نوشته اصلی توسط
n80
من نسخه قبلیش رو دانلود کردم ولی نه موفق شدم ثبتش کنم نه با Trial تونستم برای ساخت اقدام کنم
حدود 400 مگابایت آیکون دارم که قصد ساخت تم دارم
حالا بررسی کنید ببینید این نسخه احتیاج به ثبت داره
و اگه کسی دانلود کرده یک آموزش مختصر هم بده که ارزش دانلود داشته باشه
با سلام
دوست عزیز من توضیحاتی برای ورژن فبلی داده ام :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند. برای ثبت نام کلیک کنید!!
این ورژن هم با قبلی فرق زیادی ندارد ..... فقط چندین تم و ..... اضافه شده است :
نرم افزار نسخه تریال 14 روزه است :
طریقه رجیستر کردن هم بدین صورت است که باید در سایت نوکیا فروم اول عضو شوید .
من خودم قبلا عضو بودم ....اما نمیدانم به چه دلیلی آکونتم بلوکه شد .
چند روز پیش دوباره به سایت نوکیا رجوع کردم و دیدم که آکونتم هنوز بلوکه است ....... در نتیجه یک فکری بسرم زد که اجرا کردم و موفق شدم :
اول یک آدرس Gmail برای خودتان افتتاح کنید .... سپس به سایت نوکیا رجوع کنید و نام نویسی کنید و اگر نام کشور عزیزمان را پیدا نکردید

یکی از کشور های همسایه را انتخاب کنید و به جای آدرس Email آدرس آکونت جدید جی میل را وارد کنید و رجیستر شوید .
بعد نرم افزار را اجرا کنید و بر روی رجیستر کلیک کنید و رجیستر آن لین را انتخاب کنید و next در این زمان مرورگرتان باز میشود و شما را به سایت نوکیا متصل میکند و بلافاصله پیعامی نشان داده میشود مبنی بر پست سریال به آدرس جی میل شما ...... حال به سایت جی میل و آکونت شخصیتان رجوع کنید ....... خواهید دید که یک ایمیل جدید دارید که حاوی سریال برنامه است .
اگر دقت کنید پایین ایمل جدید نوشته دانلود .... بر روی دانلود کلیک کنید و سریال را که حجم 260 بایت دارد برای استفاده های بعدی ذخیره کنید ..... و توجه داشته باشید که این سریال فقط بر روی کامپیوتر شما کار خواهد کرد ..... چون با توجه با IP کامپیوتر شما ساخته میشود :
حال با کپی و یا دادن محل ذخیره فایل تکست حاوی سریال نرم افزار را رجیستر کنید
ممنون از توجهتان :) :) :)