سلام و خسته نباشید به کل کادر این انجمن. راستش من چند روز پیش یه گوشی نوکیا مدل 5630 اکسپرس موزیک گرفتم. بعد که خواستم به سیستمم وصلش کنم و روش برنامه بریزم با مشکل مواجه شدم. گوشی را با یک کابل usb به سیستم متصل میکنم بعد چند تا گزینه رو گوشی میاد: pc suite_ media transfer_ mass storage_ image transfer من گزینه pc suite رو انتحاب کردم و اون نرم افزار pc سوییت رو هم از روی سی دی داخل جعبه گوشی رو سیستمم ریختم. بعد که میخوام برنامه های نصبی روش بریزم به قسمت install aplication در نرم افزار میرم و بعد از روی کامپیوتر برنامه مورد نظر رو انتخاب میکنم و بعد یه علامت به صورت فلش وجود داره که باید اونو بزنیم تا مستقیما برنامه رو گوشی ریخته بشه ولی علامت فلاش برای من خاموشه و قسمت موبایل نوشته شده no supported selected phone حالا باید چه کار کنم که بتونم این برنامه های نصبی مثل بازیها یا نرم افزارا رو راحت توش گوشی بریزم؟ البته با ریخت عکس و ویدیو تو گوشی مشکلی نداشتم چون تو my computer رو علامت گوشی کلیک میکردم و تو قسمت تصاویر و ویدیو راحت فایلا رو کپی و پیست میکردم ولی مثلا بازیها رو تو هرجایی ریختم رو گوشی نیومد.. حالا من باید چه کار کنم.. یک دنیا ممنون میشم منو راهنمایی کنید plz![]()

LinkBack URL
About LinkBacks