راستی رامین جان اولیه فرمتش cbr هست تو گوشیم باز نمیشه به نظرت چه کارش کنم ؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
فقط تورو خدا خیلی ممنونت میشم اگه سریع جوابمو بدی که دارم میمیرم از هیجان بازم به خاطر زحماتت ازت متشکرم خیلی ماهی:)
![]()
:) :)
![]()
|

راستی رامین جان اولیه فرمتش cbr هست تو گوشیم باز نمیشه به نظرت چه کارش کنم ؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
فقط تورو خدا خیلی ممنونت میشم اگه سریع جوابمو بدی که دارم میمیرم از هیجان بازم به خاطر زحماتت ازت متشکرم خیلی ماهی:)
![]()
![]()
بچه ها ما هم کچل شدیم رفتیم خدمت افتادم سیرجان نیرو دریایی ارتش جمعه صبح باید اونجا باشم موج مثبت بدید بعد اموزش تهران باشم وگرنه میدقم:) البته شاید معافیت پزشکی یا معافیت از رزم بگیرم دلم واسه همه ام4پی تنگ میشه قول میدم تهران بیافتم این کم مهری چند ماهمو (که البته دست خودمم نبوده) جبران کنم خداحافظ همگی![]()
![]()
![]()
|
|

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
بچه ها ما هم کچل شدیم رفتیم خدمت افتادم سیرجان نیرو دریایی ارتش جمعه صبح باید اونجا باشم موج مثبت بدید بعد اموزش تهران باشم وگرنه میدقم:) البته شاید معافیت پزشکی یا معافیت از رزم بگیرم دلم واسه همه ام4پی تنگ میشه قول میدم تهران بیافتم این کم مهری چند ماهمو (که البته دست خودمم نبوده) جبران کنم خداحافظ همگی![]()
![]()
![]()

راستی رامین جان اولیه فرمتش cbr هست تو گوشیم باز نمیشه به نظرت چه کارش کنم ؟
با سلام
دوست عزيز من هر دو فايل را دانلود كردم ..... پسوند هيچكدام sis نيست![]()
![]()
لطفا فرصتي بدهيد تا با ايندو فايل كار كنم و يا لينك ديگري برايتان قرار دهم![]()

راستی رامین جان اولیه فرمتش cbr هست تو گوشیم باز نمیشه به نظرت چه کارش کنم ؟
با سلام
دوست عزيز من هر دو فايل را دانلود كردم ..... پسوند هيچكدام sis نيست![]()
![]()
لطفا فرصتي بدهيد تا با ايندو فايل كار كنم و يا لينك ديگري برايتان قرار دهم![]()

من این رو پیدا کردم:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
البته به نظر میاد این بخشی از یک پکیج عظیم بازی هاست ببینید:
کد:Part1 (10 Ball Micropool - BusinessMan) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! --------- Part2 (CA Carting - Future Trooper) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! --------- Part3 (Galatron - Lock N Load 2) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! --------- Part4 (MagiSwap - Oval Racer) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! --------- Part5 (Pentathlon - Sky Force Reloaded) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! --------- Part6 (Sky hunter - The Match 2) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! --------- Part7 (ThreeD - Zombie Fleshfeast) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! All sis games r included in this pack except HD games Big & HD Games Preview Download Links (Lament Island - ChaseHQ 2 Evo - Assassin's Creed HD - Asphalt 4 HD - 7 Days Salvation) Size 43.2 mb تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! ----------- (Real Football 09 HD - Real Football ET - Sango3D - Star Warriors) Size 36.1 mb تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند. اینک عکس های همشون:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
08-03-2009 #16
مدیر بازنشسته
- پستها
- 16,181
Re: درخواست فول ورژن بازی vday salvation
من این رو پیدا کردم:
البته به نظر میاد این بخشی از یک پکیج عظیم بازی هاست ببینید:
کد:Part1 (10 Ball Micropool - BusinessMan) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! --------- Part2 (CA Carting - Future Trooper) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! --------- Part3 (Galatron - Lock N Load 2) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! --------- Part4 (MagiSwap - Oval Racer) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! --------- Part5 (Pentathlon - Sky Force Reloaded) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! --------- Part6 (Sky hunter - The Match 2) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! --------- Part7 (ThreeD - Zombie Fleshfeast) تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! All sis games r included in this pack except HD games Big & HD Games Preview Download Links (Lament Island - ChaseHQ 2 Evo - Assassin's Creed HD - Asphalt 4 HD - 7 Days Salvation) Size 43.2 mb تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! ----------- (Real Football 09 HD - Real Football ET - Sango3D - Star Warriors) Size 36.1 mb تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند. اینک عکس های همشون:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
08-03-2009 #17![]()
- محل سکونت: موبایل4پرشین خیابون خوبی کوچه معرفت پلاک صمیمیت طبقه م
- پستها
- 172
professional و رامین عزیز دست همتون به خاطر این همه زحمت درد نکنه من فایل cbr رو با winrar باز کردم هیچی نبود به جز چندتا فولدر داستان تصویری![]()
![]()
![]()
خیلی حالم گرفته شد الکی کلی پول کافی نت دادم :o![]()
![]()
![]()
08-03-2009 #18![]()
- پستها
- 172
professional و رامین عزیز دست همتون به خاطر این همه زحمت درد نکنه من فایل cbr رو با winrar باز کردم هیچی نبود به جز چندتا فولدر داستان تصویری![]()
![]()
![]()
خیلی حالم گرفته شد الکی کلی پول کافی نت دادم :o![]()
![]()
![]()
08-08-2009 #19![]()
- پستها
- 755
تشکر : 0تشکر شده 2 بار در 2 پستRe: درخواست فول ورژن بازی vday salvation
سلام دوستان
من تقریبا تمام ورژنهای مختلف این بازی را دانلود کردم![]()
حتی نسخه کامپیوتری ..... بعد از دانلود تمام آنها به این نتیجه رسیدم که برای سری 60 ورژن 2 کلا سه نسخه وجود دارد :
1 - نسخه چینی حدود 17 مگا بایتی که شامل 4 روز از بازی است .
2 - نسخه انگلیسی با حجم 8 مگا بایت که شامل 2 روز از باری است و امکان ذخیره را نیز دارا میباشد .
3 - ورژن 2 نسخه انگلیسی که از آخر روز دوم بازی شروع میشود و شامل روز 3و4 میباشد با حجم 6 مگا بایت
در هیچ سایتی اشاره به ورژن کامل این بازی نشذه است ..... فقط در یک سایت روسی اشاره به این شده بود که با نصب یک فایل میتوان 3 روز دیگر را به بازی اضافه کرد ..... البته فایل دانلود از بین رفته بود .
من در یک سرچ کامل دیگر به یک سایت برخوردم که انواع نسخه های بازی و فایلهای اضافی را را برای دانلود قرار داده است .
من هیچگونه پیشنهادی نمیکنم و تنها آدرس سایت را برایتان قرار میدهم .... به صلاح دید خودتان یکی را دانلود کنید .
فقط قبل از دانلود هرگونه فایل اگر اون فایل cbr را هنوز دارید .... بوسیله کارت ریدر به گوشی انتقال دهید و با فایل منیجر این فایل را در دارکتوری برنامه کپی کنید و ببینید تغییری ظاهر میشود و روزهای بعد اضافه میشود و یا نه
در آخر دوست عزیز
هدف من و دیگر دوستان کمک به دیگران و به اشتراک گذاری معلوماتمان است و ما تنها پیشنهاد دهنده هستیم .... دانلود فایل توسط شما یک امر کاملا ارادی است :) :) :)![]()
08-08-2009 #20![]()
- پستها
- 172
رامین جان بابا خیلی کارت دسته خیلی باحالی![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
همین که میای و خیلی صادقانه واسه یه نفر که نه میشناسیش نه چیز دیگه میگردی زحمت میکشی خواستشو برآورده میکنه واقعا تحسین برانگیزه بازم از همه ی دوستان انجمن تخصصی موبایل برای ایرانیان مخصوصا مدیران و اعضای تیم پشتیبانی تشکر میکنم خیلی باحالین![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(همتون
)
![]()
![]()
فروش استثنائی محصولات نوین | با قیمتی استثنائی
آموزش حرفه ای ورزش پارکور
آموزش مهارتهاي فوتبال توسط ديويد بکهام+هديه
گلچین بهترین قسمتهای خنده بازار
تمامی نکات و دانستنی های یک ازدواج موفق
مجموعه کامل شب هاي برره (بدون سانسور)
اطلاعات تاپیک:
Users Browsing this Thread
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
تاپیک های مشابه :
چند عکس فوق زیبا از TERMINATOR: SALVATION
توسط Extreme در انجمن عکس بازی ها - Game Screensپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 05-17-2009, 09:35 PMتریلری زیبا از Terminator: Salvation
توسط Extreme در انجمن دموی بازی ها - Games Demoپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 05-15-2009, 08:47 AM**بشتابید** منفجره بازی های آیفون Terminator Salvation 1.04 (ترمیناتور+کرک شده)**بشتابید
توسط Mei3@M_Bern@beU در انجمن بازی ها - Games iPhoneپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 05-14-2009, 04:53 PMبازي نجات نابودگر Terminator Salvation جاوا
توسط mehrdad-pop در انجمن بازی ها - Games Javaپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 04-26-2009, 10:19 AMاولين اطلاعات از Salvation
توسط MaFia در انجمن اخبار بازی ها - Game Newsپاسخ ها: 0آخرين نوشته: 04-12-2008, 08:45 PM
مستند ابتذال در سینمای ایران + هدیه
توضیحات بیشتر
پکیج استثنائی ۲۰۰ کارتـون دوبـله فـارسی جدید |۹۰ هزار تومان زیر قیمت
توضیحات بیشتر
آب کردن چربی های اضافی در منزل (تضمینی)
توضیحات بیشتر
آموزش تقویت حافظه و تند خوانی (دکتر سیدا: مرد حافظه ایران)
توضیحات بیشتر
کاهش وزن تنها در ٣٠ دقیقه
توضیحات بیشتر