سلام دوستان
من امروز ویندوز کامپیوترمو عوض کردم وقتی داشتم سی دی مین بردو نصب میکردم دیدم یه چندتا برنامه ی دیگم انجا هست یکی درمورد اور کولاک سی پی یو بود خلاصه نصبش کردم![]()
بعد رفتم سراغش کلیک کردم روی برنامش باز شد چند تا چندتا عدد بود انجا که میتونستی تغییرشون بدی خلاصه اینکه ترسیدم که تغییرشون بدم یه گزینه داشت به نام (اتو اور کلاک) کلیک کردم روش دیدم هی داره چندتا عکس متحرک نشون میده بعد قطع میشه دوباره اجرا میشد![]()
خلاصه اینکه یک دفعه سیستم رسیت شد قلبم امد توی دهنم داشت قتعاتوشناسایی میکرد که یهو وایساد داشت قلبم از دهنم بیرون میزد کفتم cpu فرت خلاصه اینکه نوشته بود تنظیمات اور کلاک cpu رو به حالت قبلی برگردون حالا مونده بودم چیکار کنم گفتم من این کارو از توی ویندوز انجام داده بودم حالا اجازه نمیده توی ویندوز برم چی کار کنم سیستمو رستش کردم رفتم توی ستاپ مین هرچیزی که درمورد cpu بود روی حالت اتو گذاشتم سیوشون کردم امدم بیرون خدارو شکر ویندوزم بالا امد حالا با سرعت عجیبی خیلی بالا رفتم توی همون برنامه دیدم اون عددا تغیر کرده بالا رفتن :P
حالا سوال اینجاست که ایا این کار ضرری برای سیستم یا خوده سی پی یو نداره ؟![]()
موندم به حالت قبلیش برگردونم یا بزارم توی حمین حالت باشه اخه حیفه چون خیلی سرعت سیستمم بالا رفته درضمن من کارای گرافیکی انجام نمیدم![]()
مثال
بازیهای گرافیک بالا نمیکنم
با برنامه های گرافیکی مثل ادیوس یا پریمیر فعلا سرو کار ندارم
اما با پراگ دوی بی و دانلود افلاین سرو کار دارم
حالا چی کار کنم؟؟؟؟![]()
کمک کمک کمک![]()
![]()
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks