Full Throttle
بعد از این بازی های 5 مگی و 24 مگی و 70 مگی دیگه لازم بود یه بازی سنگین بیاد Full Throttle یه بازیه 200 مگیه که در اصل ویدئو گیمه در مورد گرافیک این بازی دیگه نباید توضیح داد !
اگر می تونید دانلود کنید که هیچ اگر نمیتونید لااقل به این تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! یه سری بزنید بازیو ببینید واقعا محشره![]()
البته 200 مگابایت زیپ شدش هست اصلش493 مگابایته![]()
بازی روی N95 8GB و 5700 تست شده.
اول شبیه ساز بازی رو دانلود کنید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
بعدش بازی رو از لینک های زیر بگیرید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
تبلیغات در موبایل برای ایرانیان
|
|

کاربران زیر به خاطر این پست از Professional تشکر کرده اند
morteza1200 (09-17-2010)
07-29-2008

- پستها
- 778
تشکر شده 13 بار در 23 پست
Re: بازی 493 مگابایتی برای موبایل !!!!!! Full Throttle
این شبیه ساز که گذاشتید چیه...؟
واسه بازی کردن رو کامپیوتر هستش...؟![]()
آلبوم جدید و فوق العاده زیبای علی تکتا به نام این روی سکه
یه لحظه دیوانگی باعث شد شاهرگم رو بزنم..
الهــی ، عاجز و سرگردانم ؛نه آنچه دارم دانم و نه آنچه دانم دارم...
07-29-2008
مدیر بازنشسته

- پستها
- 16,181
تشکر شده 990 بار در 2,092 پست
نه عزیز این شبیه ساز اسمش Scummvm 0.11.1-s60-v3 هست روی گوشی های سری 60 ویرایش سوم نصب میشه وبعد باید ابا استفاده از این شبیه ساز بازی گفته شده را روی گوشی اجرا کنیدنوشته اصلی توسط JABER
07-29-2008

- پستها
- 962
تشکر شده 15 بار در 20 پست
من یک سر به Youtube زدم.با این که حجمش بالا است,ولی گرافیکش ضعیف تر از Atlantisredux است.نحوه ی بازی از دید دوربین های ثابت صورت می گیرد.مثل Resident Evil 2,3 .با این حال با ز هم چنین پست هایی ارزش خاص خودشان را دارند.
![]()
![]()
لطفا برای تشکر از پست از گزینه یاستفاده کرده و برای گزارش پست های خلاف بر روی
گزینه کلیک کنید.
کلیک کردن بر روی دکمه تشکر زمان کمتری نسبت به ارسال کردن پست مبنی بر تشکر مصرف میکند.
تشکر کردن، نشان دهنده ی شأن والای تشکر کننده است.
رپيد باز - بهترين راه دانلود پرميوم از رپيدشير ، فورشيرد ، مگا آپلود ، فايل فاكتوري و ...
07-29-2008

- پستها
- 746
تشکر شده 4 بار در 4 پست
واسه سری 60 v2 نیست این بازی؟؟؟
[flash width=250 height=55]http://topgoal.ir/User/Mohsen_Bar3lona/Logo%20&%20Banner%20tv3/fifa-2010.swf[/flash]]
07-29-2008

- پستها
- 957
تشکر شده 17 بار در 19 پست
با سلام و خسته نباشيد .
بازي زيبايي هستش براي موبايل هاي نسل چهارم ، البته نسخه هاي پي سي اين بازي هم هستش .
با اسم هاي Full Throttle و همينطورم Full Throttle and Dark Forces
و همينطورم فيلمي سينمايي هم هستش مربوط به سال 2003 ميلادي با اين اسم Charlie's Angels Full Throttle يا همون فرشتگان چارلي ...
فک کنم اسپم شدش پستم ، همينجوري خوشم اومدش بي ربط اسپم کنم وقتي همه لا لا تشريف دارن ...![]()
07-30-2008
مدیر بازنشسته

- پستها
- 16,181
تشکر شده 990 بار در 2,092 پست
محسن جان اگه بتونم شبیه سازش رو پیدا کنم میشه ازش در همه گوشی ها مثل s60 - UIQ3 و....هم استفاده کرد.
09-12-2008

- پستها
- 303
تشکر شده 2 بار در 2 پست
این برنامه scummvm یه پروژه برنامه نویسی به معنیScript Creation Utility for Maniac Mansion Virtual Machine هست . علاوه بر اين كلي بازی با سایزهای بالا و البته شبیه ساز برای سایر سیستم های عامل مثل ویندوز ، مک ، یو آی کیو 3 ، پاکت پی سی ، آیفون ، پی اس پی ، پی اس تو و ... هست اگر اشتباه نکنم . همینطور سیمبیان های نسخه 1 و 2 و ... خلاصه همه پلتفرم ها و همه مارک ها .... سری 80 ، سری 90 و ...
این سیستم عامل ها و البته بیشتر از این هم از این بازی ها پشتیبانی می کنن و بازی ها روشون اجرا می شه :
Windows, Linux, Mac OS X, Dreamcast, PocketPC, PalmOS, AmigaOS, BeOS, OS/2, PSP, PS2, SymbianOS ...
این هم صفحه ای که می تونید همه چیز رو در اونجا پیدا کنید و دانلود کنید ، پر از شبیه ساز و بازی و کد و خلاصه .... :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
البته تو سایت تضمین نکرده که رو بقیه پلتفرم های سیمبین اجرا میشه اما به نظرم ارزش داره یه دونه از اون بازی های زیر 10 مگ رو بچه ها برای سایر سیستم عامل ها امتحان کنن .
این هم صفحه درصد سازگاری بازی ها با سیستم عامل هاست :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
من امید
حاضرم خوب زندگی کردن رو یاد بگیرم حتی اگر به جهنم برم ....
http://o-mid.com
http://worldtv.com/omid
09-14-2008

- پستها
- 303
تشکر شده 2 بار در 2 پست
رضا کسی نمی تونه قسمت دوم این بازی رو یه جای دیگه آپلود کنه . من قسمت اولش رو دانلود کردم . قسمت دومش رو که می خوام دانلود کنم تا حدود 70 درصد می ره بعد قطع میشه . رپید شیر خیلی سرعتش پایینه . از یوتیوب که دانلود می کنم ثابت با 128 شونزده تا بدون پایین اومدن دانلود می کنه ولی تو رپیدشیر علاوه بر این که قابلیت resume نداره سرعتش خیلی کمه .
خلاصه اینکه ممنون می شم اگر کسی قسمت دومش رو روی یه سرور دیگه حداقل با قابلیت resume اپلود کنه . باز اگه نشد ممنون به خاطر لطفتون که وقت گذاشتید و خوندید
من امید
حاضرم خوب زندگی کردن رو یاد بگیرم حتی اگر به جهنم برم ....
http://o-mid.com
http://worldtv.com/omid
10-05-2008

- پستها
- 6
تشکر شده 0 بار در 0 پست
شبیه ساز بازی رو دانلود کردم و روی گوشی ام نصب کردم که درست اچرا شد ، فایل 493 مگابایتی رو هم دانلود کردم اما وقتی بازش کردم 4 تا فایل EXE بود و یه عالمه فایل با پسوند های عجیب غریب . آقا سر کاریم ؟ این بازی کامپیوتره ... تو Help نوشته که باید بوت دیسک درست کنیم تا فایل EXE تو کامپیوتر اجرا بشه ...
اگه بازی می زارین یه بار چک کنین ببینین اجرا میشه بعد بگید 210 مگ rar رو دانلود کنیم . دانلودش 3 ساعت طول کشید .
کسی می دونه میشه رو گوشی اجرا کرد یا نه ... ؟
منتظر جوابتونم
ممنون
فروش استثنائی محصولات نوین | با قیمتی استثنائی
|
اطلاعات تاپیک:
Users Browsing this Thread
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
تاپیک های مشابه :
-
انجام Full Screen بازي هاي جاوا در نوکیا وِيرايش سوم !!!
توسط Professional در انجمن بازی ها - Games 3rdپاسخ ها: 14آخرين نوشته: 12-27-2009, 03:57 PM -
نسخه جدید BlueSoleil v6.0.227 Full برای ارتباط بلوتوث و PC
توسط Professional در انجمن برنامه های کامپیوتری مخصوص موبایل - PC Mobile Applicationsپاسخ ها: 17آخرين نوشته: 09-13-2009, 07:45 AM -
360Desktop Full
توسط Ahmad_SiSi در انجمن معرفی برنامه های کامپیوتر - PC Softwaresپاسخ ها: 4آخرين نوشته: 07-24-2008, 04:13 PM -
قضاوت در مورد Full HD بودن Resistance2 زود است
توسط MaFia در انجمن اخبار بازی ها - Game Newsپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 04-17-2008, 12:49 PM -
Java Full Games 54
توسط DANG3R در انجمن بازی ها - Games Javaپاسخ ها: 2آخرين نوشته: 09-18-2007, 05:11 PM
|
|
|
|
|
|

LinkBack URL
About LinkBacks

نحوه ی بازی از دید دوربین های ثابت صورت می گیرد.مثل Resident Evil 2,3 .با این حال با ز هم چنین پست هایی ارزش خاص خودشان را دارند.
استفاده کرده و برای گزارش پست های خلاف بر روی