سلام دوستان
سال نوی همگی مبارک![]()
یه سوال دارم!
کسی خبر داره گوشی i350 گیگا بایت الان تو بازار ایران هست یا نه؟؟ و اگه هست قیمتش چقدره؟؟
با سپاس
|

سلام دوستان
سال نوی همگی مبارک![]()
یه سوال دارم!
کسی خبر داره گوشی i350 گیگا بایت الان تو بازار ایران هست یا نه؟؟ و اگه هست قیمتش چقدره؟؟
با سپاس
خدایا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم، که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری!....
|
|

با خوش آمد به شما.![]()
من هرچی گشتم چیزی در مورد اومدنش در ایران پیدا نکردم.
ولی از آنجایی که این گوشی تازه شاخته شده و قیمتش 499 یورور در ایتالیا بوده.
احتمالا اگه ایران بیاد حدود 600 هزارتومان اولش خواهد بود.

ممنونم از پاسختون
یه سوال دیگه هم دارم، طبق اطلاعاتم این مدل گوشی یه چیزی شبیه پاکت پی سیه !! یعنی ویندوز موبایل داره و ..
و البته راجع به این مارک ( گیگا بایت) توی گوشی ها هیچ اطلاعاتی ندارم. آیا می شه بهش اعتماد کرد ؟ و اگر بخرمش ضرر نمی کنم؟
با سپاس
خدایا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم، که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری!....

بله این گوشی ویندوز موبایل 6 داره و دوربین دو مگاپیکسیلی
اینم اطلاعات کاملش:
[web width=99% height=500]http://www.gsmarena.com/gigabyte_g_smart_i350-2072.php[/web]
البته بعید می دونم ایران بیاد.
ولی کلا محصولات گیگابایت حرف نداره.![]()

سلام
بازم مرسی!
ولی یه فضولی دارم!!
چرا بعید می دونید ایران بیاد؟؟؟
و اگه من سفارش بدم که برام بیارن ، اینجا دچار مشکل نمی شه؟ از نظر رجیستر و اینجور چیزا..؟؟
با سپاس

به خاطر این که این گوشی های زیاد طرفدار نداره و کسی نمی شناسه .
و کسانی که گوشی وارد می کنند سعی می کنند گوشی های شناخته تر مثل imate , qteck رو وارد کند.
ولی می تونید از خارج مثلا از دبی سفارش بدید.
خیر دچار مشکل نخواهید شد.

بسی سپاسگزارم!
و خسته نباشید.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|