آخرین نسخش اینه که لینکش درسته:نوشته اصلی توسط MELANCHOLY
اول از این لینک دانلود کنید!
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|

آخرین نسخش اینه که لینکش درسته:نوشته اصلی توسط MELANCHOLY
اول از این لینک دانلود کنید!
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|
|

Persian Suite 2008 for Pocket PC
توضیحات:
همگی با دیکشنری لینگوسافت آشنا هستید قبلا patcher و خود برنامه معرفی شده بود ولی اینبار به عنوان هدیه سال نو به دوستان عزیزم ورژنی را که هیچوقت release نکرده بودم ارایه میکنم من یک suite ای از برنامه های منتخب lingvosoft 2008 انتخاب و کرک کردم که بسیار کاربردی تر هست این suite شامل
LingvoSoft Talking Dictionary 2008 for Pocket PC
LingvoSoft Talking PhraseBook 2008 for Pocket PC
LingvoSoft Talking Picture Dictionary 2008 for Pocket PC
میباشد که تغییراتی بسیار زیادی در این برنامه ها انجام دادم
- برنامه بصورت کرک شده نسب میشود و احتیاجی به هیچگونه جایگزینی فایل یا پچ کردن نیست
- از patcher جدیدی برای کرک کردن استفاده کردم و بعضی از باگهای قدیمی ناشی از کرک ها قبلی وجود ندارد و مقداری سریعتر برنامه اجرا میشود
- ورژن جدیدتری از دیکشنری استفاده شده
- از ورژن و dll جدیدتری برای کیبرد فارسی استفاده شده
- این suite در پوشه مجزایی در program files میانبر میسازد درنتیجه دسترسی راحت تر و منویی منظم تر خواهید داشت
- اسم برنامه ها که قبلا بیخودی طولانی بود کوتاه شده
- از installer منحصر به فرد تیم کرک ویندوز موبایل PCSEVEN استفاده شده با لوگوی PCSEVEN
لینک های دانلود:
کد:http://rapidshare.com/files/100399531/Persian_Suite_2008_for_Pocket_PC.rar ّfor CAB files only: تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند. پسورد : @lover@

با عرض سلام خدمت تمام کسانی که در این سایت زحمت میکشند بخصوص آقای Professional
مدتها بود دنبال این برنامه بودم و الآن که دیدم شما زحمت ک ر ک آن را هم کشیدید بسیار خوشحال شدم اما خوشحالیم زیاد به طول نینجامید زیرا با نصب برنامه متوجه شدم که تمام زیر برنامه ها کار میکند بجز خود Dictionary Eng-Per . مشکل این است که برنامه اجرا میشود و به محض باز شدن دوباره بسته میشود. من سعی کردم و دوباره برنامه را از ابتدا نصب کردم ولی باز هم همان مشکل اولی تکرار شد. یک بار دیگر فقط خود دیکشنری را تنها نصب کردم و برنامه های دیگر را نصب نکردم متاسفانه همانطور بود. لازم است عرض کنم که تلفن من HTC TOUCH CRUISE است و با WM6.1 کار میکند.
لطفا اگر راهی برای برطرف کردن این مشکل میدانید راهنمایی بفرمایید. از محبت شما متشکرم

آقای Professional با سلام و خسته نباشید من بعد از دانلود این فایل وقتی سعی می کنم فایل را روی کامپیوتر Extract کنم پیغام Eror میده و فایل را Unzip نمی کنه می شه یک راهنمایی بکنید که من کار را اشتباه می کنم یا مشکلی وجود داره. با تشکر فراوان.
در حیرتم از مرام این مردم پست
این طائفه زنده کش مرده پرست
تا هست به ذلت ببرندش به جفا
تا مرد به عزت ببرندش سر دست

چه errorی میده. لطفا اینو بگید.نوشته اصلی توسط M-Ebi
اطلاعیه مورخ پنج شنبه۱۲ آذر ماه ۱۳۸۸ :
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
خلاصه ما رهسپار مرزن آباد که وابسته به چالوس هست شدیم. پادگان شهید ادیبی ناجا.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا
بگید با حسین کار دارم همه میشناسن. گردان ۱ گروهان ۴ .

پیغام از بین رفتن دیتا بیس را می دهد. شاید توی دانلود اشتباه می کنم. میشه یک راهنمایی بکنید و اینکه از نرم افزارهای دانلود مثل دانلود اکسلریتور میشه استفاده کرد یا نه.

فکر می کنم فایل درست دانلود نشده باشه. شما یک بار دیگه امتحان کنید.
به نظر من که میشه از اون برنامه ها هم استفاده کرد. فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه.
اگر بازم همین مشکل پیش اومد شاید خود فایل ایراد داره.
اطلاعیه مورخ پنج شنبه۱۲ آذر ماه ۱۳۸۸ :
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
خلاصه ما رهسپار مرزن آباد که وابسته به چالوس هست شدیم. پادگان شهید ادیبی ناجا.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا
بگید با حسین کار دارم همه میشناسن. گردان ۱ گروهان ۴ .

آقای Professional به چه زحمتی بالاخره تونستم دانلود کنم اما بعد از نصب دو برنامه دیگر را اجرا می کند اما خود دیکشنری را اجاره کرده و خود به خود و خیلی سریع می بندد. کار خاصی باید انجام بدم. لطفا راهنمایی کنید چون خیلی احتیاج دارم. یا لااقل یک جایگزین معرفی کنید.
از زحمات شما و بقیه دوستان که راهنمایی می کنند خیلی متشکرم.

شما کدوم رو دانلود کردید؟نوشته اصلی توسط M-Ebi

همین Persian Suit که خودتون معرفی کردید. تمامی مراحل نصب بدون نقص انجام می شود اما پس از اجرای برنامه خود به خود و سریع برنامه بسته می شود.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|