با عرض سلام خدمت اعضای محترم انجمن.
امروز می خواهم روش جدیدی برای Sign کردن فایل ها به شما عزیزان یاد بدهم که احتیاج به اینترنت و داشتن اکانت در Symbiansigend و.... نخواهد داشت و فایل ها شما برای مدت 20 سال به جای 6 ماه معمول اعتبار خواهند داشت.
برای این منظور ابتدا Package زیر را دانلود کنید که محتوی 4 فایل زیر است:
auto_signsis.bat
signsis.exe
OPDA20years.cer
OPDA20years.key
مراحل کار:
1.ابتدا پوشه را جایی مثل Desktop از حالت فشرده خارج کنید.(روی فایل فشرده کلیک راست و سپس Extract to folder را بزنید)
2.فایل sis را که می خواهید Sign کنید به پوشه ذکر شده منتثل کنید.(مثلا من می خواهم برنامه Explorer را sign کنم)
بنابراین در حال حاضر شما 5 فایل دارید.
3.روی فایل با پسوند sis کلیک راست کنید و نام آن را کپی کنید.(در اینجا Explorer را کپی می کنم)
4.نام فایل های OPDA20years.cer و OPDA20years.key را مانند فایلی که می خواهید باید تغییر دهید یعنی روی فایل ها کلیک راست را زده و پس ازدن rename نام Explorer را paste می کنید.
بنابراین شما در حال حاضر 5 فایل به صورت زیر خواهید داشت:
auto_signsis.bat
signsis.exe
Explorer.cer
Explorer.key
Explorer.sis
5.در این مرحله باید تغییرات را روی فایل auto_signsis.bat اعمال کنیم.
روی فایل auto_signsis.bat کلیک راست کنید و مانند شکل edit را بزنید.
یعنی به جای xyz نام برنامه تان که اینجا Explorer هست را جایگزین کنید.(مانند شکل زیر)
7.در مرحله آخر روی فایل auto_signsis.bat دوبار کلیک کنید فایل Sign شده برای شما در همین پوشه ایجاد خواهد شد.
فکر کنم دیگه از این به بعد همه می توانند فایل هایشان را Sign کنند و احتیاجی به Sign کردن من نباشه.
نکته: البته می توانید به جای این که دستی فایل را Sign کنید فقط از دو فایل OPDA20years.cer
OPDA20years.key استفاده کنید و توسط برنامه Sign sis new که در تاپیک زیر معرفی کردم استفاده کنید:
درود
من دو برنامه advanced device lock , , advanced call manager را با این روش ساین کردم و سپس روی فایل ساین شده دبل کلیک کردم تا نصب شود.(اتصال گوشی به کامپیوتر)
ولی برنامه ها همچنان تریال هستند و میخواهند به اینترنت وصل شوند تا اکتیویت شوند.
من برنامه فایل اکسپلور رو با این روش ساین کردم ولی بازم نصب نشد و این پعغام رو داد.گوشیم هم 3250 هست.(Reiquerd application access is not granted)چیکار کنم ؟
چون نديدند حقيقت ره افسانه زدند
با سلام .با كلي شوق وذوق وبعد ار ان همه كلنجار رفتن با سايت سيمبيان ساين و نگرفتن عضويت از ان سايت فخيمه گفتم شايد كره از كار ما توسط مقاله جناب Professional گشوده شود ولي صد حيف وچندان افسوس كه بنده و را نصب نمودم ولي
voic inbox advanced call manage
و دو فایل key , cer رو نامشان را همنام با نام برنامه ای که می خواهید Sign کنید تغییر دهید و دیگه نمی خواهد دستی این کار رو بکنید و خود برنامه این کار رو برایتان انجام خواهد داد وگرنه شیوه تست شده هست و 100 درصد کار میده.
با سلام به Professionalعزيز ميتونم بپرسم شما چه برنامه هائي رو با اين طريق ساين كرديد؟ و خواهشا ممكنه يه برنامه رو كه به اين طريق سا ين كردين اينجا بذاريد تا ما هم استفاده كنيم ؟ لين دو تا برنامه رو سر اخر چطور بايد استفاد كرد اگه trial هستند ؟ من متوجه نشدم
با تشكر فراوان از Professionaعزيز . نسخه كرك شده اين دو نرم افزار كه در بالا ذكر شان رفت رو از كجا ميشه پيدا كرد ؟ ايا كرك شده اند ؟ (( اگه امكان داره لينكش رو بذاريد)) سوال ديگه با اين روش ساين كه شما مي فرمائيد با يكبار ساين ميشه روي هر هر گوشي ديگهاي ساين كرد؟ راستي من يه نرم افزار رو با اين روش ساين كردم بنام potonovan11n3ولي وسطاي نصب ارور .....granted ميده
با احترام فراوان
مرسي عزيزم در بالا اشاره كرديد كه روش قبلي 6 ماه اعتبار داره واين روش 20 سال . بعد از 6 ماه پايان اعتبار ( در روش قبلي ) چه بايد كرد؟؟؟
با احترام فراوان