کد:http://rapidshare.com/files/285034114/NFS-7n1.rar
|

کد:http://rapidshare.com/files/285034114/NFS-7n1.rar
سایت موبایل برای ایرانیان[/size]
در ساختن این سایت مرا یاری کنید
forum.mobile4iranian.com
|
|

سلامو ممنون optimus-prime جان که این رو گذاشتی
حجم این فایل تقریباً 10 MB هست و به نظر من این برای این مجموعه ای که گذاشتی خیلی کمه![]()
مطمئنی که فایل درسته و اگه درسته میشه بگید توش چیه آخه عکسی که گذاشتی فقط 6تا NFS هست :o
در تصویرهای حکاکی شده در سنگهای تخت جمشید :
هیچکس عصبانی نیست , هیچکس در حال تعظیم نیست
در بین این صدها پیکر تراشیده حتی یک تصویر برهنه نیست
قدرت , نجابت , ادب , احترام
چه بودیم و حالا چه شدیم
عضو شوید و به ایران کمک کنید http://www.erepublik.com/en/referrer/ghoolkhor
کلیک کنید !

سلام به غول ساز خودم![]()
منم از جایی که برداشتم خیلی تعجب کردم که 10 مگه شما می توانید دانلود کنید و ببینید چیه
عکسشم 6 تاس ولی خودش 7 تاس
forum.mobile4iranian.com

شاید فایل های کرکشون باشه![]()

فک نمیکنم
forum.mobile4iranian.com

سلام دوستان![]()
الان بیشتر سایت های خارجی که بازی میذارند برای دانلود،لینک های دانلود اون رو به طورمستقیم در اختیار کاربر قرار نمی دند بلکه لینک ها رو درون فایل متنی (TXT) قرار میدند و کاربر بادانلود فایل متنی میتونه لینک های اصلی رو به دست بیاره.![]()
به نظر من این بازی ها هم همینطوری هستند.![]()
![]()
اول مهر بر میگردم
--------------------------------------------------------------------------
من می گم چشات قشنگه * تومی گی دنیا دو رنگهمن می گم دلم اسیره * تومی گی خیلی دیرهمن می گم قلبم رو نشگن * تو می گی من می شکنم منمن می گم دلم رو بردی * تو می گی به من سپردی؟من می گم دلم شکستست * تو می گی خوب میشه خستستمن می گم بمون همیشه * تو می گی ببین نمیشهمن می گم تنهام می ذاری * تو می گی طاقت نداری؟من می گم تنهایی سخته * تو می گی این دسته بختهمن می گم که تا قیامت * برو خوبم به سلامتكلوب هواداران بارسلوناي اسپانيا ( بشتابيد )
بیا تو حالشو ببر *** نیم کاسه ***
![]()
![]()

یه موردی هم هست که اگه txt باشه 10 مگ نمیشه واسه اون خیلی پرحجمه
forum.mobile4iranian.com

بله دوست عزیز 10مگ برای یه فایل txt زیاده ولی ممکنه علاوه برفایل txt فایل های دیگه ای مثل تصاویری از بازی ها و یا تبلیغات باشه.![]()
اول مهر بر میگردم
من می گم چشات قشنگه * تومی گی دنیا دو رنگهمن می گم دلم اسیره * تومی گی خیلی دیرهمن می گم قلبم رو نشگن * تو می گی من می شکنم منمن می گم دلم رو بردی * تو می گی به من سپردی؟من می گم دلم شکستست * تو می گی خوب میشه خستستمن می گم بمون همیشه * تو می گی ببین نمیشهمن می گم تنهام می ذاری * تو می گی طاقت نداری؟من می گم تنهایی سخته * تو می گی این دسته بختهمن می گم که تا قیامت * برو خوبم به سلامتكلوب هواداران بارسلوناي اسپانيا ( بشتابيد )
بیا تو حالشو ببر *** نیم کاسه ***
![]()
![]()

انقدر ذهن خودتون رو مشغول نکنید![]()
این بازیهای موبایله!
![]()
کد:Need for Speed 7 in 1 | 9.3 MB Need for Speed Undercover (multiscreen, 240x320 Nokia) Need For Speed ProStreet 3D (SE (128x160, 176x220, 240x320), 176x208, 240x320, 320x240, 352x416) Need For Speed ProStreet Textures Modification (multiscreen) Need for Speed Most Wanted (multiscreen) Need For Speed Carbon 3D (176x208, 176x220, 240x320) Need for Speed Underground 2 (multiscreen)

منتقل کنید
forum.mobile4iranian.com
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|