سلام امروز میخام در مورده یه کارتون براتون حرف بزنم که البته یه کارتنه معمولی نیست من تقریبا معتاده این کارتنم شاید بگید یارو بچست ولی اینتور نیست این کارتون بیشتر از اونیه که شما فکر میکنید.
داستانه بازی از این قراره:
بچه ای به نامه ناروتو به دنیا میاد. در سرزمینه نینجا ها در این سرزمین غولهایی وجود دارن به نامه tailed beast یعنی حیولا های دم دار که قوی ترینشون nine tailed fox ه یعنی روباه نه دم قی ترین شهر در دنیای نینجا ها شهریه به نامه konoha روباه نه دم به این شهر حمله میکنه و خسارتهای جانی و مالیه زیادی رو متحمله شهر میکنه نینجا های بسیار قوی و مهم میمیرند این دهات ها بزرگی هم دارند به بزرگه دهاته کونوها hokage میگن تا اون زمان سه hokage در شهر حکومت کرده بودن که سومین انها قوی ترین فرده روی زمینه hokage سوم به جنگ با روباه نه دم میره و روباه رو شکست میده اما به قیمت جانه خودش و البته قدرته روباه رو در بدنه ناروتو که شخصیته اصلیه داستانه و در اون زمان یک بچه ی شیر خوره مهر و موم میکنه.
داستان از اینجا شروع میشه که ناروتو کمی بزرگ شده و یه بچه ی فوق العاده موزیه یه بچه ای که اصلا هیچ علاقه ای به نینجا شدن نداره البته دلیله موزی بودنش اینه که ناروتو از بچگی نه پدری داشته نه مادر و همیشه در شهر به اون به عنوانه یک حیولا نگاه میکردن و بعضی ها به خاطره داشتنه روباه نه دم در بدنش ازش نفرت داشتن.
خلاصه اینکه ناروتو میره مدرسه ی نینجا ها اونجا با ساسوکه اشنا میشه که در عکسه بالایی اونیه که دسته راسته و اونیم که نشسته خوده ناروتوست ساسوکه بر عکسه ناروتو یه بچه ی خیلی باهوش و زیرکه و از همون بچگی هدفه عجیبی تو زهنشه و اونم انتقام از برادر بزرگترش ایتاچیه ایتاچی یک نینجای خیلی قویه که به اخرین درجه ی چشمه شارینگان که یک صلاحه نینجا هایی به اسمه اوچیهاست رسیده طوری که با یک نگاه کردنه حریف به چشمش میتونه اونو به یه دنیایه خیالی ببره و اونجا هر چقدر بخاد عذابش میده و حالا ساسوکه چرا میخاد انتقام بگیره؟؟؟
چون برادرش ایتاچی برای امتحان کردنه چشمش تمامه مردمه دهه خودشون و حتی مادر و پدره خودش رو کشت.
عکسه بالایی بچگی های ناروتوست.
در مدرسه ناروتو میشه رقیبه ساسوکه چرا؟؟؟ چون عاشقه دختری میشه که اون دختر ساسوکه رو دوست داره sakura همونی که تو اولین عکس دسته چپه.
خلاصه بگم تمامه این چیزایی که گفتم میشد 3 قسمت از کارتون و تا حالا خودم بیشتر از 300 قسمتش رو دیدم و همین الان هم در دسته ساخته و تموم نشده جنگ ها و درگیری های این کارتون وصف نشدنیه. بهتون پیشنهاد میکنم حتما ببینید.

LinkBack URL
About LinkBacks