Release Name: 18 Wheels of Steel: Extreme Trucker | Date: 11/10/2009 | Genres: Arcade / Racing / 3D
Language: English only | Year: 2009 | Developer: SCS Software | Publisher: ValuSoft | File size: 601 MB
Minimum System Requirements:
- Operating system: Microsoft ® Windows ® XP / Vista / Windows 7
- Processor: with a frequency of 2.2 GHz
- RAM: 1 GB
- Video card: GeForce 5500 class, ATI 9600 or higher
- Free disk space: 1 GB
- Sound: DirectX 9.0c-compatible sound card
Installation instructions:
1. Mounting image
2. Runs the file "extremetrucker.exe"
3. Playing
4. Enjoy!
[thumbnail]http://img1.immage.de/12104ab69e9t305r2.jpg[/thumbnail]
[thumbnail]http://img3.immage.de/121058be8b3t305r3.jpg[/thumbnail]
[thumbnail]http://img1.immage.de/1210a8384t305r4.jpg[/thumbnail]
[thumbnail]http://img2.immage.de/12105fct305r5.jpg[/thumbnail]
دانلود:
کد:http://kewlshare.com/dl/08f84ce4aae5/18woset.part1.rar.html تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند. لینک کمکی:
کد:http://rapidshare.com/files/291741643/18woset.part1.rar تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
اول مهر بر میگردم
--------------------------------------------------------------------------
من می گم چشات قشنگه * تومی گی دنیا دو رنگهمن می گم دلم اسیره * تومی گی خیلی دیرهمن می گم قلبم رو نشگن * تو می گی من می شکنم منمن می گم دلم رو بردی * تو می گی به من سپردی؟من می گم دلم شکستست * تو می گی خوب میشه خستستمن می گم بمون همیشه * تو می گی ببین نمیشهمن می گم تنهام می ذاری * تو می گی طاقت نداری؟من می گم تنهایی سخته * تو می گی این دسته بختهمن می گم که تا قیامت * برو خوبم به سلامتكلوب هواداران بارسلوناي اسپانيا ( بشتابيد )
بیا تو حالشو ببر *** نیم کاسه ***
![]()
![]()
تبلیغات در موبایل برای ایرانیان
02-05-2010 #2![]()
- پستها
- 3
Re: 18 Wheels of Steel - Extreme Trucker (2009/ENG)
حسن جان سلام من حسین هستم و در یزد هم سکونت دارم من دیال اپ دارم و نمیتونم دانلود کنم و خیلی وقته دنبال این بازی میگردم و هیچ مغازه ای پیدا نکردم که اینو داشته باشه جان من یا یه مغازه بگو که اینو داشته باشه یا تو یزد یه جایی قرار بزار من بیام ازت بگیرم خیلی تو سایت ها گشتم که یه نفر تو یزد این بازی رو داشته باشه که شما رو پیدا کردم ممنون منتظر جوابت هستم :) اینم تلفن من
02-05-2010 #3
مدیر بازنشسته
- پستها
- 2,296
سلام حسین جان
خیلی خوشبختم از اشناییت :)![]()
ازطریق پ.خ جوابتون رو میدم![]()
![]()
اول مهر بر میگردم
من می گم چشات قشنگه * تومی گی دنیا دو رنگهمن می گم دلم اسیره * تومی گی خیلی دیرهمن می گم قلبم رو نشگن * تو می گی من می شکنم منمن می گم دلم رو بردی * تو می گی به من سپردی؟من می گم دلم شکستست * تو می گی خوب میشه خستستمن می گم بمون همیشه * تو می گی ببین نمیشهمن می گم تنهام می ذاری * تو می گی طاقت نداری؟من می گم تنهایی سخته * تو می گی این دسته بختهمن می گم که تا قیامت * برو خوبم به سلامتكلوب هواداران بارسلوناي اسپانيا ( بشتابيد )
![]()
![]()
02-05-2010 #4![]()
- پستها
- 3
ممنون حسن جان از پاسخت :o شما که adsl داری تا حالا دانلود نکردی اگه گیرت اومد بهم زنگ بزن چون من پیام نور اردکان میرم میتونم تو راه بیام ازت بگیرم البته با پرداخت هزینه اش یه جوری جورش کن ممنون
02-05-2010 #5![]()
- پستها
- 3
راستی رفتم به سافت گذر تمام مراحلش رو انجام دادم ولی چون نمیشد پول رو به مامور پست داد بیخیال شدم یعنی اصلا متوجه نشدم که چه جوری تحویل میدن در ضمن ممنون که شماره ام رو پاک کردی
02-05-2010 #6
مدیر بازنشسته
- پستها
- 2,296
سلامی مجدد
از طریق پ.خ جوابتون رو میدم![]()
اول مهر بر میگردم
![]()
![]()
فروش استثنائی محصولات نوین | با قیمتی استثنائی
آموزش حرفه ای ورزش پارکور
آموزش مهارتهاي فوتبال توسط ديويد بکهام+هديه
گلچین بهترین قسمتهای خنده بازار
تمامی نکات و دانستنی های یک ازدواج موفق
مجموعه کامل شب هاي برره (بدون سانسور)
اطلاعات تاپیک:
Users Browsing this Thread
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
تاپیک های مشابه :
StEEl LIghT =>يك تم جديد و فوقالعاده از NCA (براي حرفه اي ها و زيبا پسندان)
توسط the-GOD در انجمن تم ها - Themes 5thپاسخ ها: 2آخرين نوشته: 10-23-2009, 08:50 PM(2009)Delta Force Extreme 2
توسط Mostafa_SiSi در انجمن دانلود بازی ها - Game Downloadsپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 09-04-2009, 05:15 AMHot Wheels MechaniX - بازی ماشین چرخ آتشین
توسط ashk2007 در انجمن دانلود بازی ها - Game Downloadsپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 09-02-2009, 05:15 PMSteel By Travis S60v3
توسط Mostafa_SiSi در انجمن تم ها - Themes 3rdپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 08-07-2009, 05:50 AMماشین سواری HotRod. Burning Wheels - جاوا
توسط Kiss Of Death در انجمن بازی ها - Games Javaپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 06-15-2009, 09:50 AM
مستند ابتذال در سینمای ایران + هدیه
توضیحات بیشتر
پکیج استثنائی ۲۰۰ کارتـون دوبـله فـارسی جدید |۹۰ هزار تومان زیر قیمت
توضیحات بیشتر
آب کردن چربی های اضافی در منزل (تضمینی)
توضیحات بیشتر
آموزش تقویت حافظه و تند خوانی (دکتر سیدا: مرد حافظه ایران)
توضیحات بیشتر
کاهش وزن تنها در ٣٠ دقیقه
توضیحات بیشتر

LinkBack URL
About LinkBacks

اول مهر بر میگردم
كلوب هواداران بارسلوناي اسپانيا ( بشتابيد )