سلام می خوام گوشی بگیرم به نظر شما دوستان n86 بخرم یا گوشی دیکگه ای رو تو این سطح از قیمت پیشنهاد می کنید ممنون![]()
![]()
|

سلام می خوام گوشی بگیرم به نظر شما دوستان n86 بخرم یا گوشی دیکگه ای رو تو این سطح از قیمت پیشنهاد می کنید ممنون![]()
![]()
ای رستخيز ناگهان وی رحمت بی منتها
ای آتشی افروخته در بيشه ی انديشها
امروز خندان آمدی، مفتاح زندان آمدي
بر مستمندان آمدی چون بخشش و فضل خدا
خورشيد را حاجب تويی، اميد را واجب تويي
مطلب تويی، طالب تويی، هم منتها، هم مبتدا
|
|

![]()

خب چه استفاده ای از گوشی دارید؟

خب چه استفاده ای از گوشی دارید؟

بیشترکیفیت دوربین و صفحه نمایش مهمه برام

خب پس اگه کیفیت صفحه و دوربین برات مهمه بهترین گزینه همون ان86 هس![]()

نوشته اصلی توسط olips
سلام به شما ... من دوربین این گوشی رو از نزدیک و با ان 82 مقایسه کردم بصورت کامل ...
عکس هاش چه در شب و چه در روز و چه با فلش و کلا در هیچ حالتی به زیبایی عکس های ان 82 نرسید ... یعنی ان 82 دوربینش اگرچه 5 مگا هست ولی از هر نظر نسبت به ان 86 برتر هست خصوصا وقتی از فلش استفاده بشه برای عکس ها ان 82 اصلا قابل قیاس نیست و ان 86 حرفی برای گفتن نداره در برابر ان 82 ... مطالبی که گفتم مبنی بر "ضعیف" بودن دوربین ان 86 نیست.اتفاقا عکس هاش خوبه و قابل قبول هرچی نباشه 8 مگاپیکسله ولی وقتی تخصصی مقایسه میشه بعضی جاها کم میاره.از ایراد های اصلی دوربین ان 86 رنگ غیر طبیعی ای هست که به اشیاء می بخشه ... مثلا وقتی در نور عادی با ان82 عکس گرفتم رنگها همونی بودن که با چشم میدیدیم ولی همون لوکیشن رو با ان 86 هم گرفتم تصاویر کمرنگ تر به نظر میرسید و اینطور به نظر میرسید که گویا لامپ فلورنست یا همون مهتابی در محیط روشن هست ... ولی کلا دوربین ان 86 در قیاس با گوشی های نظیر ان85 ، ان 81 ، سری های کا سونی اریکسون ، 6220 و حتی ان 96 و 97 میشه گفت برتری نسبی داره دوربینش ... میشه گفت با ان 95 هم برابری میکنه تقریبا از نظر دوربین ولی خب ان 95 کمی رنگهاش طبیعی تر هست ...
از نظر فیلمبرداری هیچ تفاوتی با ان 82 یا ان 95 یا ان96 یا ان97 نداره و هنوز نوکیا داره روی گوشی های جدیدش از فیلمبرداری 30 f/s فریم در ثانیه استفاده میکنه.
میرسیم به صفحه نمایش که اینجا باید گفت توی وضوح صفحه نمایش یه جورایی میشه گفت ان86 همتا نداره.نمایش فوق العاده رنگ ها و تفریق کامل سیاه و سفید از یکدیگه باعث میشه از تماشای فیلم یا عکس روی صفحه نمایش این گوشی لذت ببریم.اینجا یک "اما" داریم ... اونم اینه که بدلیل نوع پوشش روی صفحه نمایش در محیط بیرون از منزل یا جایی که نور آفتاب داریم به همون نسبتی که صفحه نمایش قدرتمندی در محیط منزل هست به همون نسبت هم بیرون از منزل ضعیف هست.چراکه انعکاس بیش از حد نور از روی پوشش بیرونی صفحه نمایش ، باعث میشه که چشم بشدت اذیت بشه و تا حدودی اعصاب کاربر خرد میشه.یعنی این نقص رو دقیقا نمیشه روی خود صفحه نمایش گذاشت بلکه باید بگیم مشکل از پوشش صفحه نمایش هست که معمولا شرکت نوکیا همچین ایراد های جالبی رو روی تمام محصولاتش میذاره و عادت نداره محصول بی عیب روانه بازار کنه ... از نظر من این نقص در حدی نیست که بتونه شما رو از خرید این گوشی منصرف کنه چون در حالت عادی نیز در زیر نور آفتاب ما استفاده چندانی از کیفیت صفحه نمایش نخواهیم کرد ... پس میتونی بی خیال این نقص بشی ...
از نقاط قوت این گوشی CPU پردازشگر قدرتمندی هست که روی اون قرار داده شده و به هیچ وجه حین کار با گوشی شما رو با معطل کردن برای انجام یا پروسس یک برنامه یا نرم افزار ، اذیت نمیکنه و ضمن اینکه این گوشی دارای حافظه داخلی بسیار حجیم و عالی بوده که با دریافت یک مموری دیگه مثلا 16 گیگابایت میتونید حافظه خوب و بلند مدت (از نظر حجم) رو برای خودتون فراهم کنید ... این رو هم اضافه کنم که صفحه کلید این گوشی بسیار عالی و میشه گفت مثال زدنی هست.مخصوص کسانی که اس ام اس باز هستن و من خودم دفعه اول وقتی با این گوشی تایپ کردم گویی 5 ساله این گوشی رو داشتم.از صفحه کلید بسیار خوبی برخورداره که من خودم به شخصه خیلی باهاش حال کردم ... یه نکته جالب دیگه اینکه با رایانه هم شارژ میشه و از طریق فیش USB میتونید اینکار رو انجام بدید و نهایتا یه حسن دیگش هم اینه که قابلیت fm transmiter داره یعنی شما میتونید آهنگ مورد علاقه خودتون رو از طریق یک موج رادیویی مشخص شده توسط خودتون ارسال کنید و اون آهنگ رو با کیفیت بسیار عالی و اط ریق همون موج از رادیو اتوموبیل یا هر رادیوی دیگری گوش کنید ولذت ببرید خصوصا که این روز ها این دستگاه های کوچک fm player زیاد دیده میشه توی ماشین ها ...
خلاصه از نظر من اگر واقعا فقط به دنبال گوشی ای میگردید که کیفیت تصویر (نه فیلمبرداری) خوبی برخوردار باشه به سراغ ان 86 نرید.چون گوشی ای مثل ان 82 با قیمتی بسیار پایین تر و با کیفیتی بهتر این نیاز شما رو برطرف میکنه.اما اگر بدنبال چیزای دیگه از قبیل قیافه ، صفحه نمایش ، حافظه و قدرت پردازش و دیگر چیزایی که در بالا بهش اشاره کردم هستید میتونید از این گوشی استفاده کنید ...
اینم اضافه کنم که گفته میشه برترین گوشی 8 مگاپیکسلی دنیا از نظر دوربین یک مدل سامسونگ بنام INNOV8 هست که البته خودم از نزدیک ندیدم هنوز و شخصا این چیزی که گفتم رو بررسی نکردم ...
امیدوارم از اطلاعاتی که دادم استفاده کرده باشید.سوالی بود میتونید همینجا عنوان کنید ... وقت خوش![]()
[flash width=250 height=55]http://topgoal.ir/User/Mohsen_Bar3lona/Logo%20&%20Banner%20tv3/fifa-2010.swf[/flash]]
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|