يه imate يا بهتره بگم pocket pc معرفي كنين كه الان دسته 2 تو بازار باشه! اونم ارزون !
البته اين مهمه كه cpu قوي داشته باشه كه win جديد بخوره ! اگر كيبورد كامل داشته باشه عاليه !![]()
|

يه imate يا بهتره بگم pocket pc معرفي كنين كه الان دسته 2 تو بازار باشه! اونم ارزون !
البته اين مهمه كه cpu قوي داشته باشه كه win جديد بخوره ! اگر كيبورد كامل داشته باشه عاليه !![]()
|
|

من گوشی imate k-jam رو توصیه می کنم که هم کیبورد داره و هم قویه و هم قابلیت استفاده از rom های بالا مثل 6.1 رو داره.
همچنین می تونید گوشی معادلش یعنی qteck 9001 رو هم به قیمت خوب (فکر کنم حدود 350 ) تهیه کنید البته نو نه دست دوم.
البته اگر بتونید HTC Tytn2 رو هم دست دومش رو گیر بیارید خوبه که بعید می دونم.![]()

مرسي ! فقط يه سوال !!!!؟
هنگ نمي كنن !؟!؟!يا فرقي دارن (سر جنس)؟؟؟(كيفيت)؟

نه دوست من البته cpu به نسبت ضعیف تری در مقایسه با گوشی جدید HTC دارند ( حدود 200 مگاهرتز) ولی سرعتشون خوبه.نوشته اصلی توسط alipcgeek
در مورد تفاوت qteck و imate هم هیچ فرقی ندارند فقط imate عربایزر داره و qteck نداره که میشه راحت نصب کرد.
در مورد هنگ خیر اگر هر پاکت پی سی بیش از حد روش برنامه و .. بریزید و اجرا کنید هنگ می کنه شک نکنید.![]()

خيلي ممنونم ! از راهنماي شما استفاده كردم.![]()

سلام رضاجان میگم k jam دست دو چنده؟ به نظرت خوبه بخرم؟ میدونی دلم نمیاد برم کلی پول بدم بابت htc 3g یا viva که آخرشم کلی ضرر کنم امروز ان72 رو بردم چندجا واسه فروش حداکثر 90 تومن میخرن![]()
![]()
![]()
در حالی که خودم موقعی که نو اومده بود 300خریدم اصلا دلم شکست
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بچه ها ما هم کچل شدیم رفتیم خدمت افتادم سیرجان نیرو دریایی ارتش جمعه صبح باید اونجا باشم موج مثبت بدید بعد اموزش تهران باشم وگرنه میدقم:) البته شاید معافیت پزشکی یا معافیت از رزم بگیرم دلم واسه همه ام4پی تنگ میشه قول میدم تهران بیافتم این کم مهری چند ماهمو (که البته دست خودمم نبوده) جبران کنم خداحافظ همگی![]()
![]()
![]()

من که ازش راضیم دست دومش هم اگر بگردی هست حدود 200 تا 250 تومن![]()

سلام رضا جانببخشی اذیتت میکنما :o :o :o من یکم حساسم تو گوشی خریدن
میگم i-mate JASJAR چطوره نوش چند؟ دست دومش چند؟
راستی به نظرت k jam دست دو بهتره یا اچ تی سی ویوا؟ کدومش تو طولانی مدت خراب نمیشه؟ میدونی منظورم چیه که مقاومتش در برابر ضربه و اینا![]()
راستی گوشی کیبورد دار خوب دست دو وارزون چی هست به جز اینا؟ اچ تی سی ty yn1 چطوره؟ چنده؟
بچه ها ما هم کچل شدیم رفتیم خدمت افتادم سیرجان نیرو دریایی ارتش جمعه صبح باید اونجا باشم موج مثبت بدید بعد اموزش تهران باشم وگرنه میدقم:) البته شاید معافیت پزشکی یا معافیت از رزم بگیرم دلم واسه همه ام4پی تنگ میشه قول میدم تهران بیافتم این کم مهری چند ماهمو (که البته دست خودمم نبوده) جبران کنم خداحافظ همگی![]()
![]()
![]()

JASJAR که اصلا از نظر سنگینی و بزرگی خوب نیست.نوشته اصلی توسط arshiac457
گوشی htc viva بهتره چون پردازنده و دوربین قوی تری داره و ویندوزش هم جدیدتره فقط کیبورد نداره.
مقاومتشون فرقی نمی کنه یکی هستند حالا دیگه می مونه نظر خودتون.
برای گوشی دست دوم tytn هم خوبه اگر پیدا کنید![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|