سلام دوستان امروز یه N72 واسه یکی از آشنایان گرفتم یه مدتی باهاش کار کردم و نتیجه ی کارم رو براتون میذارم :
صدا :
1- اسپیکر : بلندی صدا خوب و مناسبه ( تقریبا هم اندازه ی 5700 خودم ) ولی صداش زیر تره و شاید کمی بردش بیشتر باشه ! کیفیت صداشم خوبه ( به نظرم از N70 بهتر بود با اینکه همزمان مقایسه نکردم ... ولی به پای 5700 به هیچ وجه نمیرسید )
2- هدفون : کیفیت خوبی داره و نسبتا شفافه ! نسبت به 5700 کیفیتش پایینتره اکولایزرم نداره !
دوربین :
1- عکاسی : مثه N70 هستش فقط تو روز و نور کافی میشه عکسایه خوبی باهاش گرفت ! ولی تو شب و حالت ماکرو چنگی به دل نمیزنه ( دوربینایه N70 و N72 و 3250 و 5700 تقریبا شبیه همن ! ) البته بازم میگم واقعا تو نور کافی عکساش خوبه !
فیلم : مثه اکثر گوشی های نوکیا عالیه !
ال سی دی :
کیفیت ال سی دیش مثه 3250 و N70 هستش زاویه دیدش خیلی بالا نیس ( به W810 و 5700 نمیرسه ) زیر نور از W810 ( و خیلی از گوشی های سونی مثه W700 , K750 , W800 ) بهتره تا حدودی...رزلوشنش هم نسبتا پایینه و در مقایسه با بعضی گوشی های نوکیا مثه N73 و 5700 و یا اکثر گوشی های سامسونگ مثه D900 و... حرفی برای گفتن نداره ! برایتنس ( نور ) صفحش خوبه ( و خوب میدونید هر چی برایتنس رو پایینتر قرار بدید مصرف باطری پایین میاد )
برنامه خوری :
یکی از برنامه خور ترین ورژنایه سیمبین روش نصبه ...
سرعت :
واسه من که با 5700 کار کردم سرعت گوشی هایی مثه N70 , N72 و حتی N73 خیلی کم به نظر میاد !
سایز وزن و دکمه ها :
گوشیه خوش دستیه ! گوشی های نوکیا اصولا سبک نیستن شامل اینم میشه البته به خاطر خوش دست بودن وزنش زیاد اذیتتون نخواهد کرد ! دکمه هاشم مثه N70 افتضاح هستن و کار باهاشون چندان راحت نیس ( برجستگیشون از N70 هم کمتره ) کیلیدایه جهتیشم مثه N70 کوچیکن و کار باهاشون لذت بخش نیس ! خلاصه به درد اس ام اس زدن سریع نمیخورن !
( یه خوبییم که داره مثه N70 زیاد نشده ... البته این مورد واسه من مهم نیس ولی واسه خیلیا ... )

LinkBack URL
About LinkBacks