سلام دوستان .
با برنامه VimioLiveTV UIQ3 می توانید به صورت مستقیم با داشتن یک ارتباط اینترنتی مثل GPRS کانال های مختلف تلویزیون رو در گوشی خود مشاهده کنید.![]()
طبیعه که هرچی سرعتتون بیشتر باشه راحت تر می تونید ازش استفاده کنید.![]()
|

سلام دوستان .
با برنامه VimioLiveTV UIQ3 می توانید به صورت مستقیم با داشتن یک ارتباط اینترنتی مثل GPRS کانال های مختلف تلویزیون رو در گوشی خود مشاهده کنید.![]()
طبیعه که هرچی سرعتتون بیشتر باشه راحت تر می تونید ازش استفاده کنید.![]()
|
|

هزینه ی استفاده از جی پی ار اس زیاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
salam bar shoma

دوست عزیز بدون استفاه از هیچ طرحی.نوشته اصلی توسط amirpesar
در روزهای هفته به جز پنجشنبه و جمعه هر کیلوبایت 5 ریال .
و در روزهای پنجشنبه و جمعه هر کیلوبایت 1 ریال هست.![]()

آقا تو گوشی P1i جواب داد ولی کند.
متشکرم![]()
در تنحاترین تنحایم تنحاکسم مرا تنحاگذاشت خدایاامری بکن در تنحاترین تنحایش تنحاکسش او را تنحا بگذارد.
![]()
wallpaper-picture-messege-f80/topic-t14720.html].:هرعکسی بخوای هست:. ((حتما به این تاپیک سر بزنید))

توی p990 میگه could not connect to server در حالی که اینترنت وصله , آیکنش هست، و قبل و بعد از اون هم میشه رفت تو اینترنت، پس اتصال وجود داره ولی برای این برنامه وجود نداره![]()
وقتي غير ممكن ها را حذف كنيد، آنچه ميماند، هر چقدر باور نكردني هم كه باشد، حقيقت است
شرلوك هلمز

توی p990 میگه could not connect to server در حالی که اینترنت وصله , آیکنش هست، و قبل و بعد از اون هم میشه رفت تو اینترنت، پس اتصال وجود داره ولی برای این برنامه وجود نداره![]()
وقتي غير ممكن ها را حذف كنيد، آنچه ميماند، هر چقدر باور نكردني هم كه باشد، حقيقت است
شرلوك هلمز

شرلوك هلمز

گاها خطای could not connect to server به تامین کننده اینترنت مربوط میشه...نوشته اصلی توسط bamdad1359
وقتی که روتر های آی اس پی مربوطه نتونه مسیر به مقصد مورد نظر پیدا کنه و به time out برسه منجر به دیدن این خطا میشه...
حدس من اینه...
اطلاعیه مورخ پنج شنبه۱۲ آذر ماه ۱۳۸۸ :
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
خلاصه ما رهسپار مرزن آباد که وابسته به چالوس هست شدیم. پادگان شهید ادیبی ناجا.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا
بگید با حسین کار دارم همه میشناسن. گردان ۱ گروهان ۴ .

گاها خطای could not connect to server به تامین کننده اینترنت مربوط میشه...نوشته اصلی توسط bamdad1359
وقتی که روتر های آی اس پی مربوطه نتونه مسیر به مقصد مورد نظر پیدا کنه و به time out برسه منجر به دیدن این خطا میشه...
حدس من اینه...
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا

حدس من اینه...
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|