سلام بچه ها
من n95 8 gig دارم حالا می خوام عوضش کنم
به نظر شما htc diamond خوبه بخرم؟؟؟؟؟؟؟
یا X1 sony ericcson ممنون میشم کمکم کنید...........
![]()
|

سلام بچه ها
من n95 8 gig دارم حالا می خوام عوضش کنم
به نظر شما htc diamond خوبه بخرم؟؟؟؟؟؟؟
یا X1 sony ericcson ممنون میشم کمکم کنید...........
![]()
|
|

خوش اومدید![]()
از بین این دو گوشی من x1 رو توصیه می کنم جدیدتر هست و امکاناتش هم خوبه و به علاوه قیمتش هم افت لازم رو کرده![]()

سلام
این کهگوشی جدید می خواین بخرین و چه مدلیش به خودتون مربوطه ولی، ولی، ولی، توصیه من به شما اینه که همون نوکیا رو بخرین. چون اون دو تا گوشی ای که گفتین مال سری کار و بیزینس! هستن ولی نوکیا سری مولتی مدیا. حالا یکم فکر کنین و بعد فکر کردن بگین که از کدوم سری گوشی می خواین که بازم بهتون راهنمایی کنم (چه نوکیا چه بقیه برند ها)

اگه از من بپرسید قاطعانه X1 رو پیشنهاد میکنم
از نظر من هم x1 بهتره.....امکاناتشم بیشتره![]()

x1![]()
«سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را»

من چون خودم x1 دارم و میدونم خوبه میگم x1 بگیر همه چیزش خوبه مثل گوشیهای دیگه نیست که دو روز باهاش کار کنی بعد آیکونهاش برات تکراری بشه و تا دلت بخواد برنامه داره و بازی gps هم که داره راستی از همه مهمتر پنلهای خیلی قشنگی هم داره و ویندوز موبایل 6.5 هم روش نصب میشه .دیگه چی میخوای. :shock:

سلام
من htc diamond-2 دارم. گوشی خوبیه همه امکاناتش با X1 یکیه ولی سه مذیت داره: 1- وزنش کمتره 2- باریک تره چون Keyboard نداره ولی با نرم افزار میتونی کیبورد فارسی و همه زبونای دیگه رو بریزی که وقتی full screen میکنی تمام صفحه نمایشت میشه کیبورد. 3- دوربینش 5 مگا پیکسله که از X1 بهتره
من سه ماه دارم، خیلی باهاش حال کردم.

نه x1 و نه دایاموند2
فقط htc hd2
یادت باشه ویندوز موبایل دنیای متفاوتی داره ها
هر روز که میگذرد یک روز به روز موعود نزدیک میشویم
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|