سلام یک گوشی n73 خریدم که ساخت آلمان هست به نظر شما تقلبیه؟
همه چیزش که عالییه ولی می ترسم خراب بشه.به نظر شما سرم کلاه رفته؟
Professioanl:به فارسی بازنویسی شد.
|

سلام یک گوشی n73 خریدم که ساخت آلمان هست به نظر شما تقلبیه؟
همه چیزش که عالییه ولی می ترسم خراب بشه.به نظر شما سرم کلاه رفته؟
Professioanl:به فارسی بازنویسی شد.
|
|

سلام
به این سایت خوش آمدید میشه فارسی تایپ کنید ممنون میشم![]()
تا اون جای که من دیدم و کار کردم زیاد تفاوتی باهم ندارند . ولی در نظر داشته باش که اصل امتیاز N73 برای فلاند و گوشی المانی در رده دوم سازنده N73 قرار داره و از لحاظ کیفیتی مقداری با فلاند فرق داره ودر قیمت هم مقداری از فلاند ارزون تر
ولی در کل کارایش خوب تا اون جای که من دیدم بچه ها دارند راضی هستند .ولی در لوازم الکترونیکی چیزی معلوم نمی کنه بخواد خراب شه به سازنده نگاه نمیکنه
شما باید قیمت فلاند با اونی که خریدی رو مقایسه کنی
از لحاظ خرابی هم به نظر من گارانتی اتصالات بگیر ی عالی البته فکر کنم 100 بالای قیمت !!!
عکس دو مدلN73 فلاند وآلمانی . شک به دلت راه نده اونم خوب 5 و 6 ماه دیگه عوض میکنی میره دیگه![]()
![]()

sam, با عرض خوش آمد به شما![]()
همان طور که دوستم گفت خب 100 درصد اگه فنلاندی گیرتون بیاد بهتره ولی در اصل این مدل هم همونه که در آلمان مونتاژ شده و قاعدتا نباید تفوتی در قطعاتشون باشه.
اگه تا حالا خوب کار کرده به احتمال زیاد همین طور خواهد بود.

يه سوال ديگه هم داشتم ميگن رقم هفتم و هشتم كد IMEI بايد صفر باشه ولي كد گوشيه من قط رقم هفتمش صفره اينم به خاطر اينه كه ساخت آلمانه؟

ای بابا چه فرقی میکنه اخه شما یه گوشی نوکیا ان 73 که اصل هست گرفتی چه فرقی داره کجا درست شده ؟فکر می کنم الان دیگه اون بحثا مهم نیست.الان روبعضی چیزا مینویسن made by.....این یعنی جنس توسط... تولید شده و باید به مارک اعتماد داشت k800 غیر چینی دیدین ؟نه!1 تو زاپن هم چین استفاده می شه شاید. چون نیروی کارگر ارزونه همین

خيلي خوب بابا چرا ميزني![]()

sam, نه دوست عزیز این کدها کلا استاندارد نیستند البته میشه گاهی اوقات به اون ها اتکا کرد ولی نه همیشه.
vahidshah, خب هرکسی سئوالی داره ما هم به خاطر همین اینجا جمع شده ایم.![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|