سلام
قصد دارم یک گوشی به عنوان هدیه برای یکی از دوستانم بخرم
اگه ممکنه راهنماییم کنید از بین گوشی های s40 و چینی کدوم بهتر؟تا اونجایی که من میدوم گوش دادن به موزیک و ظرفیت حافظه خیلی براش مهمه به دوربین...توجهی نداره
|

سلام
قصد دارم یک گوشی به عنوان هدیه برای یکی از دوستانم بخرم
اگه ممکنه راهنماییم کنید از بین گوشی های s40 و چینی کدوم بهتر؟تا اونجایی که من میدوم گوش دادن به موزیک و ظرفیت حافظه خیلی براش مهمه به دوربین...توجهی نداره
|
|

با خوش آمد به شما.
اول اينكه نوكيا با گوشي چيني قابل مقايسه نيست اگه دوستش داري نوكيا بخر اگه نداري براش چيني بخر!!!![]()
گوشي 5300 به نظر من بهترين گزينه است. هم اكسپرس موزيكه هم مموري 2گيگ ميخونه. البته اگه نوش گيرت بياد ولي دست دو تميزش هم خوبه يعني از چيني نو خيلي خيلي خيلي بهتره.![]()
يكي از بهترين قابليتاش اينه كه شما اين گوشيو ميتوني با usb به هرجا كه usb خوره اتصال بدي بدون رم ريدر يا نصب ميتوني از موزيكش لذت ببري.
Nokia 5300 XpressMusic
Technical Details:
Year of Launch: 2006
Weight: 106g
Battery Life: 9.3 days standby, 3.2 hours talk time, 12 hours music playback
Phone: Triband GSM/EDGE 900/1800/1900 or 850/1800/1900 depending on where you buy it.
Screen: 240x320 pixels, 262,000 colours
Camera: 1.3 megapixel still, 176x144 15FPS video
Memory: 7 megabytes built-in, microSD card slot up to 2 gigabytes
Connections: Bluetooth 2.0 (including A2DP and AVRCP Bluetooth stereo), miniUSB port, 2.5mm audio, Infrared
Platform: Nokia Series 40 3rd Edition FP2
Software Compatibility: Java J2ME, Flash Lite 2.0
Notable features: External music, volume and camera controls. Compatible with A2DP and AVRCP stereo Bluetooth headphones.

سلام
از راهنمایی مفیدتون متشکرم اما نظرم عوض میخام یه n79 براش بگیرم خودمو راحت کنم![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|