فرق بين cyber shot و دوربيناي معمولي ؟!
|

فرق بين cyber shot و دوربيناي معمولي ؟!
حرف من حرف خودم نیست حرف خاکه حرف ریشس حرف دیروز و ندیده حرف فردا و همیشس
صحبت سکوت سرد آدمای تو قاب حرف این صورتکا نیست حرف اونوره نقابه
|
|

فرق دوربین سایبر شات و معمولی فرق دوربین مثلا نوکیا هست با سونی.یعنی فرقشون در تکنولوژی ساختشونه.همین.مثلا یکی لنزش کارل زایسه اون یکی نیست.
اما توی خود گوشی های سونی اریکسون این برند امد این سیاست رو ایجاد کرد که یه سری دوربین های گوشی هاش رو با بالاترین تکنولوزی ایجاد کرد و مثلا تنظیمات دوربینش رو حرفه ایی تر کرد.به گوشی هایی که این دوربین رو داشتن میگفت سری کا و اسم دوربینش رو هم سایبر شات گذاشت
فقط یه اسمه که معرف بهترین دوربین گوشی تولیدی سونی هست .

البته این مورد رو هم باید اضافه کرد که تمام گوشی های سری کا سایبرشات نیستند.
مثل مدل های پایین از قبیل: K310 و K510
البته محسن جان شما خودتون به راحتی با مقایسه ی عکس گرفته شده از 2 گوشی با وضوح یکسان, سایز یکسان و به طور مثال گوشی 2MP ساخت سونی اریکسون و گوشی 2MP دیگری که با استفاده از فناوری و لیسانس سایبرشات تولید شده تفاوت رو حس کنید.

يعني هيچ كدوم از گوشي هاي سري w يا ....... به جز گوشي هاي سري k ساير شات نيستن ؟

سايبر شات يه تكنولوژي منحصر به فرد براي توليد انواع دوربين ديجتال سوني هستش البته ساير برنده مثل كانن هم همچي مواردي روه م دارند مثلا كانن اكثر دوربين هاش رو پاور شات و پاناسونيك هم دوربين هاش رو لوميكس صدا ميزنه و در اصل خودش هم يه تكنولوژي براي اون برند محسوب ميشه
همين طور هم كه اقا مصطفي گفتن سوني با ورود اين تكنولوژي در عرصه توليد تلفن همراه و صدا زدن برخي از مدل هاي سوني اريكسون به نام سايبر شات قصد داره كه سهم بيشتري از بازار پرهياهوي تلفن همراه رو به خودش اختصتص بده كه تا الان هم موفق بوده مثل مدل پر آوازه كا 800

يعني دوربين k850 از n90 قوي تره ؟ يكم از خصوصيات دوربين k850 بگيد !
راستي نوكيا واسه دوربيناي گوشياش از چي استفاده مي كنه ؟
یه سوال از یه دوست ....

-این رو اضافه کنم که از این پس سری کمرای سونی اریکسون دیگه کا نیست و سی هست که حرف اول سایبر شاته.یعنی هر گوشی سی حتما دیگه سایبر شاته
2-والله این مقایسه یک نظر شخصی هست که هر کس میتونه نوعی نظر بده.در کل و نظر جمعی رو بخواهیم لحاظ کنیم ان 95 سر تر شناخته شده
2 تا بحث هست یکی قطعات دوربینش هست یکی تکنولوزی ساخت دوربینش هست که نوکیا داره
یکی قطعاتش هست که مثلا لنزلش بهترین لنز دنیاست و انحصاری امتیازش روی موبایل دسته نوکیاست .لنز کارل زایس.البته توی دوربین های حرفه ایی این امتیاز دست سونی هست.که اگه توجه کنید توی تبلیغ دوربینهای حرفه ایی سونی اینجوری میگه:
لنز کارل زایس
حسگر سی موس
سونی..مثل هیچکدام
دوم یه تکنولوژی داره که اسمش رو یادم نیست.کارش اینه عکسها رو قبل دیدنش توسط شما یه حالت ابرنگی در میاره
نقطه قوت خوشگل تر شدنه عکسه
اما نقطه ی منفی اش که منم بدم میاد مصنوعی کردن عکسهاشه
دقیقا به خاطر همین مسئله هم هست که بعد گرفتن عکس با نوکیا چند لحظه باید صبر کنید تا عکس ذخیره بشه و شما ببینیدش

این دیگه چه سوالیه؟دوربین 5 مگاپیکسلیه K850 کجا و دوربین 2 مگاپیکسلیه N90 کجانوشته اصلی توسط sokout
![]()
یه مقایسه غیر عادلانست!
ولی هیچی کارل زایس نمیشه!
لنز نوکیا بهتر از همه ی گوشی های دیگه از جمله سونی اریکسونه.
من 2 سال و نیمه از تهران هستم

دوست عزیز این نتایج و بررسی سایت های بزرگ گوشی های موبایل که از کسانی که گوشی دارن مقایسه به عمل میاد و این که دوربین گوشی های سونی اریکسون از نظر کسانی که گوشی داشتن و دارن ...
نتیجه این مقایسه در صدر سونی اریکسون هستش و بعد نوکیا و ...........
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|