سلام!
من چه جوری میتونم گوشیم Reset کنم!![]()
البته Reset به معنی Format کردن حافظه Phone !
سیستم عاملش S40 هست ولی نمیدونم که کدوم ویرایشش! (بیشتر شبیه 6270).
اینم عکسش:
![]()
|

سلام!
من چه جوری میتونم گوشیم Reset کنم!![]()
البته Reset به معنی Format کردن حافظه Phone !
سیستم عاملش S40 هست ولی نمیدونم که کدوم ویرایشش! (بیشتر شبیه 6270).
اینم عکسش:
![]()
انچه به راستی از زندگی تمنا داری در این جهان سراغ نتوان کرد
امیرالمومنین (ع)
روزه ی قلب برتر از روزه ی زبان و روزه ی زبان برتر روزه ی شکم است !
|
|

mina, با عرض خوش آمد به شما![]()
شما فقط می توانید در گوشی های سری 60 تنظیمت کارخانه را به حالت اول برگردانید و برای reset باید آن را به نمایندگی های مجاز نوکیا برده تا برای شما آن را فلش کنند.

البته رضا جان تو سری 40 هم این امکان وجود داره...
تو سری 40 مثه 6300 کافیه بری تو ستینگ بعد گزینه Restore Factory setting رو بزنی تا گوشیت به حالت کارخونه یی برگرده ... البته طبیعتا شماره ها و مسیج ها و... رو از دست میدی !
البته اگه میخوای مموریت رو فرمت کنی کافیه تو بخش گالری رو مموری کارتت بری و از مسیر Options >>> Format Memory Card رو انتخاب کنی !
یاد یاران سفر کرده به خیر...

خب منم گفتم که میشه فقط تنظیمات کارخونه یا همون factory رو برگردوند ولی کل اطلاعات phone پاک نمیشه درسته؟نوشته اصلی توسط Nabakhshoode
![]()

سلام . ممنون از راهنمایی تون...من واسه این میخوام گوشیمو فرمت کنم که وقتی میخوام بعضی عکسا رو باز کنم low memory میده در حالی که چند برابر اون عکس مموریه خالی دارم . فکر کردم شاید اگه گوشیمو فرمت کنم این مشکل حل بشه .
بازم ممنون
امیرالمومنین (ع)

خواهش میکنم ! آره مموریتو فرمت کن احتمالا درست میشه ! البته قبلش از اطلاعات وفایلهای مهمت یه بک آپ رو کامپیوتر بگیر !سلام . ممنون از راهنمایی تون...من واسه این میخوام گوشیمو فرمت کنم که وقتی میخوام بعضی عکسا رو باز کنم low memory میده در حالی که چند برابر اون عکس مموریه خالی دارم . فکر کردم شاید اگه گوشیمو فرمت کنم این مشکل حل بشه .
بازم ممنون

mina, این پیغام مربوط به وقتی است که برنامه های در حال اجرا زیاد باشند و ram گوشی که فضایی برای load برنامه هاست نسبتا پر شده باشد.

در پاسخ به اقای major 1 : اره من اول از همه back up گرفتم . بازم مرسی که گفتین.
در پاسخ به جناب administrator: عرض کردم که free memory خیلی دارم . بعدشم بقیه برنامه ها مثل تم ها و موزیک ها و ... اجرا میشن ولی نمی دونم چرا وقتی میخوام بعضی عکسا رو wallpaper بذارم error میده .![]()
امیدوار بودم اینجا یه راهی پیدا کنم
مرسی که وقت گذاشتید و جواب دادید![]()
امیرالمومنین (ع)

mina, من منظورم از RAM داشتن حافظه نبود بلکه منظورم مقداری از حافظه است که برای اجرای برنامه ها مورد نیازه و به اصلاح random access memory نامیده میشه که شما برای افزایش این مقدار باید برنامه های در حال اجرا رو ببندید و دوباره امتحان کنید.

پرفشنال جان گوشی های جاوای نوکیا که یه برنامه رو بیشتر نمیتونه اجرا کنه ... برنامه هارو مینی مایز هم نمیکنه !mina, من منظورم از RAM داشتن حافظه نبود بلکه منظورم مقداری از حافظه است که برای اجرای برنامه ها مورد نیازه و به اصلاح random access memory نامیده میشه که شما برای افزایش این مقدار باید برنامه های در حال اجرا رو ببندید و دوباره امتحان کنید.
فکر میکنم اگه گوشیت با ریست حل نشه مجبور بشی فلشش کنی !
اول گوشیتو ریست کن بعد مموریتو فرمت کن ! ( قبلشم از شماره ها و اطلاعاتت بک آپ بگیر که از دست نره ) اگه درست نشد ببرش برا تعمیر که احتمال داره نیاز به فلش شدن داشته باشه !
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|