![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام به دوستان اهل فن![]()
این بخش صرفاً برای قرار دادن نکات و ترفندهای تعمیراتی (سخت افرار موبایل)
به وجود آمده و از دوستان علاقه مند خواهش میکنم پستهای تعمیراتیه خود را در این بخش بزنند
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام به دوستان اهل فن![]()
این بخش صرفاً برای قرار دادن نکات و ترفندهای تعمیراتی (سخت افرار موبایل)
به وجود آمده و از دوستان علاقه مند خواهش میکنم پستهای تعمیراتیه خود را در این بخش بزنند
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
|
|

دكمه هاي روي كنترل هدست بعد از مدتي از كار مي افتند و شايد اينطور به نظرتون بياد كه كنترل آسيب ديده! اما دليل از كار افتادن كنترل خالي شدن باتري است! در زير نحوه باز كردن كنترل و تعويض باتري رو شرح دادم!
اگه دقت كنيد يه پيچ ريز درست زير گيره در پشت كنترل قرار داره كه دسترسي به اين پيچ بدون دراوردنه گيره و فنرش ميسر نيست!!!(اين همه جا بوده و معلوم نيست چرا دقيقا پيچ بايد در اين نقطه قرار بگيره! ) پس ممكنه گيره آسيب ببينه! خدا اين چيني ها رو شفا بده
اگه نتونستيد گيره رو درآريد مجبوريد از بالا كنترل رو باز كنيد! يعني با فشار وسيله اي مثل كارد به اطراف قاب فلزي اون رو در اريد؛كه باعث شكسته شدن پلاستيك اطراف پيچ و زخمي شدن جزئي كنترل مي شه!
بعد از درآوردن قاب فلزي،كيت داخل كنترل رو كه در بياريد محل قرار گرفتن باتري مشخص مي شه! با تعويض اين باتري مي تونيد از كنترل استفاده كنيد!
پس من توصيه مي كنم اگه استفاده از كنترل براتون مهم نيست از تعويض باتري منصرف شيد يا خيلي ماهرانه اين كار رو انجام بديد!
در ضمن وجود پيچ بي اهميته! چون خود قاب به اندازه كافي چفت و بست هست! با تشكر...
This training only existence in M4P
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|