از مدیران این بخش میخوام لطفا جواب بدن کدوم بهتره؟
میخواستم عوض کنم گفتم اول جویا شم ببینم بهتره عوض کنم یا نه؟
ممنون اگه جواب بدین
|

از مدیران این بخش میخوام لطفا جواب بدن کدوم بهتره؟
میخواستم عوض کنم گفتم اول جویا شم ببینم بهتره عوض کنم یا نه؟
ممنون اگه جواب بدین
دلی دیرم چو مرغ پا شکسته
چوکشتی بر لب دریا نشسته
همه گویند طاهر ساز بنواز
صدا چون میدهد......
ساز شکسته
|
|

با سلام.
خوب از همه لحاظ ان 73 بهتره غیر از دو چیز اولیش کیفیت تصویر دومی هم اگه دوربین 6500 مثل 5610 باشه از ان 73 بهتره.
صدای ان 73 چون 3تا بلند گو داره بیشتر و تیزتره اما صدای 6500 یه خورده کم تره.
کلا اگه من باشم ان 73 بر میدارم.
ولی اگه خواستید 6500 بردارید اول یه نگاه به 5610 بندازید شاید اون بهتر باشه از هیچ لحاظ 6500با 5610 فرق ندارند جز صدا یه نگاه به عکساشون در وب بکنید نظرتون عوض میشه.

برای مقایسه تئوریک n73 با 6500 کلیک کنید بر تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
برای مقایسه تئوریک 5610 با 6500 کلیک کنید بر تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
فکر میکنم پس هستم
همانا خداوند فرشته راعقل داد بدون شهوت.حیوان را شهوت داد بدون عقل.فكر ميكنم!!شايد، انسانیكه عقلش بر شهوتش غلبه کند بهتر از فرشتهاست.و انکه شهوتش بر عقلش حکم کند از حیوان پست تر است
نگاه نو

تظر شخصی من اینه که از نظر طراحی و صفحه نمایشگر واقعا 5610 و 6500 زیباتر هستند ولی سیمبیان منو به هیجان میاره و 100% نمیتونم n73 را انتخاب نکنم اگر 5610 سیمبیان داشت با دور بین 3.2 مگا پیکسل صفحه TFT 16 میلیون رنگ و قابیلیت پخش موسیقی بالا EXPRESS MUSIC و صدالبته طراحی فوق العده تا مدتها بی رقیب ترین گوشی نوکیا بود
----------------------------------نظر شخصی ---------------------------------------------------------------------------------
فکر میکنم پس هستم
همانا خداوند فرشته راعقل داد بدون شهوت.حیوان را شهوت داد بدون عقل.فكر ميكنم!!شايد، انسانیكه عقلش بر شهوتش غلبه کند بهتر از فرشتهاست.و انکه شهوتش بر عقلش حکم کند از حیوان پست تر است
نگاه نو

منم پیشنهادم N73 Music Edition هست ، حامد که 5610 گرفته و راضی هست ... فقط اگر سیمبیان بود که نور علی نور میشد...

خیلی ممنون واقعا راهنمایی هاتون مفید بود
از دوستان عزیزم porofesor_dana-DANG3R-DJ.HAMED بسیار سپاسگزارم
دلی دیرم چو مرغ پا شکسته
چوکشتی بر لب دریا نشسته
همه گویند طاهر ساز بنواز
صدا چون میدهد......
ساز شکسته

saze_shekaste به نظر منم الآن N73 امتحانش رو پس داده و انتخاب مطمئنی هست ولی اگه براتون ظاهر گوشی مهم تر هست اول 5610 و بعد هم 6500 رو پیشنهاد می کنم.

اما 5610 الان یه خوبی داره بعضی جاهاشو شبیه سازی سیمبیان کردند و دیگه اینباکسش محدود نیست اندازه مموریش هست و ام پی 3یش که واقعا سگش به ان 73 می ارزه.(الکی نمی گم ها با دادشم مقایسه کردم)

سازی جون منم پیشنهاد میکنم که 5610 و یا نهایتا 6500 بگیریم. فکر نکنم N73 برات بهتر از این دوتا باشه.
به چشمانم آموختم که هر کسی، ارزش دیدن ندارد؛ از اون موقع چشم هام رو درویش کردم.. و بهونه ای شد تا از همه درویش بشم... و شدم: درویش رضا..
من نیز چو تو شاعر افسانه خویشم ..

شرمنده که کمی دیر جواب میدم . ببخشید . اما نظر شخصی من در مورد کارکرد گوشی روی N73 هست اما اگه زیبایی واستون مهمه 6500 شاید ...![]()
بررسی گوشی ها رو هم که دوست عزیز گذاشتن ! :)
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|