چرا من هر برنامه. گیم ... از بخش java دانلود میکنم روی گوشی برادرم(f480)نصب نمیشه؟مگه سیستم عاملش java نیست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
|

|
|

چرا جاوا هست ولی احتمال زیاد شما مثلا بازی رو می خواهید نصب کنید که سایزش با صفحه گوشی برادرتون هماهنگ نیست.
چون سازهای مختلف وجود داره مثل: 320*240 - 208*176 و...
در ضمن بعضی گوشی ها تا یک سایز خاصی رو برای جااو قبول می کنند مثل 64 کیلوبایت.![]()

بازی های مخصوص به خودش رو داره.
برای search بازی بنویسید بازی برای سامسونگ و یا از سایت سامسونگ بگیرید.![]()

با پسوند j a d .![]()

شما از بخش برنامه های جاوا می تونید کلی برنامه برای تست دانلود کنید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

چگونه ميتونم برنامه بر روي d980 نصب كنم ، آيا اصلاً ميشه روي اين گوشي برنامه نصب كرد يا خير؟ جنانجه ميشه طريقه عملي آن را بفرماييد ، متشكرم ، مرصاد .

بله میشه به روش زیر :نوشته اصلی توسط merssad
باید برنامه یا بازی ها باید 2 فایل با نام مشابه باشند. یکی با پسوند JAR و دیگری با پسوند JAD
اگه شما فایل JAD رو در اختیار ندارید میتونید با استفاده از برنامه JAD Maker از روی فایل JAR این فایل رو بسازید.(از پیوست دانلود کنید)
سراغ گوشی بروید.
کد #52828378#* را وارد کنید تا صفحه JAVA Test Menu ظاهر شود.
وارد گزینه OTA Test Basic شوید.
در اینجا یک تب با عنوان Maximum JAR Size موجود هست که میزان حجم فایل مورد نظر رو میتونید در اون معین کنید. این مقدار رو روی 2000KB قرار دهید و تغییرات را ذخیره کنید.
توجه داشته باشید انجام این مراحل برای یکبار کافیست.
فایل های JAR و JAD رو به گوشی منتقل کرده و فایل JAD رو از توی گوشی اجرا کنید تا برنامه شروع به نصب شدن بکند.
نکته: حتما از فایل های جاوا سازگار با گوشی های تاچ اسکرین استفاده نمائید.
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

سلام
يه گوشي از دوستم خريدم، حالا چينيه يا نه نميدونم! روش كه خرچنگ قورباغه چيني نوشته!!!
بگذريم، مدلش اينه sgh-f448e
حالا من ميتونم روش برنامه نصب كنم يا نه؟
مثلا مسنجر ميشه نصب كرد روش؟ من كه اينور و اونور نگاه كردم تو هيچ سايتي واسش برنامه پيدا نكردم.
ميشه راهنماييم كنين؟ مرسي
بخند تا دنيا به روت بخنده...
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|