دوستان سلام
كدام گوشي سامسونگ با n73 نوكيل در خصوص امكانات و توانايي هاي ان برابري مي كند يا بالاتر مي باشد.
موفق باشيد![]()
![]()
![]()
|

دوستان سلام
كدام گوشي سامسونگ با n73 نوكيل در خصوص امكانات و توانايي هاي ان برابري مي كند يا بالاتر مي باشد.
موفق باشيد![]()
![]()
![]()
جای آنست که خون موج زند در دل لعل
زین تغابن که خزف می شکند بازارش
|
|

asemony به نظر من گوشی های سامسونگ در مقابل گوشی های نوکیا(دیگه چه برسه به N73) حرفی برای گفتن ندارند.![]()

البته باید متغییر مورد آزمایش رو در نظر بگیرید
انتن دهی
سیتم عامل
طراحی
صدا
ال سی دی
درحالت کلی برای تشنه نگه داشتن بازار هیچ گوشی کامل نیست
از نظر کیفیت ال سی دی سامسونگ حرفی برای گفتن داره همین طور طراحی و لی در زمینه های دیگه نه!!!
البته این نظر شخصی منه و میتونه با نظر شما متفاوت باشه
فکر میکنم پس هستم
همانا خداوند فرشته راعقل داد بدون شهوت.حیوان را شهوت داد بدون عقل.فكر ميكنم!!شايد، انسانیكه عقلش بر شهوتش غلبه کند بهتر از فرشتهاست.و انکه شهوتش بر عقلش حکم کند از حیوان پست تر است
نگاه نو

N73 گوشی فوق العاده ای هست. به هیچ عنوان با سامسونگ قابل قیاس نیست...
KG-PA80
KORG MODELS
PA80
--------------------------------
YAMAHA A1000 ORIENTAL

دوستان سلام
ممنون از مشاركت در بحث.
ولي نگفتيد كه كدام گوشي سامسونگ با n73 برابري نسبي مي نمايد؟
موفق باشيد.

فكر كنم D-400با6600 نوكيا جواد برابري كنه
ولي حالا n73اينجا چيكار ميتونه بكنه من هم نميدونم :arrow:
در تولد من همه چیز متولد شد. من علت خویش و همه ی موجودات بودم و اگر اراده می کردم نه خودم و نه هیچ موجودی وجود نمی داشت. اگر من نبودم خدا نیز نبود.
http://shahzadesoltan.blogfa.com/

شاهزاده سلطان جان سلام
سوال من يك سوال كاملا فني است كه دوستان اگر مي توانند و اشنايي دارند جواب دهند.
در مقابل گوشي n73 نوكيا كدام گوشي سامسونگ از لحاظ امكانات و توانايي برابري نموده يا كمي بالاتر است.موفق باشيد.

ببین جناب asemony
سوال شما مثل این میمونه که بگی پرتقال با موز رو با هم مقایسه کن
در نگاه اول هیچ سنخیتی با هم ندارن
حالا باید بیایی و ویژگی های مشترکی توشون پیدا کنی و بعد با یه معیار اونها رو مقایسه کنی
اگه بحث دوربینه
سامسونگ چندین مدل 8 و حتی 10 مگا پیکسلی معرفی کرده که ته تصویر (تو ایران دنبالش نگردین)
بحث طراحیه
به نظر من D830سامسونگ از بیشتر نوکیا ها سره
بحث سیستم عامله
سامسونگ حالا حالا ها باید بره بوق بزنه
بحث صدا
من مدلی ندیدم یا ریویوشو نخوندم که سامسونگ تو اون به پای نوکیا برسه
بحث ال سی دی
واقعا کیفیت ال سی دی سامسونگ بالاست اما اگه بدونید خیلی از ال سی دی های نوکیا رو سامسونگ تولید میکنه(سامسونگ بزرگترین تو لید کننده ال سی دی در دنیاست
در نگاه کلی اگه بخوایم همه جهات رو در نظر بگیریم نتیجه گیری خیلی شخصیه
مثلا من سیستم عامل برام خیلی مهمه و حتی 6600 رو به D500 سامسونگ ترجیح میدم
اما یه نفر دیگه هیچ وقت گوشه گنده ای مثل N90 , N80 رو تو جیبش نزاره و براشD 830 بهترین انتخابشه
نمی دونم منظورم رو گرفتی یا نه
سوال تو به این شکل جواب نداره!!!!! (نظر شخصی من)
فکر میکنم پس هستم
همانا خداوند فرشته راعقل داد بدون شهوت.حیوان را شهوت داد بدون عقل.فكر ميكنم!!شايد، انسانیكه عقلش بر شهوتش غلبه کند بهتر از فرشتهاست.و انکه شهوتش بر عقلش حکم کند از حیوان پست تر است
نگاه نو

اخه اصلا عقلاني نيست كه بخواهيم مقايسه كنيم ولي گوشي جديد سامسونگ رو نگاه كن
سامسونگ Ultra Smart F520؛ محصولى واقعاً هوشمند
اشاره :
سامسونگ Ultra Smart F520 گوشى هوشمندى است که قابليت لغزش در دو جهت را دارد. مجهز به يک صفحه نمايش کاملاً لمسى (full touchscreen) است و شباهت زيادى به برادر خود يعنى مدل Ultra Smart F700 سامسونگ دارد.
اين دستگاه به يک صفحه نمايش لمسى 3 اينچى (کمى بزرگتر از صفحه نمايش Ultra Smart F700) مجهز است. در عين حال قابليت بسيار جالبى در اين گوشى وجود دارد که توسط آن مىتوانيد صفحه کليد آن را در دو جهت بلغزانيد. يعنى کاربرد مىتواند با توجه به نياز خود صفحه کليد را به سمت پايين حرکت دهد و از شمارهها (بعلاوهى کليد ناوبرى پنج جهته) استفاده کند و يا صفحه کليد را به بغل هدايت کند و از صفحه کليد QWERTY استفاده کند.
اين گوشى، همچنين به يک دوربين 3 مگاپيکسلى همراه با فلاش، بلوتوث براى برقرارى ارتباط، صفحه نمايش لمسى 3 اينچى با عمق رنگ 262 کيلو و کيفيت 480 در 272 پيکسل مجهز شده است. وجود درگاه کارت حافظه MicroSD امکان ارتقاى حافظه را براى کاربران مهيا کرده است و جاى نگرانى در اين مورد وجود نخواهد داشت.
پخشکنندهى مدياى داخلى اين دستگاه از فرمتهاى MP3، AAC، AAC+، eAAC+، MPEG4، H.263 و H.264 پشتيبانى مىکند. رابط کاربرى سامسونگ Ultra Smart F520 از نوع فلش است و امکان مشاهده اسناد (document viewer) و صفحات وب وجود دارد. علاوه بر اينها کليدهاى اختصاصى براى تلويزيون، موسيقى و اينترنت در نظر گرفته شده است.
بنا بر ادعاى سامسونگ صفحه لمسى اين دستگاه يک نوآورى محسوب مىشود و بسيار حساس است که بطور دقيق اثر لمس توسط کاربر را تشخيص مىدهد. اين امر حرکت در بين منوها را آسان مىسازد.
اين گوشى از نوع GSM سه بانده است و از استانداردهاى ارتباطى بىسيم EDGE و HSDPA با فرکانس 2100 مگاهرتز پشتيبانى مىکند. اين محصول حدوداً در ماه سپتامبر براى فروش عمومى در دسترس خريداران قرار خواهد گرفت
در تولد من همه چیز متولد شد. من علت خویش و همه ی موجودات بودم و اگر اراده می کردم نه خودم و نه هیچ موجودی وجود نمی داشت. اگر من نبودم خدا نیز نبود.
http://shahzadesoltan.blogfa.com/

IT,S VERY NICE :o
فکر میکنم پس هستم
نگاه نو
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|