سلام من الان n82 دارم و می خواستم عوضش کنم لطفا قانعم کنید که 5800 بهتره البته می دونم دوربینش ضعیف تره و ورژن سیمبیانش بالاتره.
لطفا این دوستانی که 5800 دارن مزایا و معایبشو بگن.
متشکرم
|

سلام من الان n82 دارم و می خواستم عوضش کنم لطفا قانعم کنید که 5800 بهتره البته می دونم دوربینش ضعیف تره و ورژن سیمبیانش بالاتره.
لطفا این دوستانی که 5800 دارن مزایا و معایبشو بگن.
متشکرم
|
|

لطفا بگید فلاندش بهتره یا مجار یا چینیش چون قیمتاشون تقریبا برابر است

اولا باید ببینی از گوشیت می خوای چه استفاده ای بکنب اگه عکس برات مهم هست که همون گوشی خودت از نظر عکس خیلی بهتره اما اگه یه گوشی با کلاس و به غول معروف شاخ دوست داری که 5800 آخرشه صفحه تاچ اس###ین و ورژن سیمبیان جدید از مزایای اون هست و تا وقتی که n97 نیست تو بازار حرف اول گوشی های با کلاس نوکیا رو می زنه فقط باید ببینی که گوشی تاچ اسکرین دوست داری یا نه چون من تجربه داشتنشو دارم می گم خیلی ظریف هستند و باید نسبت به سایر گوش ها بیشتر هواشو داشته باشی امیدوارم راهنائیم من کمکت کنه موفق باشی![]()
موفق باشید

مرسی.نوشته اصلی توسط KAMRAN AMIRAI
به نظر من n82 یه دوربین حرفه ای داره ولی اگه 5800 مزایایی داشته باشه که بشه دوربینشو نادیده گرفت خوب باید خریدش.![]()

آقا در کل اگه تو تاچ بودن صفحه اش نیستی گوشی 5800 خیلیم جالب نیست من باهاش کار کردم به نظر من می شه از حافظشم گذشت و برتری را به N82 داد
در کل بچسب به گوشیت![]()
مرا به هر چه کنی دل نخواهی آزردن
که هر چه دوست پسندد به جای دوست رواست
غلام قامت آن لعبت قباپوشم
که در محبت رویش هزار جامه قباست
نمی*توانم بی او نشست یک ساعت
چرا که از سر جان بر نمی توانم خاست
جمال در نظر و شوق همچنان باقی
گدا اگر همه عالم بدو دهند گداست
به روی خوبان گفتی نظر خطا باشد
خطا نباشد دیگر مگو چنین که خطاست

بهترین کسی که می تونه به شما کمک کنه جناب Lord Of Games هست چون ایشون ان 82 داشته و به تازگی 5800 خریده می تونی ازش کمک بگیرینوشته اصلی توسط AMIRCHM2
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

اگه دوربین<82
تازگی 5800
پیشنهاد n79
شاد بودن هنر است و شاد کردن هنری بالاتر
لیک هرگز نپسندیم به خویش
که چو یک شکلک بی جان
شب و روز بی خبر از همه خندان باشیم
بی غمی عیب بزرگیست که دور باد از ما
کلیک کنید
http://khanwars.ir/?recruit=1H177
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|