ببخشید من بازی ZUMA (همون که یه قورباغه می چرخه توپارو می ترکونه ) رو تحت جاوا رو g700 نصب کردم اما خیلی کوچیک اجرا میشه میخواستم بدونم راهی برای بزرگ کردن صفحش هست و اگه نیست این بازی تحت UIQ اومده که FULL SCREEN اجرا بشه ؟ با تشکر !
|

ببخشید من بازی ZUMA (همون که یه قورباغه می چرخه توپارو می ترکونه ) رو تحت جاوا رو g700 نصب کردم اما خیلی کوچیک اجرا میشه میخواستم بدونم راهی برای بزرگ کردن صفحش هست و اگه نیست این بازی تحت UIQ اومده که FULL SCREEN اجرا بشه ؟ با تشکر !
|
|

راهش اینه که با تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! خودتن سایزش رو عوض کنید البته کمی کیفیتش بد مشه ولی اگر خیلی دوست دارید تستش کنید.
در ضمن چون سایز گوشیتون 320*240 هست این رو استفاده کنید:
کد:Nokia-MIDlet-Original-Display-Size: 176,208 Nokia-MIDlet-Target-Display-Size: 240,320

![]()
خب! ببخشید اینو باید از کجا بگیرم ؟

شما که گفتید نصبش کردید![]()
به هرحال این خود zuma:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

نه! منظورم این بود که این کد رو که دادید باید کجا وارد کنم ؟ من زیاد از این کدی که دادید سر درنیاوردم وگرنه ZUMA رو که دارم !

شرمنده من اون لینک "با این روش" رو ندیدم ولی در هر صورت گوشی من نوکیا نیست و این تغییرات هم فایده ای نداشت ! خیلی ممنون !![]()
![]()
![]()
![]()

خب فرقی نمی کنه همون رو بذارید قاعدتا باید کار بده آموزشش رو بخونید مشخصه باید فایل META INF رو تغییر بدید.
در ضمن می تونید این فایل رو دانلود کنید برای سایز گوشی شما کار می کنه:
کد:http://www.mobile4persian.com/forum/download/file.php?id=10578
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|