آقاا من اون برنامه پاک کردن پکو نصب کردم میگه هیچ پکی نصب نیست اما بازم ارور cannot install میده
|

آقاا من اون برنامه پاک کردن پکو نصب کردم میگه هیچ پکی نصب نیست اما بازم ارور cannot install میده
|
|

خوش اومدیدنوشته اصلی توسط taskhiri
![]()
ببینید روی حافظه phone چی نصب نمیشه؟

نه امتحان کردم ! به هیچ وجه من الوجوه ! حتی با X-plore کل c/resource/apps رو خالی کردم ولی تاثیری نداشت ! خواهشا کمکم کنید من این گوشیو خریدم تا یه خورده نسبت به z530 جذابیت داشته باشه اما با این آیکون های اصلی خشک سونی اریکسون داره حالم به هم می خوره ! اگه نتونستین در مورد این پکیج برام کاری بکنید حداقل یه پک دیگه بهم پیشنهاد بدین در ضمن فکر کنم مشکل بنیادی تر از این حرفاست چون پک woody رو که مخصوص g700 من بود هم با همون ارور جلوشو می گیره !

همون طور که در اون یکی تاپیک گفتم مشکل گوشی شما UIQ بودن سیستم عاملش هست نه UIQ3

احتمالا هنوز گوشی رو هک نکردی بعدشم یک هک فایل های symbian رو از بخش نرم افزارهای uiq دانلود کننوشته اصلی توسط taskhiri

روی p1 جواب میده؟
من که اینترنت درس حسابی ندارم دانلود کنم.
اگه کسی امتحان کرد خبر بده لااقل دلم خوش باشه![]()
:P
...more power is not Enough,you need more Try

اگه مراحلی که دوستمون گفت رو درست بری جواب می گیرینوشته اصلی توسط nu1l
![]()
نمی شه آیکون های این پکو جدا از هم آپلود کنید تا هر کدوم از آیکونا رو که خواستیم استفاده کنیم؟![]()
امضا ندارم!
چکار کنم؟

سلام واسه من این پیغام رو میده :Component failed securrity chek Cnnot install چیکا کنم حالا/در ضمن اون sis که گفتی یعنی چه؟
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|