انجمن تخصصی موبایل برای ایرانیان - صفحه اصلی
  • ثبت نام

• انجمن
    • ارسالهاي امروز
    • ثبت نام
    • تقویم
    • ابزار انجمن
      • نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده
    • کلیدهای میانبر
      • نمايش مديران انجمن ها
  • آخرین ارسال ها
  • پرتال تخصصی موبایل
  • فروشگاه اینترنتی
  • آپلود عکس
  • بازارچه
  • پکیج ویژه مستندهای جنجالی ایرانی

• خانه
    • انجمن
    • بخش متفرقه موبایل - Other Mobiles
    • بخش معرفی گوشی های موبایل - Review Mobile Phones
    • سامسونگ - Sumsung Mobiles
    • قبل از خرید امنیا باید بدانید (تجربیات من با امنیا ای 900 )

irantrack irantrack

irantrack irantrack

irantrack irantrack
    صفحه 1 از 2 12 بعدی آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

تاپيك: قبل از خرید امنیا باید بدانید (تجربیات من با امنیا ای 900 )

• LinkBack
      • LinkBack URL LinkBack URL
      • About LinkBacks About LinkBacks
    • ابزارهای تاپيك
      • پرینت این صفحه / نمایش بصورت پرینت
      • ارسال این صفحه توسط ایمیل…
      • اشتراک در این تاپيك…
    • حالت نمایش
      • تعویض به حالت ترکیبی
      • تعوض به حالت رشته ای
    1. 07-01-2009 #1
      مهدی امنیا
      مهدی امنیا آنلاین نیست.
      مهدی امنیا آواتار ها

پست‌ها
      4
      تشکر شده 0 بار در 0 پست

پیش فرض قبل از خرید امنیا باید بدانید (تجربیات من با امنیا ای 900 )

با سلام دوستان عزیز

مطالب زیر حتما قبل از خرید بخونید این مطالب منحصرا توسط من ( س.مهدی. ش)تدوین شده
      ---------------------
      تمام موارد ذکر شده منحصرا در امنیا i900 هست و ممکنه این موارد در گوشی های دیگر یا ppcهای دیگر هم وجود داشته باشه اما من صرفا فقط در امنیا بررسی کردم .بهتر ---> در مورد گوشی های دیگر نیز این موارد بررسی شود
      ---------------------

من چند روز پیش قصد خرید پاکت پی سی داشتم اما با توجه به مطالب موجود در اینترنت به جایی نرسیدم و اخر یک امنیا omnia i900 خریدم
      به هر حال من خیلی قصد داشتم این نکات قبل خرید بدونم اما تو اینترنت بیشتر ادم سر درگم میشه یکی خوب نوشته یکی بد یکی هم ... یکی نوشته اینطوره اونیکی نوشته واقعا اینطوره و از این حرف... .
      اما این تجربیات و مشاهدات شخص من از امنیا است امیدوارم قبل خرید بدردتون بخوره و مثل من گیج نشید
      این تایپیک بروز میکنم اگر چیز جدید دیدم پس قبل خرید چکش کنید حتما
      اگر کسی هم چیزی میدونه که نانوشته هست بگه حتما تا به بقیه کمک بشه اگر سوالی هم هست در موردش بفرمایید جواب میدم

---------------
      معایب امنیا
      1. دوربینش کاملا کیفیت 5 نیست انگار 4.5 مگا پیکسل هست البته عکس هایی خوبی میگیره اما در مقایسه با ان 95 کمتره کیفیتش در فیلم برداری هم همینطور انتظاره ادم بیشتر هست ازش ( توجه کنید کیفیت دوربین 5 بسیار بالاست و فکر نکنید کم هست ولی خوب در حد 5 کامل نیست این نکته در فیلم برداری بیشتر مشهود انگار 4 هست- مثلا میگما منظور عدد میگم بهتر متوجه بشید)
      2. حالت آفلاین که در نوکیا موجوده یا در سونی اریکسون با نام فلای مود (fly mode) در این گوشی یک عیب بزرگ هست
      ببینید اگر سیم کارت شما درخواست پین کدش فعال باشه در گوشی نوکیا یا سونی اریکسون با رفتن به حالت آفلاین یا فلای مود هنگام برگشت به شبکه براحتی برمیگردید و پین کد سیم کارت نیاز نمیشه فقط وقتی گوشیتونو خاموش و روشن کنید پین کد میخواد اما در این گوشی
      با هر بار رفتن به حالت افلاین موقع برگشت باید پین کد بزنید یا اینکه کلا بی خیال بشید و درخواست پین کد سیم کارتتونو خاموش کنید
      که این یک عیب بزرگه چرا خوب مربوط میشه به کنتر سیم کارت ها که اگر نمیدونید بدونید تا 4000هزار بار میتونید سیم کارتتونو خاموش روشن کنید بعدش میسوزه و باید برید مخابرات عوضش کنید
      فکر کنید اگر در یک روز فقط 2بار گوشی بخواهید خاموش روشن یا فلای مود کنید چی میشه
      3.صفحه تاچ اسکرینش در زیر نور افتاب اصلا معلوم نیست اینکه میگم اصلا یعنی حتی 15 درصد هم قابل مشاهده نیست مثلا با ان 95 (مثال است) در زیر نور مستقیم آفتاب میشه تا 40 درصد صفحه را براحتی دید اما در این گوشی با حداکثر وضوح صفحه هم باز هیچی نمیشه دید و کلا ادم میمونه
      4. حالت تنظیم زنگش به صورت دلخواه و قابل شخصی سازی نیست فقط میشه از بین 4حالتی که خودش داره ی###و انتخاب کرد که سامسونگ از قدیما این ایراد داشت از زمان n500 تا t400 که من داشتم همین مشکل بود فقط 4 خالت ( زنک - افزایشی- ویبره و زنگ- ویبره بعد زنگ- ساکت)
      5. مشکل بعدی تاچ اسکرین اون هست در 4 مدلی ( 8 و 16 گیگ) که من دیدم همشون در بهترین حالت و تنظیم شده ترین حالت تاچ اسکرینشون دارای 1میلیمتر خطا به سمت راست صفحه هست یعنی دقیقا جایی که میخوای کلیک کنی باید 3/0 تا 7/0 میلیمتر کنارش بزنی تا عمل کنه ( البته اصلا مشخص نیست چه با قلم و چه با دست)
      6. الان در بازار چندین مدل از گوشی موجوده که حتی گاهی خود فروشنده ها هم نمیدونن برخی بالاش نوشته 8 گیگ و برخی نه همشونم اصله البته فرقشو تو سایت سامسونگ قسمت امنیا میتونید ببینید اینم مطلبی که تو اینترنت من دیدم خیلی ها توجه نداشتند و بعد از خرید وقتی یه جایی یا دست کسی میدیدند میگن چرا مال ما نوشته نداره یا برخی پک ها با کارکیت و شارز فندکی ارائه میشه و برخی بدون اونا
      7. بزرگترین مشکل سامسونگ از قدیم این یکی بود انتن دهی بد یا کاذب زمان t400 و x640 که من خودم داشتم انتن دهی ضعیفی داشتند این مشکل در امنیا و کلا بقیه مدل های سامسونگ هنوزم وجود داره
      مثلا در نقطه ایکه با n 95 یا k750 حدود 70 تا 90 درصد انتن داری ، با امنیا در حدود 30 درصد داری یا اصلا نداری گاهی هم نشون میده انتن نداری اما براحتی زنگ میخوره و صحبت میکنی ( انتن دهی کاذب یا بهتر بگم عدم نمایش صحیح درصد فرکانس) البته و صد البته آنتن دهی نوکیا بهتر از سامسونگ و شاید هم این مربوط باشه به اینکه شبکه ایران نوکیا و زیمنس طراحی کردن (دقیق نمیدونم) و لی کلا آنتن دهی یکم ضعیفه و دور از انتظاره
      8. نکته مهم برای دوستانیکه که موزیک دوست دارند گوش بدهند باتری این گوشی بشدت سریع خالی میشه در واقع در حالت کار با اون در سایتش زده 5 ساعت اما عملا این مدت به 3.5 بیشتر نمیکشه این مورد باز در 4مدل مختلف برای اطمینان خودم چک کردم و مطمئن هستم این مشکل هم وجود داره
      9. سیستم بلوتوث واقعا مشکل داره با فایل های دریافتیش که البته با نصب نرم افزار مشکل حل میشه مثلا امکان تایید کردن فایل دریافتی نیست و اگر گوشی در جیب شما باشه و فایلی ارسال بشه کاملا دریافت میشه
      10. سیستم اس م اس هاش هم مثل بالا کمی مشکل داره که اونم با نصب نرم افزار البته حل میشه
      11. یکی بودن محل شارز و هدفون ( برای اونایی که همیشه موزیک گوش میدن واقعا مشکل سازه موقع شارز نمیشه هدفونشو وصل کرد) البته اینکه خود هدفونشم از سیستم 3.5 میلیمتری استفاده نمیکنه جای بحث جدا داره و تقریبا خوب نیست
      12. وقتی گوشی به تلویزیون وصل هست و به قسمت دوربین میرید تصویری که میبینید در تلویزیون کیفیت کامل نداره همینطور
      13. نداشتن دکمه مجزای ورود به دوربین
      14. این هم شاید بی اهمیت باشه در ظاهر اما میبینید واقعا مهم اونم عدم خروج رم در هنگام کارکردن دستگاه و اینکه حتما باید خاموش بشه و باتریش درآورده بشه
      15. ضبط بد صدا در هنگام فیلمبرداری ( کیفیتی در حدود 40 درصد- این عدد فقط مثال و برای درک بهتر )

-----
      مزایای امنیا
      خوب معایب اول گفتم تا اونایی که قصد خرید داشتن تا الان بیشتر خواسشون جمع بشه
      1. بهترین حسن امنیا قیمت اون در رده پاکت پی سی ها هست
      2. امکاناتی که در سیستم دوربینش وجود داره بسیار جالب و قابل تامل هست و عکاسی باهاش لذت بخش میکنه مخصوصا قسمت امکان گرفتن عکس از فاصله نزدیک که کار برای دانشجو های راحت کرده تا ازجزوه دوستشون عکس بگیرند و دیگه تو صف طویل کپی دانشگاهها نایستند همینطور سیستم نور سنجی و سیستم تشخیص لبخند که واقعا جالب و سرگرم کننده در واقع هیچ وقت از کار با دوربینش خسته نمیشید و همیشه احتمالا باهاش ور میرید حتی گاهی هم ادم دوست داره باز تنظیماتشو مرور کنه
      3. سیستم منحصر بفرد سامسونگ در مورد - سامسونگ ویدج - که یه قسمت تاچ اسکرین مخصوص و جالب البته زود براتون کهنه میشه و البته تقریبا غیر کاربردی اما اگر گوشی میخواهید به کسی برای اولین بار نشون بدید این قسمت بهترین چیزی هست که تو چنته دارید
      4. فلاش قدرتمند هم از مزیت های اونه
      5. ظاهر بسیار شیک گوشی و جنس خوب بدنه
      6. . صفحه بسیار بزرگ که در شرایط مطلوبش بسیار چشم نواز و خیره کننده هست و دیدن ویدئو هارو بسیار جذاب میکنه
      7. وجود موس نوری بسیار راحت و کارا ( در عکس گوشی دقت کنید دکمه سیاه رنگ در واقع یک موس نوری هست مثل موس لپ تاپ که کاربرد بسیار راحتی داره و کاملا لذت بخش)
      8. داشتن کابل تی وی و مشاهده عینا عملیات در تلویزیون که واقعا چیزه خوبیه
      9. قابلیت تست کلیه قطعات مثل موس و ویبره و تاچ اسکرین و... با گرفتن کد #*0#*
      10. اومنیا برای ریختن فایل ها از پی پی سی به سیستم یا برعکس سریع تر عمل می کنه و با توجه به اینکه پردازشکر بهتر دارد در اجرا هم بهتر عمل می کند
      11. برد بلوتوث بهتر و کمی بیشتر از موارد مشابه هست ( در مقایسه با دیاموند 1)
      12. امکان نصب ویندوز موبایل 6.5 که در امکاناتش من دیدم نوشته بهتر شدن خطای تاچ ( البته باید ریسک نصبشو با توجه به حساس بودن این مدل خودتون بپذیرید)

------
      مقایسه با سایر مدل ها
      در مقام مقایسه شاید بتوان فقط سه مزیت نام برد ( فعلا البته )
      1 . قیمت بسیار مناسب
      2. توجه به ظاهر مطلوب دور دوربین ( اطراف دوربین) که در گوشی های مخصوصا htc و ایفون اصلا ظاهر مطلوبی ندارند
      3. صفحه بزرگ و طراحی شیکتر نسبت به دیاموند 1 و2 و تقریبا اکسپریا

-----
      ای کاش داشت
      دوربین 8 مگی
      امکان تعویض قاب
      گیرنده تلویزیون ( البته شبیه چینی ها میشد اونوقت)
      یه تایپیک خوب برای معرفی برنامه هاش و کرک که ادم گیج نشه یا فایل خرابه یا کرک کار نمیکنه یا توضیح ندادند چی به چیه و....)
      ------------
      قیمت

توجه کنید قیمت بروز اونم در تاریخ 6تیر 88
      8 گیگ ----کمیاب------ 400 تا 410 تومان ---بدون نوشته قلم پلاستیکی
      8 گیگ " 410 تا 430 " ------بالاش نوشته 8 گیگ قلم فلزی و طرح پک اصلی ( گاها با یک رم اضافه )
      --
      16 گیگ 435 تا 460

قیمت ها متعلق به 6تیر طبقه اول تا دوم پاساژ علاالدین - تهران
      اگر از این متن استفاده کردید دکمه تشکر بزنید . مرسی .

دوستان عزیز دقت کنید این متن برای اونایی که هنوز دستگاه نخریدندو باید بدونند که چی به چیه
      قصد من کوبیدن این گوشی نیست بلکه فقط اطلاع رسانی یکسری از چیزهایی که داره شاید به نسبت به بقیه مدل ها سرتر هم باشه شاید این عیب ها در بقیه پاکت پی سی ها هم باشه- اما اینجا من امنیا مورد تحلیل قرار دادم اگر قصد خرید دارید حتما مدل های مشابه بررسی کنید

در کل اونایی که میخوان پاکت پی سی بخرن و تا 450 هزینه کنن بهترین گزینه و شاید بیشتر از بهتر همین امنیا ای 900 خودمون هست
      پاسخ با نقل قول پاسخ با نقل قول

2. تبلیغات در موبایل برای ایرانیان

• فول آلبوم آهنگ های تمامی خواننده های ایرانی
      • مستند جنجالی شیطان پرستان ایرانی
      • آموزش شعبده بازی + تردستی با ورق
      • آموزش تکنیک دفاع شخصی با دست خالی
      • پکیج استثنائی ۲۰۰ کارتون دوبله فارسی
      • سخنرانی دکتر انوشه(روابط دختر و پسر)
      • مستند بی نظیر حیات BBC Life 2009
      • مجموعه سخنرانی های جنجالی استاد دانشمند
      • کلکسیون مسابقات قویترین مردان جهان
      • مجموعه افکت های حرفه ای سینمایی
      • با این 3 دی وی دی استاد فتوشاپ شوید
      • آموزش آرایشگری مثلث طلایی
      • تکنیک ها و رموز موفقیت در زندگی
      • مجموعه کامل آهنگ های قدیمی و سنتی چهره
      • یادگیری سریع مکالمه انگلیسی با لهجه آمریکایی
      • مستند متافیزیک ماورای طبیعه (قیمت ارزان)
      • مسابقه “معجزه کاهش وزن” The Biggest Loser
      • مجموعه بزرگ آموزش فتوشاپ Lynda
      • آموزش تعمیر و نگهداری انواع خودروها
      • مستند جذاب توقف زمان – Time Warp با کیفیت HD
      • آموزش تقویت حافظه و تند خوانی مرد حافظه ایران

3. irantrack irantrack

irantrack irantrack

irantrack irantrack
    4. 07-01-2009 #2
      H@m!D
      H@m!D آنلاین نیست.
      H@m!D آواتار ها

پست‌ها
      77
      تشکر شده 2 بار در 2 پست

پیش فرض Re: قبل از خرید امنیا باید بدانید (تجربیات من با امنیا ای 900 )

سلام دوست عزیز
      من خودم هم اومنیا دارم و در رابطه با مطالبی که گفته شد یه سری نکات را لازم دونستم بگم.
      در مورد نکته 4:
      4 . حالت تنظیم زنگش به صورت دلخواه و قابل شخصی سازی نیست فقط میشه از بین 4حالتی که خودش داره ی***و انتخاب کرد که سامسونگ از قدیما این ایراد داشت از زمان n500 تا t400 که من داشتم همین مشکل بود فقط 4 خالت ( زنک - افزایشی- ویبره و زنگ- ویبره بعد زنگ- ساکت)
      در بین همه ی ویندوز موبایل ها به همین صورت است از همون imate jam با wm2003 گرفته تا همین اومنیای خودم با wm6.5 .
      نکته ی 5 شما :
      5. مشکل بعدی تاچ اسکرین اون هست در 4 مدلی ( 8 و 16 گیگ) که من دیدم همشون در بهترین حالت و تنظیم شده ترین حالت تاچ اسکرینشون دارای 1میلیمتر خطا به سمت راست صفحه هست یعنی دقیقا جایی که میخوای کلیک کنی باید 3/0 تا 7/0 میلیمتر کنارش بزنی تا عمل کنه ( البته اصلا مشخص نیست چه با قلم و چه با دست)
      شما یک بار دیگه به منوی setting ، screen ، Align Screen رفته و مجددا تاچ را تنظیم کنید( با دقت) . مشکل شما حل خواهد شد.
      نکته 8 :
      8. نکته مهم برای دوستانیکه که موزیک دوست دارند گوش بدهند باتری این گوشی بشدت سریع خالی میشه در واقع در حالت کار با اون در سایتش زده 5 ساعت اما عملا این مدت به 3.5 بیشتر نمیکشه این مورد باز در 4مدل مختلف برای اطمینان خودم چک کردم و مطمئن هستم این مشکل هم وجود داره
      شما زحمت Update رام را بکشید عمر باتری خوبی خواهید داست.
      نکته 9:
      9. سیستم بلوتوث واقعا مشکل داره با فایل های دریافتیش که البته با نصب نرم افزار مشکل حل میشه مثلا امکان تایید کردن فایل دریافتی نیست و اگر گوشی در جیب شما باشه و فایلی ارسال بشه کاملا دریافت میشه
      با نصب نرم افزار OBE_Inbox با حجم حدود 100KB مشکلتون حل می شه.
      نکته 10:
      10. سیستم اس م اس هاش هم مثل بالا کمی مشکل داره که اونم با نصب نرم افزار البته حل میشه
      با نصب نرم افزار Tweak SMS مشکل حل میشه
      (البته خودتون هم اشاره به نصب نرم افزار کردین و در حقیقت این موارد را نمی شه مشکل دونست)
      نکته 13:
      setting ، Button رفته و دکمه مجزا واسه دوربین بذارید (البته به صورت پیش فرض وجود داره ولی باید دکمه را چند ثانیه نگه داشت که میشه اونا هم تغییر داد.)
      رو صـــندلیه انـــتظار می شـــیــــنم ** گلهای باغ حـسرتو می چینم
      یا مثه سابق می شی بر مــیگردی ** یا نمی خوام دیگه تو را ببــینم

5. 07-01-2009 #3
      مهدی امنیا
      مهدی امنیا آنلاین نیست.
      مهدی امنیا آواتار ها

پست‌ها
      4
      تشکر شده 0 بار در 0 پست

دوست عزیز تمام نکاتی که فرمودید میدونم
      من فقط تحلیلی برگوشی امنیا نوشتم
      شاید همهپاکت پی سی ها این مواردنداشته باشند بهتر برای هر کدام در تایپیک جدا مطرح بشه
      من اینجا فقط مواردیکه بطور پیش فرض این گوشی نداره ذکر کردم وگرنه با برنامه که معلومه میشه خیلی هاشو برطرف کرد
      مشکل تاچش در همه مدل ها وجود داره ربطی به کالیبره شدن نداره
      در ضمن
      اینو نشوتم خیلی ها که که اولین بار میخوان پاکت پی سی بخرن بدونن اوضاع چطوری شاید اصلا نخرن
      بهتر همچین متنی برای دیگر گوشیها هم تنظیم بشه تا بهتر مقایسه بشه کرد
      نه اینکه همه مزایای اونو از یه متن ترجمه انگلیسی پیدا کنن بنویسن
      یا موقع مشاوره بگن چقدر پول داری چه امکاناتی میخوای پس این مدل بخر
      بهتر برای همه مدل های مشابه هم اینچنین نکاتی ذکر کنید
      خیلی ها بلد نیستند رام عوض کنند یا برنامه بریزند 0 به عینه برید تو علاالدین واسه یه جی پی اس 15000 میگیرن) پس باید قبل خرید چشمشونو باز کنند و بفهمند شاید اصلا پاکت پی سی بدردشون نمیخوره

6. 07-02-2009 #4
      H@m!D
      H@m!D آنلاین نیست.
      H@m!D آواتار ها

پست‌ها
      77
      تشکر شده 2 بار در 2 پست

سلام دوست من
      خیلی خوبه که اگه همه ی گوشی ها را مورد نقد و بررسی قرار بدند طوری که همه ی مشکلات اونو هم مطرح کنند ، ولی دوست من سیستم عامل ویندوز (چه موبایل چه پی سی) فرقی نمی کنند هر دوشونو اگه بخواهیم به صورت پیش فرضشونو نگاه کنیم خیلی چیزها کم دارند برای مثال شما توی ویندوز پی سی بدون نرم افزار نمی تونین یه فایل FLV اجرا کنین به هر حال یا باید Codec یا نرم افزار جداگانه ای نصب کنین ! و در حقیقت ویندوز بدون نرم افزار های جانبی بی معناست. به نظر من شما باید در مرحله اول سخت افزار یه گوشی را مورد بررسی قرار بدین که من قصد جبهه گیری از اومنیا ندارم ولی خوشبختانه قطعات سخت افزاری خوبی با توجه به قیمتش داره.
      به هر حال مرسی از مطالبی که عنوان کردید

7. 07-02-2009 #5
      Professional
      Professional آنلاین نیست.
      مدیر بازنشسته
      Professional آواتار ها

پست‌ها
      16,181
      تشکر شده 990 بار در 2,092 پست
      بهترین افتتاح کنندگان مبحث

نقل قول نوشته اصلی توسط H@m!D
      سلام دوست من
      خیلی خوبه که اگه همه ی گوشی ها را مورد نقد و بررسی قرار بدند طوری که همه ی مشکلات اونو هم مطرح کنند ، ولی دوست من سیستم عامل ویندوز (چه موبایل چه پی سی) فرقی نمی کنند هر دوشونو اگه بخواهیم به صورت پیش فرضشونو نگاه کنیم خیلی چیزها کم دارند برای مثال شما توی ویندوز پی سی بدون نرم افزار نمی تونین یه فایل FLV اجرا کنین به هر حال یا باید Codec یا نرم افزار جداگانه ای نصب کنین ! و در حقیقت ویندوز بدون نرم افزار های جانبی بی معناست. به نظر من شما باید در مرحله اول سخت افزار یه گوشی را مورد بررسی قرار بدین که من قصد جبهه گیری از اومنیا ندارم ولی خوشبختانه قطعات سخت افزاری خوبی با توجه به قیمتش داره.
      به هر حال مرسی از مطالبی که عنوان کردید
      درسته اما فلش های swf رو میشه با این اجرا کرد:
      تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
      برای ثبت نام کلیک کنید!!

[ دست نوشته های من: Professional Dreams ]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel

8. 07-02-2009 #6
      مهدی امنیا
      مهدی امنیا آنلاین نیست.
      مهدی امنیا آواتار ها

پست‌ها
      4
      تشکر شده 0 بار در 0 پست

دوستان توجه کنید
      خیلی ها فکر میکنند پاکت پی سی ها مثل مثلا یه نوکیا ان95 هست
      بنابراین موقع خرید فکر میکنند خوب راحت میخرند و فوقش هم چند تا برنامه کوچیک روش دانلود میکنند و میریزند( مثلا مشکل آفلاین نشدن که در بالا توضیح دادم)
      و نمیدونند که کلا فرق داره با موبایل های معمولی معمولا یه گوشی معمولی برای کارهای معمولیش نیاز به نصب برنامه نداره
      ما اینجا داریم راجع به موبایل و قصد خرید موبایل صحبت میکنیم نه مقایسه پاکت پی سی با کامپیوتر بله معلومه در ویندوز هم مشکل هست
      اما برای کسی هم که اولین بار میخواد کامپیوتر بخره باید بدونه ویندوز ایکس پی مناسبشه یا ویستا ؟ درسته هر دو مشکلاتی دارند اما برای اونیکه اولین باره داره پاکت پی سی میخره باید بدونه با این گوشی مثلا نمیشه مثل مدل های سونی اریسکون ( واکمن) فقط برای اهنگ گوش دادن خریدش درسته میشه.اما این گوشی برای این کار نیست
      اما
      در مورد این هم که میگید در مورد سخت افزارش صحبت کنیم توجه کنید اولا این مطالب همه جا هست دوما اکثر خریداران ( مخصوصا اونایی که اولین بار میخوان پاکت پی سی بگیرن) به این چیزا توجه ندارند چون دقیقا فرق پاکت پی سی با موبایل معمولی نمیدونن که بخوان تو این جور موارد درگیر بشن یا اصلا سر در نمی اورند
      در کل ممنون از همه
      ---------------
      چون مطلب قابل ویرایش نیست موارد زیرم اضافه کنید در بخش معایب
      14. این هم شاید بی اهمیت باشه در ظاهر اما میبینید واقعا مهم اونم عدم خروج رم در هنگام کارکردن دستگاه و اینکه حتما باید خاموش بشه و باتریش درآورده بشه
      15. ضبط بد صدا در هنگام فیلمبرداری ( کیفیتی در حدود 40 درصد- این عدد فقط مثال و برای درک بهتر )
      16. داشتن در برای ورودی های شارز و هدفون که موقع نصب هدفون نمیشه اونو براحتی در جیب قرار داد چون درش میگیره به این ور و اونو جیب و ممکنه شکسته یا جدا بشه
      17. بدلیل وجود نداشتن پتچ مناسب فعلا برای تعویض رام ( ویندوز)درصد بالایی احتمال مرگ DEAD داره که در صورت بروز اون گوشیو باید بندازید دور ( نسبت به سایر PPC های موجود - البته دوستان باز اینو نظر بدهند من در علاالدین پرسیدم نتیجه این بود)

9. 07-03-2009 #7
      Professional
      Professional آنلاین نیست.
      مدیر بازنشسته
      Professional آواتار ها

پست‌ها
      16,181
      تشکر شده 990 بار در 2,092 پست

در مورد dead شدن دیروز یکی از دوستانم یک مطلب گذاشته که میشه با 80 تومن 24 ساعت گوشی رو صحیح و سالم تحویل گرفت: :shock:
      تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
      برای ثبت نام کلیک کنید!!

[ دست نوشته های من: Professional Dreams ]

Every Thing That U Feel,Is Every Thing That I Feel

10. 07-03-2009 #8
      H@m!D
      H@m!D آنلاین نیست.
      H@m!D آواتار ها

پست‌ها
      77
      تشکر شده 2 بار در 2 پست

خوب دوست من شما که اینقدر ناراضی هستی ردش کن بره واسه چی نگرش داشتی؟
      شما فقط کلید کردی به معایبش !
      چرا نکات مثبتشو نمی گی؟
      8/16 GB مموری
      شتاب ستج
      وای فای
      جی پی اس
      سی پی یو 600MHz
      و ....

11. 07-04-2009 #9
      x_man9989
      x_man9989 آنلاین نیست.
      x_man9989 آواتار ها

پست‌ها
      6
      تشکر شده 0 بار در 0 پست

در پست 2 اشاره شد كه با نصب نرم افزار OBE_Inbox با حجم حدود 100KB مشکلتون حل می شه.
      منظور مشكل دريافت فايلهاي بلوتوث كه بدون سوال هست
      دوست عزيز ميشه بيشتر توضيح بدين ؟
      چون من اينو نصب ميكنم ولي هيچ فرقي نميكنه
      اگه برنامه ديگه اي داري حتما معرفي كن
      چون من اصلا احساس امنيت نميكنم
      و وقتي تو اتوبوس هستم كسي چيزي ميفرسته بدون سوال مياد كه بده
      راستي يه اشكال هم من اضافه كنم
      نداشتن جا براي قلم كه از يادتون رفته بود

12. 07-04-2009 #10
      V@MPIRE
      V@MPIRE آنلاین نیست.
      مدیر بازنشسته
      V@MPIRE آواتار ها

پست‌ها
      4,207
      تشکر شده 937 بار در 1,669 پست
      Devilish

دوستان عزيز به نظر من كسي كه گوشي با سيستم عامل wm رو انتخاب ميكنه بايد قيد يه سري از امكانات بيشتر ظاهري گوشي هاي ديگه رو بزنه و با سيستم عامل گوشيش حال كنه كه خيلي از همين ايراد ها رو بدليل external بودن نرم افزاري ميتونه حل كنه .

براي كدوم سيستم عامل غير از wm اينهمه تنوع و لذت از برنامه داريم .

شما هر گوشي ديگه اي داشته باشيد بديل تنوع در مدل و سيستم عامل هاي جديد گوشيتون خيلي زود از مد ميفته وقديمي ميشه ولي با wm هميشه به روز و جديد هستيد .

(اينو يواشكي ميگم البته بازم نظر شخصيه سامسونگ مال wm نيست يعني يه جورايي اين كاره نيست!!!)
      با خوبی ها جذب میشویم
      با خوبی های نکرده قضاوت میکنیم
      بیایید فراموش کار نباشیم

صفحه 1 از 2 12 بعدی آخرینآخرین
    « Samsung i8510 INNOV8 | اولین تاپیک........وسایل موجود در جعبه omnia samsung »

فروش استثنائی محصولات نوین | با قیمتی استثنائی

• بهترین شعبده بازی های کریس آنجل (دوبله فارسی)
    • مسابقه جنجالی(دروغ نیم میلیون دلاری)زیرنویس فارسی
    • مستند جنجالی فوتبالیست های زن ایرانی
    • آموزش تصويري پينگ پونگ
    • بمب خنده مهران مديري – جديد
    • دوربین مخفی بازیگران هالیوودی
    • دو جنسه های ایرانی+دماغ عملی
    • تمام سریالها و شاهکارهای مهران مدیری
    • آنچه مردان و زنان به آن نیاز دارند
    • هنر عشق بازی در روابط زناشوئی

• آموزش حرفه ای ورزش پارکور
    • آموزش مهارتهاي فوتبال توسط ديويد بکهام+هديه
    • گلچین بهترین قسمتهای خنده بازار
  • تمامی نکات و دانستنی های یک ازدواج موفق
  • مجموعه کامل شب هاي برره (بدون سانسور)

• اطلاعات تاپیک:

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)

http://www.irantrack.com/novin/zqd7l5b9lozqvr6w8jb.jpg
    مستند ابتذال در سینمای ایران + هدیه
    توضیحات بیشتر
    خرید پستی

http://www.irantrack.com/novin/200kartoon-k.gif
    پکیج استثنائی ۲۰۰ کارتـون دوبـله فـارسی جدید |۹۰ هزار تومان زیر قیمت
    توضیحات بیشتر
    خرید پستی

http://www.irantrack.com/novin/2qsb4kit7yyqj5o2bzvr.gif
    آب کردن چربی های اضافی در منزل (تضمینی)
    توضیحات بیشتر
    خرید پستی

http://www.irantrack.com/novin/k055d0pjer1kjfftnzzl.gif
    آموزش تقویت حافظه و تند خوانی (دکتر سیدا: مرد حافظه ایران)
    توضیحات بیشتر
    خرید پستی

http://www.irantrack.com/novin/0x3yymtrjettye310y53.jpg
    کاهش وزن تنها در ٣٠ دقیقه
    توضیحات بیشتر
    خرید پستی

• تماس با ما
    • mobile4persian
    • بایگانی
    • بالا
    اکنون ساعت 02:39 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.