سلام اگر كسي با اين دو گوشي كار كرده به من بگه كدوم يكي از نظر فيلم برداري و عكاسي از اون يكي سرتره، وصداي بيشتري داره؟ با تشكر از شما دوستان
|

سلام اگر كسي با اين دو گوشي كار كرده به من بگه كدوم يكي از نظر فيلم برداري و عكاسي از اون يكي سرتره، وصداي بيشتري داره؟ با تشكر از شما دوستان
|
|

با خوش آمد به شما![]()
با توجه یه مقاسیه ای که اینجا هست:
[web width=99% height=500]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2332&idPhone1=2003[/web]
هردو گوشی دوربین 5 مگاپیکسلی دارند ولی گوشی LG سرعت عکس و فلیمبردارش بهتره در مورد صدا هم سونی اریکسون به احتمال زیاد قوی تره![]()

کبفیت فبلمبرداری کا 850 چجوره؟
qcif , qvga ,.....اینا دقیقا چند پیکسلند؟ مثلا vga 480*640 بقیه چی؟
کیفیت فبلم کا850 در مقابل ان 73 چطوره؟هم کیفیت هم اندازه و تعداد سطر و ستونها؟
گوشی که فیلمبرداریش از ان73 بد نباشه؟عکاسی هم حد اقل3 مگاپیکسل و ترجیها فلاش xenon باشه وسیمباین نباشه و منو فارسی و راحت؟؟قیمت هم تا 250 تومن.توصیتون چیه؟

خب مشخصه VGA یعنی 480*640 - QVGA یعنی 320*240 - QQVAGA یعنی 120*320 اگه اشتبه نکنم.
دوربین K850 خب مشخصه 5 مگاپیکسله ولی N73 دوربینش 3.15 مگاپیکسل هست.
با این مشخصات که گفتید N80 خوبه ولی قیمتش بیشتره

n80 که سیمبیانه!!
فارسی خور و راحت مد نظرمه
و فبلمبرداری بدک نباشه فبلم vga تو این قیمت نمیشه تا این قیمت250 با فیلمبرداری نسبتا خوب شایدم همین کا850 خودش خوب باشه
واسه کسی که نخواد فیلم برداریش از ان 73 بد باشه؟
فیلم ان73 با اون حساب با کا850 یکیه دیگه از نظر پیکسل؟

به نظر من اگر یه گوشی با کیفیت عکاسی و فیلمبرداری بالا میخواهی گوشی LG KE990 viewty v رو بگیر .
دوربین 5 مگا پیکسلی داره و کیفیت فیلمبرداریش از n73 که هیچ از n95 8g هم بهتره (VGA 30fps و QVGA 120fps) ، گرچه کیفیت عکاسیش از n95 کمی کمتره.
منوی فارسی هم داره ، سیمبین هم نیست (البته نداشتن سیستم عامل نقطه ضعف این گوشی است)![]()
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

برای مقایسه گوشی های 5 مگاپیکسلی به لینک زیر مراجعه کنید
البته در مقاله زیر LG KU990 viewty با بقیه گوشی ها مقایسه شده که به طور رسمی وارد ایران نمیشه و خیلی کمیابه ولی فکر نکنم دوربینش با LG KE990 viewty فرقی داشته باشه![]()
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

کا850 خریدیم
من فکر می کردم عکسهای کا850 مثل کا800 خواهد بود و دوربینش در حد 5 مگاپیکسله کا800 حواهد بود .به نظر من کیفیت همونه و پیکسلها بیشتر شده که خوب نیست یعنی سافت بودن عکس کم شده و کیفت به اندازه عکس کمه .توی تاریکی هم فلاشش خوب نیست هم ضعیفه و هم پشت سوزه فوکوس شده رو خیلی تاریک تر ثبت می کنه انگارکه تاکید عکاس شدیدا به جای فوکوس شده بوده شاید نمی تونه نور زیادی از خو دش عیبور بده که نوره پشت نقطه فوکوس رو ثبت بکنه. شایدم انتظار من زیاد بوده اما ور مقابل ان82 دوربینش یده تو تاریکی مخصوصا
نتیجه گیری کلی!!:ارزش کا800 نسبت به قیمتش خیلی بیشتر از اینه تو دوربین تو منو ها هم یکم تغییر دادن که بی فایدست و حتا مدل قدیم راحت ترو ساده تره
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|