دوستان عزیز ابتدا شما باید فایل زیر را دانلود نمایید و سپس بر روی گوشی نصب کنید.
|

دوستان عزیز ابتدا شما باید فایل زیر را دانلود نمایید و سپس بر روی گوشی نصب کنید.
در حیرتم از مرام این مردم پست
این طائفه زنده کش مرده پرست
تا هست به ذلت ببرندش به جفا
تا مرد به عزت ببرندش سر دست
|
|

لطفا عکسی از تم هم بذارید.![]()

حالا تم هایی را که از زیر می گیرید به فولدری بر روی گوشی انتقال دهید. (یک فولدر توی Ram بسازید و تم ها را بریزید اون تو)
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

از این پست به بعد تازه تم ها شروع میشه اون فایل بالایی نرم افزار اجرا کننده تم ها است که قبل از انجام هر کاری باید روی گوشی نصب گرددنوشته اصلی توسط Professional
![]()

برای توضیح باید عرض کنم که در ابتدا فایل پست اول را بر روی رم کارت گوشی نصب نمایید سپس تم های مورد نظرتان را در یک فولدر بر روی رم کارت خودتان قرار دهید
مثلاً Storage cars\Theme سپس برنامه را اجرا نمایید از تب های پایین صفحه Appearance را انتخاب نمایید از بالای صفحه Path را بزنید بعد مسیر را که تم هایتان را در آن ریختید دنبال نمایید Storagecard\Theme سپس Ok نمایید از ستون کشویی زیر Path تم مورد نظرتان را انتخاب نمایید و سپس کلید Apply را بزنید و پس از آن Start حال منتظر نمایید تا کار برنامه تمام شود سپس گزینه Finish را انتخاب نمایید پس از آن گوشی به صورت اتوماتیک خاموش می شود وقتی گوشی اومد بالا حالشو ببرید ...![]()
![]()
![]()

این هم یک تم مشکی باحال

این هم تم سنگ مرمر خیلی هم قشنگه راستی یک نکته مهم پسوند تمی که به گوشی انتقال می دهیم باید theme.* باشه.
[thumbnail]http://www.gigaimage.com/images/weedqxbc1b9xcy02jwle.jpg[/thumbnail]

دوستان عزیز اگه استقبال بشه و بدردتون بخوره که باز هم از این تم های زیبا می گذارم ضمناً اگه سوالی داشتید من در خدمتم.
راستی همه ی این تم ها تست شده نگران نباشید.![]()

خسته نباشید، من فقط اون برنامه که اول داده گذاشته بودی رو نصب کردم بقیه عین آمار نامردی نکردن همه لینکا error دادن به هر حال یه فکری واسه ما بکن مرد![]()

نوشته اصلی توسط M-Ebi
ممنون ولی تمام لینکها error میدن
تو زاهد خشکی ومن فاسق تر آتش نشنیده ام که در تر گیرد!
AMIRARSES
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|