marcin-prv
توسط Professional در انجمن آموزش ها - Training 3rdپاسخ ها: 21آخرين نوشته: 02-11-2011, 09:43 AMتم زیبای Windows Vista Theme II for Windows Mobile 5.0
توسط Professional در انجمن تم ها - Themes PPCپاسخ ها: 5آخرين نوشته: 02-08-2011, 04:16 PMWindows Mobile Device Center 6.1 for Windows Vista
توسط Professional در انجمن برنامه های کامپیوتری مخصوص موبایل - PC Mobile Applicationsپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 02-17-2009, 06:40 PMSymbian چيست؟
توسط Professional در انجمن مطالب کاربردی کامپیوتر - Useful Pc Articlesپاسخ ها: 1آخرين نوشته: 09-27-2007, 06:43 PM
مستند ابتذال در سینمای ایران + هدیه
توضیحات بیشتر
پکیج استثنائی ۲۰۰ کارتـون دوبـله فـارسی جدید |۹۰ هزار تومان زیر قیمت
توضیحات بیشتر
آب کردن چربی های اضافی در منزل (تضمینی)
توضیحات بیشتر
آموزش تقویت حافظه و تند خوانی (دکتر سیدا: مرد حافظه ایران)
توضیحات بیشتر
کاهش وزن تنها در ٣٠ دقیقه
توضیحات بیشتر

LinkBack URL
About LinkBacks