سلام به دوستان
سونی اریکسون XPERIA X1
HTC Touch Pro
بین این دو مدل کدومو پیشنهاد می کنید . لطفا با دلیل ! کسی هست که داشته باشه ؟؟؟
اگه قیمت جدید هم ازش دارید بگید لطفا!!!
|

سلام به دوستان
سونی اریکسون XPERIA X1
HTC Touch Pro
بین این دو مدل کدومو پیشنهاد می کنید . لطفا با دلیل ! کسی هست که داشته باشه ؟؟؟
اگه قیمت جدید هم ازش دارید بگید لطفا!!!
@|\|!$
[ معرفی برنامه های کامپیوتر ] - [ نرم افزارهای ویندوز موبایل ] - [ بخش نرم افزاری جاوا ]
[فروش پکیج های استثنایی Mobile4Persian]
|
|

تو یک رنج قیمت هستن lcd دوتاش توی یک مایه هست ولی مال x1 بزرگتر هست . کلا چه چیز گوشی مورد نظرت هست؟

علی جون این گوشی ها تقریبا امکانات و معیارهای یکسان دارن . ولی من می خوام بدونم کسایی که باهاش کار کردن ازش راضین یا نه؟
@|\|!$
[ معرفی برنامه های کامپیوتر ] - [ نرم افزارهای ویندوز موبایل ] - [ بخش نرم افزاری جاوا ]

قیمت ها مال چند روز پیش
X1:570
Touch Pro:750
اگه به تاچ پرو باشه خوب آیفون که خیلی بهتره

من که touch pro دارم اصلا ازش راضی نیستم![]()
چون خیلی خیلی سنگینه خیلی گنده س و همیشه تو هنگه یه زنگ زدن ساده رو نمیشه باهاش انجام داد نصف اوغات تا زنگ بخوره هنگ می کنه بعد مجبور میشی ریست کنی ماشالا نیم ساعت طول میکشه بالا بیاد با کامپیوترم که ویستا روش نصبه و صد تا برنامه روش ریختم مسابقه گذاشتم کامپیوتره برد!!!!! (شوخی نمیکنم جدی میگم.)
وقتی هم که هاردریست میکنی یه هفته بسشتر واست درست حسابی کار نمیکنی بعد دوباره همون دائم الهنگ میشه البته اینم بگم که من حداقل روزی یکی دوتا برنامه روش نصب میکنم که بی تاثیر نیست.![]()
از X1 اطلاعی ندارم که تو عمل چطوره ولی فکر نکنم آش دهنسوزی باشه بالاخره هرچی باشه قیمتش کمتره فکر کنم به قیمتش به ارزه touch pro که اصلا نمی ارزه!

مرسی از توضیحات Oldsnake عزیز . من تصمیم داشتم touch pro بگیرم ولی با این توضیحاتت یکم به شک افتادم . از دوستان ممنون میشم اگه اطلاعاتی راجب x1 دارن بهم بگن .
iphone هم یه سری معایب داره ولی اگه قیمتش رو دارید بهم بگید ممنون میشم .
نظر دوستان راجب touch HD چیه؟؟ کسی هست که داشته باشه؟
@|\|!$

مرسی از توضیحات Oldsnake عزیز . من تصمیم داشتم touch pro بگیرم ولی با این توضیحاتت یکم به شک افتادم . از دوستان ممنون میشم اگه اطلاعاتی راجب x1 دارن بهم بگن .
iphone هم یه سری معایب داره ولی اگه قیمتش رو دارید بهم بگید ممنون میشم .
نظر دوستان راجب touch HD چیه؟؟ کسی هست که داشته باشه؟
@|\|!$

سینا جان این که دوستمون گفت اصلا ربطی به گوشی نداره شما اگر وی کامپیوترتون هم روزی دو تا برنامه نصب کنید مطمئن باشید همین اتفاق سرش می افته دیگه چه برسه به یک موبایل !
منم خودم روی گوشین کلی برنامه نصب کرده بود که موقع روشن کردن از کامپیوتر بیشتر طول می کشید تا بیاد بالا.
بنابراین مطئن باش X1 هم همین طوره.ولی من touch pro را پپیشنهاد می کنم چون هم پشتیبانیش بهتره و هم شناخته شده تر و هم این که آزمایشش رو پس داده.![]()

سینا جان این که دوستمون گفت اصلا ربطی به گوشی نداره شما اگر وی کامپیوترتون هم روزی دو تا برنامه نصب کنید مطمئن باشید همین اتفاق سرش می افته دیگه چه برسه به یک موبایل !
منم خودم روی گوشین کلی برنامه نصب کرده بود که موقع روشن کردن از کامپیوتر بیشتر طول می کشید تا بیاد بالا.
بنابراین مطئن باش X1 هم همین طوره.ولی من touch pro را پپیشنهاد می کنم چون هم پشتیبانیش بهتره و هم شناخته شده تر و هم این که آزمایشش رو پس داده.![]()

قیمت آیفون 3g حدود 780 هست :) و هیچ مشکلی هم نداره . اگه ازش مشکلی سراغ داری بگو![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|