عربایزر MOBiDIV.416 برای WM6.1 (عیدی عید فطر)
خب خدا رو شکر مشکل گوشیهای دایموند و تاچ پرو و اومینا هم حل شد![]()
|

عربایزر MOBiDIV.416 برای WM6.1 (عیدی عید فطر)
خب خدا رو شکر مشکل گوشیهای دایموند و تاچ پرو و اومینا هم حل شد![]()
|
|

دست شما درد نکنه
اما منبع میگذاشتید، بد نبودا .... !
LET'S ENJOY THE LIFE

منبعش رو یادم نیست از سایت فالز فکر کنم گرفتم.نوشته اصلی توسط mamaloo_shz
![]()

سلام
من اینو روی استوریج اومنیا نصب کردم ولی حروف رو جدا نشون میده برای اس ام اس و ...
لطفاٌ راهنمائی کنید

سلام شما ویندوز گوشیتون چنده؟نوشته اصلی توسط fxtester

سلام ویندوز 6.1نوشته اصلی توسط Professional

قاعدتا که باید کار کنه ولی حالا که کار نمی کنه از تاپیک زیر MobiDiv (Imaginet) v3.0 Build 411 i-mate یا Fee Jeibi Ein Arabic Windows Mobile رو تست کنید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

سلام به همه با یه عالمه تشکر از تلاش هاتون![]()
یه سوال مسخره دارم! mobidiv رو از کجا باید uninstal ش کنم؟؟ آخه هر چی میگردم تو قسمت ریمو برنامه ها پیداش نمی کنم!![]()
یه مشکل لوس! دارم که فکر میکنم اگه برنامه رو پاکش کنم و دوباره نصبش کنم درست شه!![]()
.
.
.
.
با سپاس![]()
خدایا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم، که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری!....

اگه در بخش uninstall نیست از پوشه program files جایی که نثبش کردید دستی folder اش رو پاک کنید.

سلام
ممنون از پاسخ سریعتون :)
یه چیزی! من اگه اینو کل فولدرشو پاک کنم، برنامه پاک میشه، ولی آیا تنظیمات یا فایل های سیستمیش از تو رجیستری یا جاهای دیگه پاک میشه؟؟؟
راستش، من به همین دلیل که پیدا نکردم ورژن قبلیشو که بتونم پاکش کنم، ورژن جدیدش ( mobidiv 416) رو همینجوری روش ریختم!![]()
الان وقتی سیستم بالا میاد یه پیغام میده که bidi already installed و رو مخم رژه میره! و کیبورد فارسیش هم عربی میشد که البته مثل اینکه حل شده فعلا!
میشه راهنماییم کنید لطفا؟
.
.
.
.
با سپاس![]()
خدایا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم، که تو در عرش کبریایی خود نداری... من چون تویی دارم و تو چون خود نداری!....
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|