سلام دوستان
در اين تاپيك قصد دارم ساخت تم بوسيله نرم افزار تم استديو ورژن 3 را به صورت تصويري به دوستان آموزش بدهم :
سيستم مورد نياز اين نرم افزار بايد رم 1.5 گيگا بايت به بالا داشته باشد....من خودم الآن با رم 768 دارم برنامه را اجرا ميكنم........فقط يكم سنگين اجرا ميشه..... البته من حوصلم زياده........
....من با رم يك گيگ هم امتحان كردم فرق زيادي نداشت.....اما روي سيستم ديگرم كه رم 2.5 گيگ دارد به نرمي وراحتي خاصي اجرا ميشود
![]()
اول نرم افزار را از اينجا دانلود كنيدبا تشكر از آقايان Professional.......hosseinrahimi ) :) :) :)
دانلود با حجم 72.64 مگا بايت :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
در نصب نرم افزار به اين نكات توجه كنيد :
اين قسمت را ميتوانيد خالي بذاريد و NEXT :
در اين قسمت ...من روي DESK TOP را انتخاب كردم تا وسط فايلهام راحت پيداش كنم....شما هم همين كار را بكنيد:
در اين قسمت هر سه گزينه را خالي بذاريد...مربوط به ويرايشگر تصوير و صوت است...اين برنامه ميتواند همزمان با ويرايشگر تصاوير مثل فتوشاپ و ......و ويرايشگر صوت مثل سوند فرج اتصال برقرار كند..........اما شما گزينه ها را خالي بذاريد تا نرم افزار بهتر اجرا شود :
در اين قسمت هم INSTAL A JAVA را انتخاب كنيد :
پس از ري استارت كامپيوتر ....برنامه را اجرا كنيد :
اين چهار عكس زير را كپي كنيد تا داشته باشيد براي مراحل بعدي :
![]()
![]()
در آخر اين را هم بگم كه به نرم افزار فتو شاپ هم نياز داريد هر ورژني كه باشد من 9 و 10 را دارم . اما توضيحاتم قابل اجرا بر روي هر ورژني است...
دوستان تا اينجا اگه سوالي داشتند فقط سوال را بنويسند...احتياج به كپي تمام نقل قول نيست.تابتوانيم از تمام فضاي تاپيك بخوبي استفاده كنيم.....چون آموزش ما تصويري است و يواش يواش صفحه دير لود خواهد شد.
متشكرم :) :) :)![]()
![]()
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

....
....من با رم يك گيگ هم امتحان كردم فرق زيادي نداشت.....اما روي سيستم ديگرم كه رم 2.5 گيگ دارد به نرمي وراحتي خاصي اجرا ميشود
با تشكر از آقايان Professional.......hosseinrahimi ) :) :) :)