با سلام
این برنامه یه برنامه فوقوالعاده برای اجرای فایل های DIVX و MP4 هستش که این برنامه مشکل خاموش شدن LCD هنگام اجرای فیلم رو هم که برنامه DiVX Player داره دیگه نخواهد داشت.
|

با سلام
این برنامه یه برنامه فوقوالعاده برای اجرای فایل های DIVX و MP4 هستش که این برنامه مشکل خاموش شدن LCD هنگام اجرای فیلم رو هم که برنامه DiVX Player داره دیگه نخواهد داشت.
PersianPcGuide.com
وبسایت تخصصی کامپیوتر.
طراحی (لوگو)(هدر)(بنر) برای شما. سفارش دهید!
مطالب را از طریق فید مطالب دنبال کنید.
|
|

سلام
می شه لطفاً یه پلیر خوب مثل smart movie برای w960 هم بذارین چون این روش نصب نمیشه
اگه جلوی اشتباهاتم رو نگیرم اشتباهات جلوی من رو می گیرند.

با خوش آمد به شمانوشته اصلی توسط sajipc
![]()
اگه موزیک پلیر خوب احتیاج دارید این رو پیشنهاد می کنم:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
اگر هم ویدیو پلیر نیاز دارید Jukebox رو از تاپیک زیر بگیرید:
یا CrystalPlayer را از تاپیک زیر بگیرید:
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

سلام
با تشکر از کمکی که کردین باید بگم متاسفانه هیچ کدوم از دو تا ویدیو پلیر ها روی w960 من نصب نشدن
در مورد Crystal Player خطای this application is no longer supported میده که تارخ رو هم عقب کشیدم فرقی نکرد.
در مورد JukeBox هم Faild security check mide
اگه می شه کمک کنین که چیکار کنم من هیچ ویدیو پلیری ندارم.
توی DVD خود گوشی یه نرم افزار به اسم Sonyericsson media manager hast ولی برای تبدیل ویدیو و انتقال به گوشی باید توی سایتش پول بدی و اکتیو کنی. این نرم افزار کرک شده اش رو ندارین.
ممنون![]()

سلام دوستی . خوبید ؟نوشته اصلی توسط sajipc
![]()
اگه منظورتون برنامه ی SonyEricsson Media Studio هستش بفرمائید . این نسخش کرک شده هست . البته مطمئن نیستم منظورتون این بوده باشه آخه برنامه ای به اسم Sonyericsson media manager پیدا نکردم متاسفانه .![]()
SonyEricsson.Media.Studio.v2.5
SonyEricsson.Media.Studio.v2.5-rG.rar | 7260 KB
دوستی شاید این جواب بده روی گوشیتون ها . یک مولتی پلیر خیلی قوی برای UIQ3 هستش :![]()
هم باسه اجرای فایلای صوتی و هم اجرای فایلای ویدئویی هستش .
CorePlayer 1.1.2 for UIQ3 Full
The BEST Video Player available for Mobile Devices
The formats supported in the existing version include
Audio: MP3, AAC, MKA, WMA, WAV, OGG, Speex, WAVPACK, FLAC, AMR, ADPCM, ALaw, MuLaw, and Midi
Video: H.264 (AVC), MKV, MPEG-1, MPEG-4 part 2 (ASP), DivX, XviD, WMV+, MJPEG
=================================
اینم یه پلیر UIQ3 برای اجرای فرمت DivX بصورت مجزا هستش :
DivX Plyer 0.90 for UIQ3
With this free application you can play DivX and Xvid files on your phone. To convert file to avi, keep the resolution to your phones resolution limit and bitrate below 900. and everything should be fine

سلامو ممنون از کمکتون
.
من هر سه تا لینکی که گذاشته بودید رو دانلود کردم ولی متاسفانه بازم هیچکدومش جواب نداد![]()
![]()
core player که بازم خطای application could not pass security check میده (من هیچ آنتی ویروسی هم ندارم رو گوشیم. آخه فکر کردم شاید از اون باشه!)
media studio هم فایلهاش یه جوریه که نمی دونم باید چه جوری نصبش کنم. تو فایل زیپ اولی سه تا زیپ دیگه هست و ... :shock:![]()
![]()
divx هم مشکلی مشابه داره که اصلا unzip نمیشه![]()
نمی دونم چیکار کنم دیگه.

sajipc جان خیلی از مشکلات به خاطر اینه که گوشیتون رو هک نکردید روش های زیر رو انجام بدید (روش دوم جدیدتر هست)![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|