سلام راستش می خواستم تو این تاپیک از خوبی ها و بدی های apple iphone بگیم
شاید به درد اونایی که می خوان ویندوز موبایل بخرن بخوره!!!!!!!![]()
ممنون می شم کمکم کنید
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
START
|

سلام راستش می خواستم تو این تاپیک از خوبی ها و بدی های apple iphone بگیم
شاید به درد اونایی که می خوان ویندوز موبایل بخرن بخوره!!!!!!!![]()
ممنون می شم کمکم کنید
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
START
|
|

راستش می خواستم در اول یه ایراد از iphone بگم که خودم هم باورم نمیشه ولی زیلد شنیدم
راسته که می گن نمی شه باهاش بلوتوث بازی کرد؟؟؟؟
نمی شه forward ، sms کرد؟؟؟؟؟؟
راستش من شنیدم
![]()
![]()
![]()
![]()

نه اقا همش حله.براحتیه اب خوردن

بله عزیز، نه می شه با هاش بلوتوث بازی کرد، نه می شه SMS رو Forward کرد.
بلوتوثش مال انتقال اطلاعات، مثل فرستادن کانتکت ها و کار با هدستشه، فقط هم نسخه iPhone 3Gs می تونه پیامک رو برا شخص دیگه ای بفرستدش! برو حال شو ببر!

نوشته اصلی توسط tooka55
من حرف کدوم و قبول کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟نوشته اصلی توسط PorscheLord
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ولی تو یه سایتی برنامه ای برای فرستادن فایل دیده بودم.
کسی تو این جمع اگه iphone داره کمک کنه

عزیز، من باید بهت بگم، که به علت ایرانی های هکر، یه برنامه ساخته شده که می تونه بلوتوث بفرسته، ولی آیفون دیفالت ورژن نمی تونه، تا وقتی که شما سیستم عامل گوشیت رو به آیفون، ورژن 3.0 آپدیت نکنی، نمی تونی پیامک رو از تو اینباکس برا شخص دیگه ای بفرستی

یکی از مشکلات آیفون کار با بلوتوث هست که می تونید برناه کامل برای رفعش رو از اینجا بگیرید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

ممنون از لحاظ دوربینش چی؟ 2 mega pixel هستش ولی میگن به پا n73 می رسه .
:-O :-O :-O :-O :-O
یه چیز دیگه راستش پسر خالم می گه باطریش در نمی آد :-O :-O :-O :-O :-O

اولا فقط از لحاظ کیفیت صفحه نمایش به پا N73 میرسه، N73 سه و پانزده صدم مگاپیکسلی کجا و 2 مگاپیکسل کجا!
دوما ببخشید ولی پسر خالت غیب گفته: اصلا آیفون چیزی به اسم در باتری نداره که بخواین باتری رو در بیارین، تنها عضویش که بیرون میاد یه تیکه خیلی کوچیکه که اونم با یه چیزی شبیه پیچ گوشتی بیرون میاد اونم جای سیم کارته!

آره می شه الآن شما دوربین 2 سامسونگ رو بت دوربین 2( n72 ) مقایسه کننوشته اصلی توسط PorscheLord
یکی از دلایل کیفیت بالا بودن دوربین بالا بودن mega pixel آن هست ولی الآن من یکی از دوستام nec داره .pixel mixel هم حالیش نیست ولی avi ضبت می کنه کیفیتش هم از n95 من بهتره راستی اندازه خود لنز هم تاثیر داره
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|