می خوام بدونم که n97 mini ارزش خریدن رو داره مشخصات اون رو میدونم فقط کیفیت ساخت،ظاهر،دوام باطری کیفیت صدا و دوربین و همچنین سرعت اجرا فرامین در حد همون برادر بزرگتر خودش یعنی n97 هست![]()
|

می خوام بدونم که n97 mini ارزش خریدن رو داره مشخصات اون رو میدونم فقط کیفیت ساخت،ظاهر،دوام باطری کیفیت صدا و دوربین و همچنین سرعت اجرا فرامین در حد همون برادر بزرگتر خودش یعنی n97 هست![]()
امضا شخصی!
_.._ _.._/' `\./' `\( o o | u u );`. V /"\ V .';\""""\." __ ) ( __ "./""""/\ ; aP""Y,_,P""Ya ; /`,; ._ d' `"' `b _. ;,',,,,aaaaaa.8, I Love ,8.aaaaaa,,,,I8\\\\\\\\\`Y, You ,P'/////////8I"Ya\\\\\\\\\"Y, ,P"/////////aY""Ya\\\\\\\\\"Y,_,P"/////////aP"`"Ya\\\\\\\\`Y'////////aP"'`"""""""""""""""""""'
|
|

تمامی گوشی های جدید نوکیا در چین تولید می شه.
در کل گوشی های صفحه لمسی نوکیا اصلا خوب نیستن(یه چی تو مایه ی افتضاح)
شما از گوشی چه چیزی می خواین؟![]()

چی این گوشی خوب (افتضاح) است؟![]()
به عبارتی معایب گوشی رو ذکر کنید لطفا![]()
امضا شخصی!
_.._ _.._/' `\./' `\( o o | u u );`. V /"\ V .';\""""\." __ ) ( __ "./""""/\ ; aP""Y,_,P""Ya ; /`,; ._ d' `"' `b _. ;,',,,,aaaaaa.8, I Love ,8.aaaaaa,,,,I8\\\\\\\\\`Y, You ,P'/////////8I"Ya\\\\\\\\\"Y, ,P"/////////aY""Ya\\\\\\\\\"Y,_,P"/////////aP"`"Ya\\\\\\\\`Y'////////aP"'`"""""""""""""""""""'

کسی نیس که یه راهنمایی کنه؟
امضا شخصی!

ببخشید.
از جمله بزرگترین معایب گوشی های صفحه لمسی نوکیا, حساسیت پایین صفحه لمسیش هس.چون صفحشون مقاومتی هس.یعنی باید صفحه رو فشار بدین تا کار کنه.![]()
نرم افزار های این گوشی (S60 V5) تنوع خیلی کمی داره.بازی رو که اصلا فکرش رو نکن.فقط باید بازی های بی کیفیت جاوا باهاش بازی کنی. در مورد جی پی اس هم که امروز روشن کنی توی همون ماه جاری انشاالله کانکت میشه![]()
کلا به نظر من خرید گوشی نوکیا دیگه کار درستی نیس. مخصوصا این که صفحه لمسی هم باشه.یه زمانی نوکیا خوب بود.منم خریدم.ولی الان دیگه نه. من به شما گوشی های hTc رو پیشنهاد می دم.![]()

[quote="ALI KING"]ببخشید.
از جمله بزرگترین معایب گوشی های صفحه لمسی نوکیا, حساسیت پایین صفحه لمسیش هس.چون صفحشون مقاومتی هس.یعنی باید صفحه رو فشار بدین تا کار کنه.![]()
در این مورد کیفیت و حساسیت صفحه فک نکنم اینطوری باشه چون من با 8500 کار کردم حساسیت خوبی داده و فقط با لمس صفحه می توان فرامین رو اجرا کرد
امضا شخصی!

اگه منظورتون 5800 هس, منم باهاش کار کردم. افتضاح هست.
به هر حال این نظر شخصی من هس.من اگه باشم پولم رو دور نمی ریزم با خریدن گوشی صفحه لمسی نوکیا:shock:

در رده قیمتی این گوشی چه گوشی با این امکانات می توان خرید؟
امضا شخصی!

توی آندروید ها hTc HERO
توی ویندوز ها اچ تي سي Touch2
اینا مال اچ تی سی بود.
اپل 3g دست دو شاید گیرت بیاد
بلك بري Storm 9500
اینا همشون صفحه لمسی هستن و توی مایه ی قیمت 400 و خورده ای

اچ تی سی های که گفتی 1- خروجی TV ندارن 2- مثل 97 مینی QWERTY واقعی ندارن
در مورد گوشی دست دوم اصلا حرفشو نزنید. یه بار گرفتم برا 7 پشتم کافیه.
گوشی های بلک بری متاسفانه تو بازار گوشی های ناشناخته ان و کمیاب!
امضا شخصی!
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|