این پک به شدت برای دوست داران ویستا توصیه می شه . چرا که تمامی قسمت های گوشی شما را تبدیل به محیط ویستا می کنه ! این پک یا پک های دیگری که به عنوان Vista ارائه شده خیلی فرق می کنه .
این پک شامل موارد زیر هست :
1. تم زیبا و منحصر به فرد ویستا
2. تغییر 4 آیکون صفحه اصلی
3. تغییر استاتوس بار
4. تغییر تمامی آیکون های منو
5. تغییرتمامی آیکون های قسمتPicture Gallery
6. تغییر آیکون های قسمت Message
7. اسکین برای Media Player گوشی
8. اسکین برای برنامه iPhoneLock
و تغییرات دیگه که فقط با نصب این پک می تونید متوجه اش بشید !
این پک به صورت فایل SiS است که می توانند قسممت هایی که نمی خواهید تغییراتی توش ایجاد بشه را تغییر ندهید ، برای این کار در هنگام نصب به پیغامی بر می خورید که مبتنی بر گزینه های زیر است :
iCons :برای تغییر تمامی آیکون های گوشی
Theme : برای نصب تم ویستا روی گوشی
Media Player : برای تغییر اسکینMedia Player
iPhonelock Skin : برای تغییر اسکین برنامه ی iPhoneLock
اگر مایل نیستید که تغییر در هر یک از قسمت های فوق اتفاق نیافتد کافیست که تیک کنار آن را بردارید !
نکاتی که باید به آنها توجه بشود :
. برای نصب این پک می بایست از تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
برای ثبت نام کلیک کنید!! استفاده کرده باشید . یا اینکه قبل از نصب فایل را ساین کنید .
3. اگر پکی از قبل به صورت فایل SiS روی گوشی شما نصب است ، حتما می بایست قبل از نصب این پک ، پک قبلی را Uninstall کنید !!
3. به شما توصیه می شود که قبل از نصب تمامی برنامه های باز گوشی خود را توسط Task Manager ببندید تا در حین نصب به پیغام خطایی بر نخورید .
4. اگر می بینید که اسکین برنامه iPhonelock تغییر نکرده ، شما می بایست گوشی را یکبار ریست یا اینکه توسط یکی از برنامه های Swiss Manager یا Process Explorer برنامه ی iPhonelock را Kill کنید و مجدادا برنامه را باز کنید .
5. برای تغییر تم پیش فرض به تم ویستا ؛ شما می بایست به Control Panel -> Device -> Themes بروید و تم Windows Vista Theme را برای گوشی خود بر گزینید .
6. به شما توصیه می شود که بعد از نصب این پک گوشی خود را ری استارت کنید تا تمامی تغییرات به طور کامل صورت بگیرد .
ونکته ی خیلی مهم اینکه : برای پاک کردن این پک ؛ ابتدا می بایست تم پیش فرض گوشی خود را به تم دیگری جر تم Windows Vista Theme تغییر بدهید و بعد پک را آنیستال کنید .
سلام
من اومدم برنامه رو نصب کنم ولی cannot installمیده و اینو میگه
this software is already installed on this device
فکر کنم دلیلش این باشه:
3. اگر پکی از قبل به صورت فایل SiS روی گوشی شما نصب است ، حتما می بایست قبل از نصب این پک ، پک قبلی را Uninstall کنید !!
اطلاعیه مورخ پنج شنبه۱۲ آذر ماه ۱۳۸۸ :
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
خلاصه ما رهسپار مرزن آباد که وابسته به چالوس هست شدیم. پادگان شهید ادیبی ناجا.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا
بگید با حسین کار دارم همه میشناسن. گردان ۱ گروهان ۴ .