سلام
من تمام کارهایی رو که گفتید دونه به دونه انجام دادم وقتی که اولین دانلود تموم میشه و 100% میشه مرحله دوم دانلود یعنی دانلود فرم ویر نمیاد و هیچ اتفاق خاصی نمیفته .
باید چیکار کنم ؟
|

سلام
من تمام کارهایی رو که گفتید دونه به دونه انجام دادم وقتی که اولین دانلود تموم میشه و 100% میشه مرحله دوم دانلود یعنی دانلود فرم ویر نمیاد و هیچ اتفاق خاصی نمیفته .
باید چیکار کنم ؟
|
|

نوشته اصلی توسط morteza_novin
ممنون
یک بار کامپیوتر را ریستارت کردم و مجددا مراحل رو پشت سر گذاشتم و مشکلم حل شد و گوشیم اپدیت شد
ممنون که راهنمایی جالبی گذاشته بودید

سلام می خواستم بدونم این کار با adsl 64 kbps چه قدر طول می کشه چون اگه تا نصقه هاش قطع بشه گوشی دیگه بالا نمیاد . بازم ممنون![]()

والا واسه من 128 هست 30 دقیقه طول کشیدنوشته اصلی توسط mehdi.silent
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
» کلیک کنید تا متن مخفی شده را ببینید - دوباره کلیک کنید تا متن مخفی شود «
![]()

سلام خدمت همه دوستان.باید منو ببخشید چون خیلی وقت بودکه آنلاین نبودم.و بعضی از سوالات دوستان بی جواب مونده بود. دوست عزیز راجع به سوالی که کردید باید بگم با سرعتی که من داشتم تا 1:30 منو سر کار گذاشت تا بالاخره تموم شد.م.منم این مشکل رو داشتم.یعنی منم از اینکه گوشیم نصفش آبدیت بشه و نصف دیگش نه میترسیدم که دیگه گوشیم بالا نیاد.ولی این مشکل هم برای آبدیت این گوشی وجود نداره.گوشی من هم یه دفعه تا نصفش آبدیت شد و قطع شد.ولی مشکلی پیش نیومد.نوشته اصلی توسط mehdi.silent
اینم پکیج زبان فارسی که بعد از آبدیت گوشی باید اونو نصب کنید.راستی ا. دوستانی که زبان های دیگه رو هم بخوان من تقریبا 20 الی 30 تا زبان دیگه رو هم دارم میتونم واستون آپلود کنم.
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

سلام به جاي دكمه c در آپديت p1i چه دكمه اي رو بايد گرفت .
لطفا به ميلم بفرستين :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

والا فکر کنم اینجا جاش نباشه اما جواب شما میشه کلید @
...more power is not Enough,you need more Try

سلامنوشته اصلی توسط saeidsn82
دوست گرامی وقتی که شما به اون مرحله رسیدید.روی مونیتور نشون داده میشه که چه دگمه ای رو باید نگه داری.

سلام من تازه اومدم به جمع شماهیچی بلد نیستم من یه k310i دارم آپدیتش کردم{موفق}ولی زبان فارسیش پرید حالا می خواهم بدونم با این برنامه شما فارسی میشه یا یه راه دیگه داره لطفا راهنمایی ام کنید
![]()

ببخشید من یه راهی برای کار کردن گوشیم{k310i} با این پی سی سوئیت هایی که قابلیت ویرایش مسیج رو هم داره می خواهم البته خیلی راه امتحان کردم ولی جواب نداده با چند تا k310 هم تست کردم ولی راهی پیدا نکردم اگه کسی تجربه این کار رو داره لطفا راهنمایی ام کنه یواش یواش دارم دیوونه میشم عصر ارتباطات و مشکل به این کوچیکی و...![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|