شما به کمک این Convertor میتونید تمامی فایل هایی با پسوند Sis رو به Jar\Java تبدیل کنید.
اینم لینک دانلود :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|

شما به کمک این Convertor میتونید تمامی فایل هایی با پسوند Sis رو به Jar\Java تبدیل کنید.
اینم لینک دانلود :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
«سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را»
|
|

چنین چیزی امکان نداره![]()

یعنی میشه ! من که جرئت دانلود ندارم .![]()
بچه ها تا چند ماه بدلیل مسایل و مشکلاتی نمیتونم زیاد بیام
حلالم کنید بدرود

سلام دوستان من خودم این برنامه رو امتحان کردم ولی بعد از تبدیل یه بگیر یا نگیرایی داره منظورم تو نصب برنامه تبدیل شده هستش
«سخنها را بشنوید و با اندیشه روشن در آنها بنگرید و راهی را که باید در پیش گیرید برای خود برگزینید، از آن دو مینوی همزادی که در آغاز آفرینش در اندیشه و انگار پدیدار شدند، یکی نیکی را مینمایاند و دیگری بدی را؛ و میان این دو، دانا راستی را برمیگزیند و نادان دروغ را»

خب چند تا عکس از برنامه های تبدیل شده و فایل جاوای خود برنامه هایی که تبدیل کردید رو بذارید تا من تست کنم.
در صورت امکان منبع مطلب رو هم بگید

من قبلا چنین برنامه ای رو دیده بودم البته اون با اینی که دوستمون معرفی کردم ، فرق داشت و بر عکسش رو هم انجام میداد و فایل های جاوا رو هم به sis تبدیل می کرد ولی عملا فقط پسوند برنامه رو تغییر میداد، و کار خاصی نمی کرد
اینو نمیدونم![]()
ای مفتی شهر از تو بیدارتریم - با این همه مستی ز تو هشیارتریم - تو خون کسان نوشی و ما خون رزان - انصاف بده کدام خونخوارتریم
-------
کرمی که فقط بر کف این خاک خزیده ست البته که غیر از خس وخاشاک ندیده ست
ای نخل سرافراز جوان،کرمک مفلوک بالاتر از این ، فکر بلندش نرسیده ست
-------
آنان که رفتند، کاری حسینی کردند، آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی اند . دکتر علی شریعتی

این شات برنامه
اینم از لینک منبع :
این کارهایی هست که می تونید با این برنامه انجام بدین :کد:http://www.blogsdna.com/1773/instantly-convert-sis-to-sisx-jar-jad-or-sisx-to-sis-jar-using-sis-2-sisx-jad-converter.htm
Features of SIS 2 SISX & Jar Converter 1.0
1. SIS to SISX ( s60 3rd edition phones apps )
2. SIS to Jar ( Java , Midp , v1.0 , Midp 2.0 apps)
3. SIS to Jad
4. SISX to SIS
5. SISX to Jar
6. Jar to SIS ( s60 first and second edition phones apps )

حرف شما درست.شاید بتونه بعضی فرمت ها رو تبدیل کنه ولی همون طور که در نظرات این صفحه می بینید خیلی ها گفتند بعد از تبدیل پیغام “Invalid syntax” و این دلیلش همون پلتفرم متفاوت فایل های جاوا و سیمبیان هست.
ولی با این حال جالب بود ممنون![]()

از لحاظ برنامه نویسیم تا اونجایی که من میدونم کامپایلرهای متفاوتی دارن و نمیشه که به راحتی به همدیگر تبدیل بشن والبته اجرا
در ضمن جاوا به صورت برنامههای متن باز نوشته میشن در صورتی که سیمبیان این جور نیست شاید در اینده بشه یه چیزایی ازش شنیده بودم ...خدا داند
دوست عزیز خیلی ممنون من خیلی دنبال این برنامه بودم
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|