ساخت کد Unlock گوشیهای Nec با استفاده از Imei
با این نرم افزار می تونین گوشی Nec خودتون رو با وارد کردن Imei اون آنلاک کنین :P
(گوشی های چینی)
لینک دانلود ....
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|

ساخت کد Unlock گوشیهای Nec با استفاده از Imei
با این نرم افزار می تونین گوشی Nec خودتون رو با وارد کردن Imei اون آنلاک کنین :P
(گوشی های چینی)
لینک دانلود ....
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
بگذار تا شیطنت عشق چشمان تو را به عریانی خویش بگشاید شاید هر چند آنجا جز رنج و پریشانی نباشد اما کوری را به خاطر آرامش تحمل نکن;
دكتر علی شریعتی
|
|

با تشکر از شما دوست گرامی
این برنامه صرفا هیچ خطری نداره. ولی ؟! اینجانبه استفاده از هر نوع لودر، برای دستکاری تجربی نرم افزاری و سخت افزاری رو برای خانواده گوشیهای چینی علی الخصوص NEC ها صراحتا توصیه نمیکنم.
نکته ی قابل تامل این هست که غالبا این دسته از گوشی ها با هر نوع فلش ، آنلاک نرم افزاری و معمولا سخت افزاری و از این دست دچار خاموشی میشن و دیگه بالا نمیان. خصوصا در مقام فرمت کردن با نرم افزارهایی مثل برنامه ی TMC در حالاتی که گوشی خط فرمان فرمت رو اجرا نمیکنه.
و یا فلش کردن با SpiderMan Box در نود و هشت درصد موارد گوشی دچار خاموشی میشه و در پاره ای موارد که در شرکت ها و مکان های تعمیراتی مشغول کار هستیم چاره ای جز پرداخت غرامت به مالک گوشی وجود نداره.
در کل هر نوع دستکاری نرم افزاری و سخت افزاری گوشی های NEC یعنی دردسر و من به شخصه توصیه نمیکنم!
تکرار میکنم این آنلاکر خطری نداره ولی این تجربه ی سختی هست که بدست آوردم و زمانی که خسارت گوشی مردم رو پرداخت کردم تازه فهمیدم نباید اصلا NEC ها رو در این بازار مکاره فرمت یا فلش ... کرد.
همچنین دوست عزیز لینکی که برای دنلود برنامه معرفی کردید من فایلی برای دنلود ندیدم. سایر عزیزان رو نمیدونم

ممنون جالب بود.![]()

نوشته اصلی توسط shadi_khachikian
سلام ..
ممنون از دقتتون... :shock:
ولی در کل باید از نظر تعمیر گوشی چینی با باکس های موجود قبل از هر کاری از گوشی یه بک آپ (read) گرفت ...تا در صورت خاموشی با دیگر فایل ها حداقل از فایل خودش استفاده کنیم تا گوشی روشن شه ....یا از فایل یه گوشی سالم استفاده کنیم ....
یا تاوان خراب کردن گوشی رو داد...![]()
ولی این بک آپ عالیه..می شه یه ارشیو از فایل ها تهیه کرد تا در صورت مشکل از اونا استفاده کرد...
گوشی چینیه دیگه....امنیت در همون حد خاموشیه
درسته لینک خرابه![]()
این یکی رو دریاب:تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
موفق باشید.
بگذار تا شیطنت عشق چشمان تو را به عریانی خویش بگشاید شاید هر چند آنجا جز رنج و پریشانی نباشد اما کوری را به خاطر آرامش تحمل نکن;
دكتر علی شریعتی

بله.
نکته ای که از قلم افتاد همین هست. مرسی.
اینم لازم به ذکر هست یک سال قبل من هیچوقت فکر نمیکردم باکس اسپایدر من تا این حد جلو بره.
میشه این نکته رو هم اضافه کرد که این باکس آینده ی روشنی در پیش رو داره و قدرت اون در حال فزونی گرفتن هست و میشه حدس زد که در آینده ی نه چندان دور جزو قدرتمندترین باکس ها خواهد بود. و خیلی از مشکلات فعلی اون رفع و رجوع میشه.
خصوصا گوشی های چینی هم دائما در حال پیشرفت هستن و با سری C و همینطور C + تاچ تی وی دار که گوشی های خوب و تقریبا متناسبی هستن در کل چینی ها هم ثابت کردن که آینده ی تجاری خوبی رو پیش رو خواهند داشت در بازار تولید تلفن های همراه.
گرچه همین الان هم بخش اعظمی از بازار رو گرفتن. اینم بگم تو سری های C تاچ اسکرین گوشی TC 800 پلاس گوشی خیلی خوبی از آب در اومده. گرافیک اون هم کمی نسبت به ان ای سی های دیگه بالاتر رفته. گرچه همچنان مقدور نبودن و ساپورت نشدن جاوا و سیمبیان، و در بخش سخت افزار نبود شماتیک و دیاگرام مداری اکثر اون ها یکی از بزرگترین نقص های اون هست که پیش بینی میکنم ساپورت حل این مشکلات بزودی سازمان دهی میشه برای این خانواده از گوشی ها.
ویرایش شده بدست شادی
در خصوص سیستم عامل گمنام این گوشی ها با توجه به نتایجی که توضیح اون کمی طولانی میشه من تقریبا مطمئنم از خانواده ی لینوکس و سورس باز هستن گرچه به یوزر مصرف کننده ی عادی اجازه ی دسترسی ندادن تا این لحظه.
از بحث تاپیک خارج شدم اساسی. پوزش.
ممنونم بابت فایل. اینبار لینک صحیح بود.![]()
![]()
موفق باشید آقا![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|