City Life Edition 2008-REVELATION | 2.6 GB
PC Game | Window | Jul 29, 2008 | EN | Paradox Interactive | 2.6 GB
Genre: Modern City-Building
From superb villas in residential neigh bourhoods to imposing skyscrapers in the financial district, design, construct and develop the city of your dreams. Provide comfort and satisfaction for your citizens by offering them work, health care, entertainment facilities, and much more and ensure that your city's coffers are brimming. It's up to you to manage this city efficientl ensuring booming development while at the same time regulating the very delicate issues of pollution and traffic. Let peace reign between the six unique subcultures, or pay the price if the situation deteriorates into conflict, riots, and, in the worst-case scenario, fires.
Publisher: Paradox Interactive
Developer: Paradox Inter
Release Date: Jul 29, 2008
Minimum System Requirements
Intel Pentium IV 1.5 GHz or equivalent
RAM: 256 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 4000 MB
Operating System: Windows XP/Vista
Recommended System Requirements :
System: Intel Pentium IV 2.5 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hotfile
کد:http://hotfile.com/dl/23746006/f0982b6/rld_city_life_2008.part01.rar.html تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.Uploading
کد:http://uploading.com/files/4663d459/rld_city_life_2008.part01.rar/ تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
اول مهر بر میگردم
--------------------------------------------------------------------------
من می گم چشات قشنگه * تومی گی دنیا دو رنگهمن می گم دلم اسیره * تومی گی خیلی دیرهمن می گم قلبم رو نشگن * تو می گی من می شکنم منمن می گم دلم رو بردی * تو می گی به من سپردی؟من می گم دلم شکستست * تو می گی خوب میشه خستستمن می گم بمون همیشه * تو می گی ببین نمیشهمن می گم تنهام می ذاری * تو می گی طاقت نداری؟من می گم تنهایی سخته * تو می گی این دسته بختهمن می گم که تا قیامت * برو خوبم به سلامتكلوب هواداران بارسلوناي اسپانيا ( بشتابيد )
بیا تو حالشو ببر *** نیم کاسه ***
![]()
![]()
تبلیغات در موبایل برای ایرانیان
01-12-2010 #2
مدیر بازنشسته
- پستها
- 2,296
City Life Edition 2008-REVELATION
City Life Edition 2008-REVELATION | 2.6 GB
PC Game | Window | Jul 29, 2008 | EN | Paradox Interactive | 2.6 GB
From superb villas in residential neigh bourhoods to imposing skyscrapers in the financial district, design, construct and develop the city of your dreams. Provide comfort and satisfaction for your citizens by offering them work, health care, entertainment facilities, and much more and ensure that your city's coffers are brimming. It's up to you to manage this city efficientl ensuring booming development while at the same time regulating the very delicate issues of pollution and traffic. Let peace reign between the six unique subcultures, or pay the price if the situation deteriorates into conflict, riots, and, in the worst-case scenario, fires.
Publisher: Paradox Interactive
Developer: Paradox Inter
Release Date: Jul 29, 2008
Minimum System Requirements
Intel Pentium IV 1.5 GHz or equivalent
RAM: 256 MB
Video Memory: 64 MB
Hard Drive Space: 4000 MB
Recommended System Requirements :
System: Intel Pentium IV 2.5 GHz or equivalent
RAM: 512 MB
Video Memory: 128 MB
Hotfile
کد:http://hotfile.com/dl/23746006/f0982b6/rld_city_life_2008.part01.rar.html تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.Uploading
کد:http://uploading.com/files/4663d459/rld_city_life_2008.part01.rar/ تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
اول مهر بر میگردم
من می گم چشات قشنگه * تومی گی دنیا دو رنگهمن می گم دلم اسیره * تومی گی خیلی دیرهمن می گم قلبم رو نشگن * تو می گی من می شکنم منمن می گم دلم رو بردی * تو می گی به من سپردی؟من می گم دلم شکستست * تو می گی خوب میشه خستستمن می گم بمون همیشه * تو می گی ببین نمیشهمن می گم تنهام می ذاری * تو می گی طاقت نداری؟من می گم تنهایی سخته * تو می گی این دسته بختهمن می گم که تا قیامت * برو خوبم به سلامتكلوب هواداران بارسلوناي اسپانيا ( بشتابيد )
بیا تو حالشو ببر *** نیم کاسه ***
![]()
![]()
فروش استثنائی محصولات نوین | با قیمتی استثنائی
آموزش حرفه ای ورزش پارکور
آموزش مهارتهاي فوتبال توسط ديويد بکهام+هديه
گلچین بهترین قسمتهای خنده بازار
تمامی نکات و دانستنی های یک ازدواج موفق
مجموعه کامل شب هاي برره (بدون سانسور)
اطلاعات تاپیک:
Users Browsing this Thread
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
تاپیک های مشابه :
درخواست بازی city bloxx
توسط bita در انجمن بازی ها - Games Javaپاسخ ها: 3آخرين نوشته: 01-11-2010, 01:41 PMبازی جدید مرد عنکبوتی Toxic City
توسط Arman_Ajn در انجمن بازی ها - Games Javaپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 07-19-2009, 06:34 PMدموی قابل بازی Still Life 2 منتشر شد .
توسط Extreme در انجمن اخبار بازی ها - Game Newsپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 04-18-2009, 01:44 PMSanford Guide to Antimicrobial Therapy 2008 Pocket PC Edition یک برنامه قوی پزشکی
توسط Kiss Of Death در انجمن برنامه ها - Applications PPCپاسخ ها: 1آخرين نوشته: 03-16-2009, 11:03 AMموتورسواری معرکه 3D Speed City
توسط Professional در انجمن بازی ها - Games PPCپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 09-16-2008, 06:07 PM
مستند ابتذال در سینمای ایران + هدیه
توضیحات بیشتر
پکیج استثنائی ۲۰۰ کارتـون دوبـله فـارسی جدید |۹۰ هزار تومان زیر قیمت
توضیحات بیشتر
آب کردن چربی های اضافی در منزل (تضمینی)
توضیحات بیشتر
آموزش تقویت حافظه و تند خوانی (دکتر سیدا: مرد حافظه ایران)
توضیحات بیشتر
کاهش وزن تنها در ٣٠ دقیقه
توضیحات بیشتر

LinkBack URL
About LinkBacks

اول مهر بر میگردم
كلوب هواداران بارسلوناي اسپانيا ( بشتابيد )