سلام دوستان چندی پیش برنامه راهاندازی جی پی اس برای گوشیهای سونی اریکسون رو قرار داده بودم که ملاحظه میفرمایید تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
برای ثبت نام کلیک کنید!!
و قول نقشه هاشو در پست دیگری که همین پست باشه داده بودم امیدوارم لذت ببرید
ما روهم دعا کنید
نقشه حاضر جديدترين نقشه عمومي كشور است كه اسامي مراكز استانها (30 مركز) مراكز شهرستان (296 مورد ) و شهرهاي كوچك ( 734 مورد ) مطابق آخرين تقسيمات مصوب وزرات كشور در آن قرارگرفته ضمن آنكه ساير عوارض طبيعي و مصنوعي مورد نياز نقشه 1000000/1 از قبيل انواع راههاي ارتباطي و همچنين فاصله بين دو شهر مطابق راهنماي علائم در آن مشخص ميباشد . امكانات نمايش از قبيل حركت در جهات اصلي و فرعي ، امكانات بزرگنمايي و كوچك نمايي و… را دارد.
دوستان عزیز می توانید از نقشه های Smartcom هم استفاده کنید. اول با برنامه ogf2tool آن را به jpeg تبدیل کنید. بعد با دانلود tbcutter آنرا به فرمت trekbuddy درآورید. دقت کنید که برای تبدیل ogf اسم فایل و فایل .map باید انگلیسی باشد. اگر نبود آنرا به یک نام لاتین rename کنید و عین آنرا در خط اول فایل .map اصلاح کنید. نقشه های smartcom در همین سایت موجودند. در فروم مربوطه پیدا کنید.
سلام
بر روی Nokia 6260 Slide وقتی اجرا می کنم کلی سوال برای اجازه بر روی رم گوشی می کنه و بعد از چندین بار تایید که برنامه میاد نمیشه نقشه شهرها را لود کنه هرچند در همون آدرس مذکور کپی کردم خواهشا کمک کنید.