سلام...
این برنامه پروژه ای برای درس شبکه های عصبی بودش که موفق شدم بنویسمش...
به همین منظور قصد دارم اون را در اینجا بذارم تا اگه کسی خواست ازش بتونه کمک بگیره برای خودش...
برنامه را همراه سورسش در اینجا میزارم... اما برای کسانی که نمیدونند فایل اجرایی از قبل کامپایل شده هم در پوشه bin و سپس در پوشه debug موجود میباشد...![]()
یه نکته اضافه کنم و اون اینکه این برنامه با سی شارپ نوشته شده و حتما به Net Framework. نسخه ۲ احتیاج دارد ....
اگه ویژوال استادیو ۲۰۰۵ نصب شده باشد نباید مشکلی در اجرا داشته باشید... سورس را گذاشتم اگه مشکلی بود یه بار خودتون کامپایل کنید...
راستی به نکته دیگه بگم اینکه... یه پوشه هست کنار فایل exe که الگوهای آموزشی داخل فایل ذخیره شدند... فایل شماره ۱ معادل حرف A و....
که داخل هر فایل اعدادی شامل ۰ یا ۱ یا ۲ هست که پس از خواندن فایل در برنامه یک واحد از آن کم شده به −۱ یا ۰ یا ۱ تبدیل میشود که در آخر پست بعدی توضیح داده شده که این اعداد معادل چی هستند.... یادتون نره که این پوشه باید حتما کنار فایل exe برنامه وجود داشته باشه ها!!![]()
اینم از آخرین تکنیک های برنامه نویسی![]()
![]()
اما یه آموزش کوچیک هم در موردش بدم..
در این برنامه ابتدا حافظه برنامه که شبیه به حافظه انسان هست رو باید با یه سری الگو آموزش داد...
مثلا به این حافظه نشون داده میده که حرف آ به صورت انگلیسی شبیه A و حرف بی شبیه به B و ... می باشد...
بعد این برنامه پس از آموزش دیدن توسط این الگوها در مرحله ای قرار میگیرد که میتوان آن را تست نمود مثلا با کلیک کردن بر روی قسمتی که در تصاویر به صورت مریع های سفید یا رنگی مشخص شده است یک حرف را خودمان مشخص میکنیم و بر روی دکمه test که کلیک کنیم در text box پایین نشان داده خواهد شد که برنامه این چیزی را که ما مشخص کرده ایم چه حرف یا حروفی تشخیص داده است...
دکمه about که مشخصه چیکار میکنه
با کلیک کردن بر روی دکمه patterns و ok نمودن پنجره باز شده الگو های در combo box زیر دکمه لود می شوند و با انتخاب هر حرف الگوی معادل آن حرف را در سمت راست خواهید دید...
به عنوان مثال من حرف A رو انتخاب کردم:
با زدن دکمه clear هم میتونید بخش مربوط به نشون دادن الگوها که بهش canvas هم گفته میشه رو پاک و سفید کنید...

LinkBack URL
About LinkBacks

بالاخره باید فرقی بین اونا که تلاش میکنند و نمیکنند باشه...