با سلام خدمت تمامی کاربران
در حال حاضر گوشی من 5700 هستش و ازش راضیم ولی با قیافش زیاد حال نمیکنم!
چند وقتیه p990 چشمم رو گرفته! به نظر شما کدومش خوبه؟ 5700 یا P990 فرانسوی؟
|

با سلام خدمت تمامی کاربران
در حال حاضر گوشی من 5700 هستش و ازش راضیم ولی با قیافش زیاد حال نمیکنم!
چند وقتیه p990 چشمم رو گرفته! به نظر شما کدومش خوبه؟ 5700 یا P990 فرانسوی؟
|
|

اگه نظر منو بخوایین میگم p990 عالیه
میتونی برداری
البته نظر بقیه هم هست
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
» کلیک کنید تا متن مخفی شده را ببینید - دوباره کلیک کنید تا متن مخفی شود «
![]()

من p990 داشتم خوبه چندتا مشکل داره یک عدم پشتیبانی از زبان فارسی که 4 تا فایل مربوط به فونت هستش روش می ریزی و حل می شه بعدی داشتن ابعاد بزرگه که حملشو سخت می کنه مخصوصا در حالتی که فلیپ داشته باشه و سوم دوربین ضعیفش هست که زیاد جالب نیست در حد k750 هستش بعدی تاچ بودنش هستش من از این مورد خوشم میومد ولی بعضی ها دوست ندارند و مزایای اون بزرگی ال سی دی هستش و ظاهر شیک و با کلاسش راستی صدای چندان مطلوبی هم نداره و کیفیت ال سی دی اونم زیاد بالا نیست و سرعت اجرائیش هم پائینه البته من زمانی خریدم که 700 تومن بود ولی الان اینقدر ارزان شده که با 140 - 150 تومان می شه یه تمیزشو پیدا کرد به نظر من تو این قیمت گوشی بدی نیست به شرط سالم بودنش و یه چیزی که تازه گی ها فهمیدم جنس بدنش طوری هستش که ناراحتی پوستی به وجود میاره مخصوصا کسایی که زیاد با گوشی صحبت می کنند البته من اینو از کسی شنیدم ولی زمانی هم که دست خودم بود یه سری جوش روی پوستم ظاهر شده بود که الان احتمال می دم مربوط به اون موقع باشه ولی کیبورد کاملش هم خدایش خیلی توپه فکر می کنم همه چیزارو گفتم حالا تصمیم نهایی با خودت خوشحال می شم اگه بفرمائید تصمیمت خرید شد یا عدم خرید موفق باشید همگی![]()
موفق باشید

یه ذره غلط گیری کنم.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
نوشته اصلی توسط KAMRAN AMIRAI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

[quote=PEJMAN_P]یه ذره غلط گیری کنم.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/quote:16cq4m4g]نوشته اصلی توسط "KAMRAN AMIRAI":16cq4m4g
در پاسخ به شما باید بگم لنز دوربینش که سایبر شات نیست از انواع معمولی سونی هستش مثل w810 و یا k750 و یا k550 تازه با فلاشی به مراتب کمتر از اونا در مورد بدنه هم گفتم مطمئن نیستم اینو از جایی شنیدم در ضمن دوست عزیز من سال 85 گرفتم و مدت 14 ماه هم داشتم کیفیت ال سی دی رو هم با w880 و یا 5310 و یا سری n نوکیا که 16 میلیونی هستن متوجه میشی که من چی می گم و در ضمن بنده هم در آخر عرض کرده بودم که با توجه به قیمت فعلیش از خیلی از مورد ها بهتره ولی با توجه به قیمت سابقش گوشی محشری نیست امیدوارم که توضیحاتم رو بپذیری باز هم اگه برات قانع کننده نبود بفرمائید تا بیشتر توضیح بدم موفق باشید دوستان
موفق باشید

خب اگه داری ال سی دیش رو با سری n مقایسه میکنی بله درست میگینوشته اصلی توسط KAMRAN AMIRAI
ولی اونقدر ها هم بد نیست.
از جوابتونم متشکرم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

خواهش می کنم ولی یه چیزی بگم دنبالشم یکی بگیرم :o چون واقعاً دوستش داشتم و یه دنیا خاطره از روزای خوبی که داشتم باهاش دلتنگی هام یاد چه چیزایی افتادم یادش بخیر![]()
موفق باشید

به نظر منم P990 گوشی خوبیه![]()

از نظرات دوستان کمال تشکر رو دارم![]()
یک p990 اصل فرانسه دیدم تمیز حدود 150 تومان گوشیمو که بفروشم اونو بگیرم یه چیزی هم برام میمونه![]()
راستی میشه راهنمایی کنید که حداکثر چه اندازه مموری میشه روش گذاشت؟ :shock:

به نظر من بیشتر از 2 گیگابایت براش نخریدنوشته اصلی توسط hamid_377
![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|