بازی کامپیوتری زیبا و اکشن ترسناک SAW یا اره که بر اساس سری فیلم های بسیار پرفروش SAW ساخته شده است . سری فیلم های ترسناک SAW یا اره توانسته اند عنوان پرفروش ترین فیلم های ترسناک تاریخ سینمای دنیا را به دست آورند . بازی کامپیوتری پر سروصدای SAW که به دلیل شهرت بالای فیلم اصلی، همگان انتظار انتشارش را می کشیدند. سرانجام در اواخر ماه اکتبر توسط کمپانی KONAMI برای علاقمندان منتشر شد .
Minimum System Requirements:
CPU: Intel Pentium 4 2.4 GHz or AMD Athlon 2.0+ Ghz processor
RAM: 1 GB
VGA: nVidia GeForce 6600+, ATI X1300+
HDD: 12 GB of free space
Sound: DirectX Compatible
Recommended System Requirements:
CPU: Any Intel Core 2 Duo or AMD Athlon X2
RAM: 2 GB
VGA: nVidia GeForce 7600, ATI X1900
HDD: 12 GB of free space
Sound: DirectX Compatible
***********--------------------------------------------------------------***********
1. Unrar.
2. Burn or mount the image.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked
5. Play the game
Crack
کد:http://rapidshare.com/files/297197735/MaZiKa2daY.CoM.SAW.Crack.YaqOOta.rarrapidshare
کد:http://rapidshare.com/files/297338428/MaZiKa2daY.CoM.SAW.Repack.By.MaDoo.part01.rar تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی
تبلیغات در موبایل برای ایرانیان
10-25-2009 #2![]()
- پستها
- 1,056
Re: دانلود بازی ترسناک اره SAW
این هم از لینک های دانلود سرور ifile که لینک هاش مستقیمه:
کد:تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی
11-12-2009 #3![]()
- پستها
- 3
كسي مكس بين بازي كرده
11-12-2009 #4![]()
- محل سکونت: موبایل4پرشین خیابون خوبی کوچه معرفت پلاک صمیمیت طبقه م
- پستها
- 172
؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور مگه دوست من![]()
؟ راستی این اره تو ایران نیست بچه ها؟ من که نمیتونم دانلود کنم با دیال
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بچه ها ما هم کچل شدیم رفتیم خدمت افتادم سیرجان نیرو دریایی ارتش جمعه صبح باید اونجا باشم موج مثبت بدید بعد اموزش تهران باشم وگرنه میدقم:) البته شاید معافیت پزشکی یا معافیت از رزم بگیرم دلم واسه همه ام4پی تنگ میشه قول میدم تهران بیافتم این کم مهری چند ماهمو (که البته دست خودمم نبوده) جبران کنم خداحافظ همگی![]()
![]()
![]()
12-30-2009 #5![]()
- پستها
- 1
سلام ممنون میشم اگر طریقه ی دانلوت توضیح دهید
12-30-2009 #6
كافيه لينك هاي دانلود رو يكي يكي كپي كنيد و در ادرس بار مرورگرتون پيست كنيد و enter كنيد
بعد از وارد شدن به صفحه رپيدشير روي free كليك كنيد و منتظر باشيد تا شمارش معكوس تموم شه
بعد روي Download كليك كنيد![]()
12-30-2009 #7![]()
- پستها
- 1,056
متاسفانه لینک های ifile از روی سرور ها پاک شده است
به علت فیلترینگ خودکار سایت بین کلمه crack فاصله میفته بنابراین پس از پیست کردن اون در نوار آدرس مرورگر فاصله های بین Crack رو در لینک برداریدای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
-------
01-22-2010 #8![]()
- پستها
- 1
;من مازیار هستم خیلی ممنون از نرم افزار هاتون ولی دانلود طول می کشه :P
فروش استثنائی محصولات نوین | با قیمتی استثنائی
آموزش حرفه ای ورزش پارکور
آموزش مهارتهاي فوتبال توسط ديويد بکهام+هديه
گلچین بهترین قسمتهای خنده بازار
تمامی نکات و دانستنی های یک ازدواج موفق
مجموعه کامل شب هاي برره (بدون سانسور)
اطلاعات تاپیک:
Users Browsing this Thread
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
مستند ابتذال در سینمای ایران + هدیه
توضیحات بیشتر
پکیج استثنائی ۲۰۰ کارتـون دوبـله فـارسی جدید |۹۰ هزار تومان زیر قیمت
توضیحات بیشتر
آب کردن چربی های اضافی در منزل (تضمینی)
توضیحات بیشتر
آموزش تقویت حافظه و تند خوانی (دکتر سیدا: مرد حافظه ایران)
توضیحات بیشتر
کاهش وزن تنها در ٣٠ دقیقه
توضیحات بیشتر

LinkBack URL
About LinkBacks

كسي مكس بين بازي كرده

؟ راستی این اره تو ایران نیست بچه ها؟ من که نمیتونم دانلود کنم با دیال