|

|
|

سلام
1.من یک برنامه زنگ ساعت برای گوشی htc diamond 2میخام ک حداقل 10 تا زنگ بذاره هر چی بیشتر بهتر
2.من نسخه ویندوزم6.5هس بنظرشما بخام ارتقاش بدم به چه نسخه بدم؟ویندوز 7 روش نصب میشه؟لطفااموزش نصب مخصوص گوشی ذکرشده روهم میگین
3.من با این که گوشیم GPS داره هنوز نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید
4.درمورد copiletگوشی ذکر شده هم توضیح میدین فقط میدونم یه چیزایی ک مربوط ب ماشینه و فک کنم Gps تو ایران میشه ازش استفاده کرد؟
5.من میخام مسیج هامو از فون انتقال بدم به رم اما نمیدونم چطوری با active sync نتونستم
ببخشید انقد سوالام زیاده بازم ممنونم
اين جهان پر از صداي پاي مردمي است که همچنان که تو را مي بوسند طناب دار تو را مي بافند.
<فروغ فرخ زاد>
1. این برنامه ها رو تست کنید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
2. فعلا برای hd2 وین فون 7 کوک شده.
3. شما باید اول یه نویگیتور یا نقشه خوان روی گوشیتون نصب کنید بعد نقشه هایی که با این برنامه ساپورت میشن رو بریزی تو بخش برنامه ها یا آموزش پاکت پی سی هست، مثل این: تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
4. اینهم نوعی برنامه نقشه خوان یا نویگیتور هست که البت برنامه ای هم داره که با فرستنده ای که روی ماشین شما نصبه میتونه محل ماشین شما رو نشون بده، من تست نکردم شاید کار کنه اگه سخت افزار و نرم افزارهای(نقشه) مورد نیاز رو داشته باشید.
5. نمیدونم رام گوشی شما این گزینه رو داره یا نه، وارد Messaging بشید، Text Messages رو فقط انتخاب کنید (باز نکنید)، وارد Menu پایین بشید، Options رو انتخاب کنید، از تب های پایین Storage رو انتخاب کنید و تیک when available, use this storeg card to store attachments رو بذارید البت من خودم تست نکردم، بهر حال همچین تنظیماتی داره شاید به شکل دیگه ای.
Alvin (08-12-2011)
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|