با سلام خدمت دوستان
هريک از عزيزان در خصوص نحوه نصب برنامه نمايش فول اسکرين تماس گيرنده در A1200e اطلاعاتي داره با ما درميان بزاره
من يه تاپيک تو سايت موتورولا فان ديدم ولي نتونستم اجراش کنم
ليننکش اينه
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|

با سلام خدمت دوستان
هريک از عزيزان در خصوص نحوه نصب برنامه نمايش فول اسکرين تماس گيرنده در A1200e اطلاعاتي داره با ما درميان بزاره
من يه تاپيک تو سايت موتورولا فان ديدم ولي نتونستم اجراش کنم
ليننکش اينه
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|
|

سلام به شما
فایل مورد نظر رو از اونجا گرفتم و در پیوست قرارش میدم .
طبق راهنمایی های اون پست در اون تاپیکی که معرفی فرمودید :
install pixcall.pkg
نصب کنید ( کپی کنید در اصل بنظرم ) فایل pixcall.pkg
great folder pixcall in root of memory
در پوشه ی اصلی pixcall در root مموری گوشی خودتون . ( منظور از روت این هست تا مموری رو باز کردید در پوشه ی pixcall این فایل pixcall.pkg رو که با winrar بصورت pixcall.tar پک شده اکسترکت کنید و در اونجا کپیش کنید .
اگر پوشه ای به نام pixcall وقتی مموری رو باز کردید نبود ، خودتون پوشه ای به این نام بسازید .
take your picture in jpg format in pixcall folder
شما باید عکس های مورد نظر از افرادی که تماس میگیرند رو با فرمت jpeg در پوشه ی pixcall کپی کنید
important name of picture
اسم عکس بسیار مهم هست
internatioanl code sample iran:98
بطور مثال کد بین المللی یک نمونه از ایران
city code sample tehran :021
کد شهر این نمونه فرضا 021 هست
tel number sample:5590****
شماره ی تلفن این نمونه ی فرضی 5590 هست
در واقع فرضا نتیجه ی نهایی این خواهد بود :
همچنین بجای اون چهار ستاره اسم اون فرد به لاتین قرار داده بشه .کد:98215590****.jpg
با طی کردن تمامی این مراحل ، شما هر زمان شماره و مشخصات فردی که تماس گرفته رو داده باشین و عکسش با این مشخصات در پوشه ای که ساختین در مموری گوشی و یا وجود داشت ( root ) و عکس رو با این فایل pixcall.pkg در اون ریختید ، فرد مورد نظر با گوشیتون تماس بگیرن نتیجه این خواهد بود :
![]()
موفق باشید .![]()

سلام
با تشکر از زحمات تمامی دوستانی که این برنامه رو معرفی کردن
برای نصب برنامه باید مراحل زیر رو طی کنید با تشکر:
1--- اول فایل pixcall.pkg رو که براتون اگه بتونم تو سایت آپلود میکنم رو باید دانلود کنید یا از لینک زیر بگیریدش تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
2----- حالا برنامه رو مثل همه برنامه های معمولی نصب کنید( البته من pixcall.pkg رو تو root مموری ریختم)
3------بعد از نصب و یک بار restart کردن گوشی فولدرpixcall تو root مموری گوشی درست میشه
4------هر عکسی(در سایت مرجع تاکید شده عکس رو در سایز 192*144و فرمت jpg تهیه کنید) رو که میخواهید به شماره ای نسبت بدین باید به شکل زیر عمل کنید :
عکس مورد نظر رو با توجه به شماره های فرضی کد کشور 0098 و کد شهر 021 و شماره 77777777با نام 982177777777.jpg در فولدر pixcall در root مموری کپی کنید.
موفق باشین![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|