راه شناسایی نوکیا N73 اصل فنلاند چیه؟![]()
|

راه شناسایی نوکیا N73 اصل فنلاند چیه؟![]()
|
|

با خوش آمد به شما![]()
راهش اینه که گوشی رو بردارید و زیر باطری رو ببینید که نوشته made in کجا.همچنین ببینید IMEI گوشی ( کد #06#*) پشت باطری با روی جلد گوشی یکسان هست؟
در ضمن در صورتی که دیدید هرگونه برنامه اضافی روی گوشی نصبه شک کنید!

البته این روز ها خبرها حاکی از این هست که میشه IMEI گوشی رو هم تغییر داد...![]()
یه جورایی دیگه کمتر میشه اعتماد کرد!![]()
فقط آدم میتونه به این اعتماد کنه که از جای معتبر گوشی تهیه کنه...![]()
![]()
اطلاعیه مورخ پنج شنبه۱۲ آذر ماه ۱۳۸۸ :
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
خلاصه ما رهسپار مرزن آباد که وابسته به چالوس هست شدیم. پادگان شهید ادیبی ناجا.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا
بگید با حسین کار دارم همه میشناسن. گردان ۱ گروهان ۴ .

اولا ممنون از پاسختون و در مورد تغییر IMEI هم با مراجعه به این سایت
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
و وارد کردن IMEI گوشی در قسمت معلوم شده اگر اطلاعات داده شده با گوشی مطابقت داشت می تونیم بفهمیم که گوشی چنج نشده و اصله.![]()

کی به شما گفته imei گوشی ها رو میشه براحتی تغییر داد ؟!نوشته اصلی توسط husainjan
![]()
تا چه میزان بر روی آی سی های گوشی ها و سخت افزار اون شناخت داری که اینقدر راحت اطلاعات نادرست به کاربران این انجمن منتقل میکنی ؟!
امکان تغییر این شماره وجود داره مدیر گرامی با دستکاری های سخت افزاری ! ولی توجه شما به این نکته که این شماره فقط در برنامه ی سخت افزاری نیست بنظر میرسه معطوف نبوده !
برای اطلاعات دقیق براحتی میشه اون شماره رو در آورد و مقایسه کرد . از جای معتبر گوشی تهیه کنه تا مطمئن باشه اصله ؟! خب 20% درست اما نامعتبرش کجاست ؟! کنار خیابان و گوشی فروشی ؟!
شما حتی از پست های انجمن خودتون نیز غفلت میورزید برای کمک و پاسخگویی به کاربرانی که نیاز دارن به این کمک ؟!
پوزش فراوان جناب ، ولی نگاهی به این تاپیک بندازید که به نسبت جدید هم نیست انگاری :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
مدیر گرامی سایت چه کسی به شما گفته که با برنامه های سطح بالای جاوا و سیمبیان امکان دسترسی و هر نوع تغییر در جاف ها و پروگرمینگ سخت افزاری آی سی های گوشی ها وجود داره ؟!نوشته اصلی توسط Professional
از شما مدیر محترم تقاضامند هستم کمی بیشتر دقت کنید به انچه که به کاربران انجمنتون منتقل میکنید .
چرا که اطلاعات نادرست ، دانش نادرست به همراه خواهد داشت و این در روند پیشرفت علمی من ، شما ، سایر عزیزان و دوستان تاثیر گذار هست .
سپاس فراوان

در جواب شما به خودم:نوشته اصلی توسط aNTI - bOY
اطلاعات بعض شما نباشه ... کمتر از شما نیست...
خودتم میدونی که IMEI قابل تغییر هستش اونم با باکس ....
تاپیک خودتون هم سراسرش ایراده نمونه اش هم کد 00 رو که یه جا گفتین مال چین جای دیگه میگین مال فنلاند... بالاخره کدومش؟! 00 مال فنلانده....
اما درباره نحوه جواب دادن شما به مدیر محترم:
دقیقا با توجه به حرف خودم وقتی از طریق باکس IMEI قابل تغییره پس نیازی است به برنامه جاوا و سیمبین و ...
ایشون هم سوادشون از شما کمتر نیست و بلکه هم بیشتره...
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا

دوست عزیز اولا ازت ممنونم.ثانیا من که نگفتم به راحتی میشه IMEI را تغییر داد. در این حد میدونم که با باکس های گرونی این کار انجام میشه که در سونی اریکسون راحت تر و باکسشم ارزون تر از نوکیا هست.
یه راه دیگم از کسی شنیدم اونم رنگ برد گوشی که دقیق نمیدونم . اگه شما اطلاعی داری بگو.
بازم ممنون از سایت خوب و راهنمایی هاتون.

من اطلاعتم در این حد بود...![]()
![]()
![]()
اینم که من گفتم میشه تغییر داد ولی باید طوری تغییر بدن که هیچ شکی برده نشه... با توجه به همین سایتی که دادین...
باید طوری IMEI نسبت بدن که اولا مدل گوشی ها فرق نکنه...
ثانیا تمامی IMEI های روی گوشی و روی جعبه موبایل رو هم یکسان کنند...
بعد منم که گفتم از جای معتبر... منظورم نمایندگی های فروش بود...

البته چند وقت پیش برنامه ای برای تعویض IMEI گذاشته بودم![]()

با سپس از همگی دوستان عزیزم
جناب aNTI - bOY من فکر میکنم شما تعمدا و عمدا به این شکل تهاجمی پست دادین ! . و هدفتون روشنگری نبوده ! . بهر حال بگذریم . در کل کمی حق با شما و همچنین سایر دوستان هست .
متاسفانه در ارتباط IMEI بهیچ وجه در مقوله ی گوشی های چینی که کپی میکنن هر اونچه رو بتونن اعتباری به صحتش نیست .
در تمامی موارد حتی شماره ثبت شده بر روی کارتن گوشی و سایر اجزا غالبا کدهای مربوطه نشون دهنده ی فندلاند هست و گریزی از اون نیست .
البته از دیدگاه الکترونیکی اون زمانی که برد گوشی بررسی بشه ( که اینم کاری معقول نیست چون باید گوشی باز بشه ) براحتی میشه تشخیص داد گوشی مورد نظر نوکیا چینی هست و یا متعلق به فنلاند .
دلیلش روشنه : در گوشی های فنلاندی و اصل LGI IC ها پلیت هاش کاملا به برد چسبیده و سطح خالی حتی بطورت میلیمتری با بررسی زیر نور میکروسکپ ( البته اون میکروسکپ پزشکی خیر ، بیشتر ذره بین بزرگی هست ) مشخص نیست . ولی در گوشی های چینی هم برد مورد استخوانی نیست و هماین IC کاملا بر روی برد ننشسته و یک میلیمتر شاید فاصله هست بینآی سی لحیم شده بر روی برد و آی سی .
همچنین در گوشی های اصل برد استخوانی مدار انطاف کمی داره . در نوع چینی هر نوعخم و راست کردن برد به شکستن برد خواهد انجامید یقینا .
LGI IC ها هم که مستحضر هستید پایه هایی مستطیلی شکل دارند و دیگه مثل BGA IC ها و یا نوع خیلی قدیمی تر اون ها SMD ها اتصال اون ها پین نیست .
این چیزی بود که مهندس خمسه استادم زمانی گفته بودن که یکی از نکات اصل و غیر اصل بودن گوشی در بررسی اون ها هست اون ها هست .
بهترین راه دقیقا خرید گوشی از نمایندگی اون با گارانتی و پشتیبانی بهترن گزینه هست .
با تشکر
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|