سلام دوستان عزیزمیخواستم بپرسم کسی از این گوشی چینیn97i داره ؟ ازش راضی هستید ؟
من میخواستم یکی بخرم .به نظر اساتید محترم ارزش داره بخرم ؟بعدا مشکل ساز نشه؟![]()
حتما جواب بدین بخرم یا نه
اگه ایراداتی داره لطفا ذکر کنید ممنون میشم...![]()
![]()
![]()
|

من میخواستم یکی بخرم .به نظر اساتید محترم ارزش داره بخرم ؟بعدا مشکل ساز نشه؟![]()
![]()
![]()
|
|

![]()
![]()

سلام دوست من. این گوشی رو بنده خریداری کردم. از نظر کیفیت ال سی دی و .... خوبه .جاوا رو هم پشتیبانی می کنه ولی همه این ها کنار بعد از چند روز Sim1) از کار افتاد و من الان دارم با سیم 2 کار می کنم . به هر حال ریسک خریدنش زیاده

سلام دوست من. این گوشی رو بنده خریداری کردم. از نظر کیفیت ال سی دی و .... خوبه .جاوا رو هم پشتیبانی می کنه ولی همه این ها کنار بعد از چند روز Sim1) از کار افتاد و من الان دارم با سیم 2 کار می کنم . به هر حال ریسک خریدنش زیاده

منم کلا گوشی های چینی رو توصیه نمی کنم چون این گوشی علی رغم ظاهر زیبا و امکانات خوبشون کیفیت بسیار پایینی دارند![]()

منم کلا گوشی های چینی رو توصیه نمی کنم چون این گوشی علی رغم ظاهر زیبا و امکانات خوبشون کیفیت بسیار پایینی دارند![]()

سلام
منم یکی از این گوشی های n97چینی رو خریدم ازش راضیم البته انصاف نیست با n97 اصل مقایسه بشه هر چقدر پول بدی آش میخوری اما گوشی بدی نیست البته برای منم سیم 1 از کار افتاده و دارم با سیم 2 کار میکنم![]()

![]()
![]()
![]()
دو نفر خریدن و هر دو فوری به یه مشکل برخوردن؟!!! عجب چیزیه این گوشیها. به نظر من آدم یه گوشی ساده درست درمون بخره، بهتر از اینه که از این گوشیهای بخره.

مشخصات این گوشی را میتونید لطف کنید![]()
![]()

مشخصات این گوشی را میتونید لطف کنید![]()
![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|